Hoe een blowjob nou écht voelt volgens 10 mannen

door Saar

We blijven áltijd benieuwd hoe sex voelt voor het andere geslacht. Gelukkig waren er tien mannen zo openhartig om te beschrijven hoe het voor hen voelt om een blowjob te krijgen…

 

Chris (28):“Het voelt als sex, maar dan met een vagina die een tong heeft”

Bram (27): “Soortgelijk als sex, eerlijk gezegd is het sensatiegevoel gelijk, behalve dat een vrouw meer in control is tijdens een BJ, wat het veel sensueler maakt.”

Thomas (26): “Al het positieve van het hebben van sex, zonder zelf arbeid hoeven te verrichten”

Guus (29):“Het meest ultieme aan een blowjob is het oogcontact. Er zijn ook andere dingen natuurlijk, maar als ze je aankijkt terwijl je in haar mond zit is gewoon amazing

via GIPHY

Job (25): “Bij mijn eerste blowjob was er, eh… er waren een hoop tanden betrokken en een pijpsessie geeft me eerlijk gezegd nog steeds een angstig gevoel. Ze voelen gevaarlijk.”

Max (31):“Ik weet niet hoe ik precies kan omschrijven hoe het voelt, behalve dan dat het veel meer dirty voelt dan een taboe, porno-achtige manier.”

Sander (27): “Fysiek voelt het ongeveer hetzelfde als sex, het vermogen van een vrouw om in full control te zijn over de snelheid, druk en focusgebieden maakt het uniek en enorm fijn. En mentaal is het absoluut top dat ze zich alleen focust op jouw plezier!”

Daniël (28): “Een BJ krijgen is een van de meest fantastische dingen die een man kan krijgen wanneer het goed wordt gedaan. Je bent in een machtspositie over een vrouw, je mag lekker liggen en genieten van het spektakel. Het gevoel is fantastisch waar sex soms niet aan kan tippen.”

Jeff (28): “Je kan jezelf er meer in verliezen dan in sex, want het enige wat je hoeft te doen is de blowjob te ervaren. Wanneer je sext, ligt je focus bijna altijd op je partner in plaats van op jezelf. Een blowjob is heerlijk egoïstisch.”

Tom (29): “Mijn eerste reactie in mijn hoofd is altijd, ‘OH, YES DAAR GAAN WE!'”

via GIPHY

Meer over de blowjob:

How to slikken na orale sex

De pijpetiquette: de don’ts bij blowjobs

Pijpen: tips voor een betere blowjob

Beeld: GIPHY

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy