3 tips voor een festival fling

door Lotte

Het festivalseizoen is in volle gang! En dat betekent niet alleen lekker partyen in de buitenlucht, maar ook je ogen uitkijken naar al het leuks dat er rondloopt.

Het lijkt altijd wel of iedereen voor een festival net wat meer oog heeft voor zijn of haar outfit, dan tijdens een avondje uitgaan in de club. Dat samen met de vaak broeierige temperaturen, doen de hormonen bij veel festivalgangers op hol slaan. Het ideale moment voor een spannende hook-up. Maar, voordat je gaat flikflooien tussen de tentjes check even deze drie tips.

1. Houd het netjes

Heb je iemand gespot met wie je wel wat meer wilt doen, dan alleen een wat zoenen en voelen bij het podium? Zorg er dan voor dat je nog een beetje nuchter bent, want onder invloed sex hebben op een openbare plek is een heel slecht idee. Je wilt jezelf later echt niet tegenkomen op social media, gefilmd in een of ander rare positie midden op het festivalterrein.

2. Kies het juiste moment

Als je je avontuurtje onopgemerkt wil beleven, neem dan de juiste maatregelen. Een goed plekje zoeken is één, maar wacht ook even tot het wat drukker wordt. Als er nog niet zoveel mensen rondlopen op het festival, val je natuurlijk eerder op. Wil je nu echt geen risico nemen om betrapt te worden? Plan dan om pas te gaan vozen, als de zon al onder is.

3. Skip de hoge verwachtingen

Het helemaal uitsluiten doen we niet, maar de kans dat je je grote liefde op een festival vindt is vrij klein. Als je op zoek bent naar meer dan wat geflikflooi in het gras, kun je je beter niet laten verleiden tot een festival fling. Zie het als een onenightstand: leuk voor een keertje. Telefoonnummers uitwisselen kan altijd, maar verwacht er niet te veel van.

Meer tips voor onvergetelijke festivalseks lees je hier.

Meer over sex plekken:

55 creatieve sexplekken

Dit is dé favoriete sexplek van mannen

De meest sexy plekken voor een tattoo volgens mannen

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy