By 

Waarom goedmaaksex de lekkerste soort sex is


Elke stel heeft wel eens ruzie. Die wrijving is alleen maar gezond en het is wel lekker om eens in de zoveel tijd alle frustraties eruit te gooien. Vooral de make up-sex achteraf is het allemaal waard. Het is namelijk één van de beste soorten sex. Waarom goedmaaksex zó geweldig is? Wij vertellen je de zeven redenen.

Happy vibes

Een koppel verlangt na een ruzie weer naar het gelukshormoon endorfine, zo blijkt uit Amerikaans onderzoek. Een portie goedmaaksex inclusief orgasme is de ultieme manier om je weer happy te voelen.

Science says…

Wist je emoties van haat en liefde op dezelfde plekken in de hersenen te lezen zijn? Dat zegt al genoeg.

Passie!

Ruzie is passie! Hij wordt zo woest aantrekkelijk als hij boos is. Wilde haren, die sexy frons, de aderen op zijn armen. De (seksuele) spanning is om te snijden. Eerlijk gezegd, de ruzie was gewoon voorspel.

Kunnen we nu weer lief zijn?

Na een ruzie verlang je weer naar zijn liefde. Je hebt weer die bevestiging nodig dat het goed zit tussen jullie. Goedmaaksex is de perfecte manier om dit te doen.

Explosie

Het ene moment schreeuw je het uit van woede, het andere moment schreeuw je het uit van genot. Dat extreme verschil in emoties maakt de sex nóg intenser.

Sorry

Oei, je liet je even meeslepen door je boosheid… Wat is nou een betere manier om ‘sorry’ te zeggen tegen je wederhelft dan een portie goedmaaksex?

Goedmakertje

Jullie hebben spijt van de woordenwisseling, dus je doet dus extra moeite om de ander het naar de zin te maken. Opeens halen jullie álles uit de kast. Je zou er bijna een volgende ruzie om starten…

Hebben jullie altijd goedmaaksex na een ruzie óf blaas je stoom af op een andere manier? Laat het weten in een (anonieme) reactie.

Meer over liefde en sex:

Vier redenen waarom ruzie maken goed is

10 mannen en vrouwen in een lange relatie over hoe vaak ze het doen

Dit zegt jullie favoriete standje over jullie relatie

Beeld: Tumblr
Lotte
About me

LotteLust is gemaakt voor vrouwen om over sexualiteit te leren, amuseren en fantaseren. Lotte maakt sex bespreekbaar en doet dit op een open, herkenbare, maar altijd classy manier.

YOU MIGHT ALSO LIKE

LHBTQIA+: wat betekent het?
August 02, 2018
Zo houd je je lange afstandsrelatie spannend
July 31, 2018
saaie lover
Eerste hulp bij een ‘saaie’ lover
July 26, 2018
Mannen vs vrouwen: Eisen in de liefde
July 14, 2018
10 originele date ideeën die niet saai zijn
July 12, 2018
slecht in bed
Relatie verbreken als de ander slecht in bed is? 6 vrouwen geven hun mening
June 16, 2018
lange-relatie-hoe-vaak-sex (1)
10 mannen en vrouwen in een lange relatie over hoe vaak ze het doen
June 07, 2018
Zo herken je een narcist tijdens de eerste date
May 29, 2018
relatie overspel
Kan een relatie overspel overleven? Ons panel reageert
May 07, 2018

1 Comment

Limmikins
Reply 18 juni 2018

Goedmaakseks moet je alleen doen als je in een gezonde relatie zit. Take it from me. Zit je dat niet, dan is de kans vrij aanwezig dat er uiteindelijk ruzie wordt gemaakt zodat je daarna goedmaakseks kunt hebben. Not so healthy at all..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *