Waarom goedmaaksex de lekkerste soort sex is

door Lotte

Elke stel heeft wel eens ruzie. Die wrijving is alleen maar gezond en het is wel lekker om eens in de zoveel tijd alle frustraties eruit te gooien. Vooral de make up-sex achteraf is het allemaal waard. Het is namelijk één van de beste soorten sex. Waarom goedmaaksex zó geweldig is? Wij vertellen je de zeven redenen.

Happy vibes

Een koppel verlangt na een ruzie weer naar het gelukshormoon endorfine, zo blijkt uit Amerikaans onderzoek. Een portie goedmaaksex inclusief orgasme is de ultieme manier om je weer happy te voelen.

Science says…

Wist je emoties van haat en liefde op dezelfde plekken in de hersenen te lezen zijn? Dat zegt al genoeg.

Passie!

Ruzie is passie! Hij wordt zo woest aantrekkelijk als hij boos is. Wilde haren, die sexy frons, de aderen op zijn armen. De (seksuele) spanning is om te snijden. Eerlijk gezegd, de ruzie was gewoon voorspel.

Kunnen we nu weer lief zijn?

Na een ruzie verlang je weer naar zijn liefde. Je hebt weer die bevestiging nodig dat het goed zit tussen jullie. Goedmaaksex is de perfecte manier om dit te doen.

Explosie

Het ene moment schreeuw je het uit van woede, het andere moment schreeuw je het uit van genot. Dat extreme verschil in emoties maakt de sex nóg intenser.

Sorry

Oei, je liet je even meeslepen door je boosheid… Wat is nou een betere manier om ‘sorry’ te zeggen tegen je wederhelft dan een portie goedmaaksex?

Goedmakertje

Jullie hebben spijt van de woordenwisseling, dus je doet dus extra moeite om de ander het naar de zin te maken. Opeens halen jullie álles uit de kast. Je zou er bijna een volgende ruzie om starten…

Hebben jullie altijd goedmaaksex na een ruzie óf blaas je stoom af op een andere manier? Laat het weten in een (anonieme) reactie.

Meer over liefde en sex:

Vier redenen waarom ruzie maken goed is

10 mannen en vrouwen in een lange relatie over hoe vaak ze het doen

Dit zegt jullie favoriete standje over jullie relatie

Beeld: Tumblr

1 reactie

Limmikins 18 juni 2018 - 23:45

Goedmaakseks moet je alleen doen als je in een gezonde relatie zit. Take it from me. Zit je dat niet, dan is de kans vrij aanwezig dat er uiteindelijk ruzie wordt gemaakt zodat je daarna goedmaakseks kunt hebben. Not so healthy at all..

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy