By 

Dit zegt jullie favoriete standje over jullie relatie


Je kunt de liefde op 1000 verschillende manieren kunnen bedrijven, maar toch heb je als stel een favoriet standje die jullie (bijna) nooit overslaan. Eindig jij 9 van de 10 keer onderop of neem je juist graag de touwtjes in handen? Dit zegt jullie favoriete standje over jullie relatie.

Als missionarishouding jullie favoriete standje is

Stabiel, liefdevol en trouw: dit zijn de woorden die jullie relatie het beste omschrijven. Jullie lichamen zijn volledig op elkaar afgestemd en smelten als het ware samen wanneer jullie tussen de lakens kruipen. Jullie hebben een heel sterke band en voelen je het liefst ook verbonden tijdens de daad. Daarom is oogcontact erg belangrijk. Ook zijn jullie gefixeerd op elkaars plezier, zowel buiten de slaapkamer als wanneer jullie de liefde bedrijven.

missionaris

Als doggy style jullie favoriete standje is

Jullie hebben een avontuurlijke relatie, waarin jullie openstaan voor experimenteren. En dan niet alleen op seksueel gebied. Romantische momenten staan voor jullie gelijk aan het ontdekken van de wereld. Of dit nu samen backpacken door Azië is of hardlopen door het park is… Jullie zijn beiden stoer en ondernemend. Ook wanneer jullie een akkefietje hebben, komen er niet veel woorden aan te pas. Onder het mom geen woorden, maar daden is goedmaaksex meer jullie ding. Een ding is zeker: jullie beleven never a dull moment.

doggy style

Als lepeltje lepeltje jullie favoriete standje is

Je lover is erg beschermend naar jou toe, maar dit beschouw je niet als negatief. Je voelt je juist erg veilig in zijn armen en wanneer jullie elkaar weer zien voelt het als ‘thuiskomen’. Jullie zijn ultieme gezelligheidsdieren en kletsen heel wat af. Evenals knuffelen: het kan niet klef genoeg voor jullie! Jullie hebben veel voor elkaar over en zorgen goed voor elkaar. Als hij ziek is maak jij een pannetje soep voor hem klaar en wanneer jij verdrietig bent verrast hij je met je lievelingsijs. Jullie kunnen simpelweg altijd op elkaar rekenen, want naast lovers zijn jullie ook elkaars beste maatje!

spooning

Als cowgirl jullie favoriete standje is

Je neemt graag de touwtjes in handen en bent een echte pleaser. Hij laat zich graag leiden en vindt het verre van vervelend om in de watten te worden gelegd. Welke film jullie kijken, waar jullie uit eten gaan, waar jullie op vakantie gaan: het maakt hem niets uit. Soms lijkt het alsof hij weinig moeite doet, maar hij vindt het juist belangrijk dat jij geniet. Juist daarom vindt hij het heerlijk als je bovenop hem klimt of buiten het bed de leiding neemt. Jouw kritische kijk op dingen en zijn positieve nuchterheid vormen een perfecte match.

cowgirl

En… komt de beschrijving overeen met jullie relatie?

Meer over standjes:

Drie sexstandjes voor een langdurig orgasme

6 x de meest romantische sexstandjes

Dit zijn de populairste sexstandjes per land

Beeld: Giphy, Tumblr
Chiara
About me

Opgegroeid in de modernste stad van Nederland, fashionista in hart en nieren, niet vies van een Cosmopolitan (of wijntje), een hechte vriendinnengroep, een voorliefde voor schrijven, (vooral over haar liefdeservaringen), een tikkeltje nieuwsgierig, reuze open minded en above all een hopeloze romanticus. Kortom: de Rotterdamse Carrie Bradshaw. Inclusief 'Mr. Big' die keer op keer opduikt in haar leven.

YOU MIGHT ALSO LIKE

passie-in-relatie
Hét moment dat de passie in je relatie vermindert
April 14, 2019
vreemdgaan gezondheid small (1)
Dit is wat vreemdgaan mentaal en fysiek met je doet
April 12, 2019
relatie-gedoemd-small (1)
Signalen dat je relatie gedoemd is te mislukken, volgens een relatietherapeut
April 08, 2019
Waarom zoenen tijdens de sex absoluut onmisbaar is
April 03, 2019
after workout
Porna: After workout sex
March 01, 2019
zwembad
Porna: Sex bij het zwembad
February 28, 2019
standjes g-spot stimuleren
De 4 lekkerste standjes om je G-spot te stimuleren
February 04, 2019
redenen-om-het-niet-uit-te-maken-relatie-verbreken-500 (1)
12 bullshit redenen om in een slechte relatie te blijven hangen
January 28, 2019
wijsheden over sex
28 wijsheden over sex die elke vrouw zou moeten weten
January 22, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *