Checklist: Blijft je fling alleen een scharrel?

door Yentl

Stel… je bent al een paar weken aan het daten, of liever gezegd aan het scharrelen. Jij en je scharrel hebben een leuke klik, maar eindigen eigenlijk iedere keer weer opnieuw in de slaapkamer. Als het goed is lekker, maar niet precies wat je wil. Iedere relatie gaat door verschillende fases. Wanneer je elkaar net leert kennen is het altijd nog even aftasten, je stelt elkaar niet direct voor aan je vrienden/familie en je kan nou eenmaal niet van elkaar afblijven. Maar wanneer loopt je scharrel uit op de real thing en wanneer kan je al van mijlenver zien aankomen dat het bij een scharrel blijft?

Weinig te bespreken

Zeg, die scharrel van jou… wat doet hij/zij eigenlijk in het dagelijks leven? Wat voor vrienden heeft deze persoon? En weet die persoon eigenlijk wel wat jou bezighoudt? Praten jullie nooit over zulke simpele dingen? Ai… dan zal het vast niet verder gaan dan wat gescharrel. Wanneer er namelijk gevoelens in het spel zijn dan is er automatisch ook interesse. En wat gebeurd er bij een opkomende verliefdheid? Juist, je wil alles van elkaar weten. Wat jullie overigens wel tot in de puntjes bespreken is seks… weinig geheimen op dat gebied!

Jullie dates zien geen buitenlicht

Hartstikke leuk hoor al die Netflix & chill dates met je scharrel iedere keer, maar komen jullie ook weleens buiten? Gaan jullie samen de stad in? Ergens wat eten of gewoon simpelweg samen een wandeling maken en een frisse neus halen? Is er eigenlijk ooit wel een date geweest die niet uitliep op seks? Kan jij hier vijf keer nee invullen dan is de kans klein dat jullie binnenkort die vier muren verlaten.

Geen logeerpartijtjes

Helemaal lekker natuurlijk die stomende avonden die jullie samen beleven, maar wil je scharrel nooit blijven slapen? Dan is dat waarschijnlijk omdat het nergens heen gaat. Samen slapen is intiem, echt iets dat je wil als je gevoelens heb voor elkaar. Wanneer je scharrelt wil je de volgende ochtend voornamelijk je eigen ding doen. Oh en ‘zomaar’ iets bij je thuis vergeten zit er ook al niet in. Je scharrel let er altijd goed op dat hij/zij niets vergeet, wie weet wanneer je elkaar weer ziet natuurlijk!

Onregelmatig contact

Bij een opbloeiende liefde heb je natuurlijk de hele dag door contact. Je deelt wat je bezighoudt, waar je mee zit en je weet precies van je lover waar hij/zij mee bezig is, as we speak. Van je scharrel niet, jullie hebben elkaar eigenlijk al een paar dagen niet gesproken. Nu je erover nadenkt heeft hij/zij helemaal niet op je bericht gereageerd!

Weinig complimentjes

Ja over je uiterlijk, je bedprestaties en je geile koppie… maar over je passies, je intelligentie of je gedrevenheid? Ho maar! Geen ‘ik ben trots op je’, maar altijd ‘ik heb zin in je.’ Simpelweg omdat je scharrel al het andere niet ziet, er is geen interesse naar.

Ook interessant:

Zo maak je de eerste move bij je crush

Verliefd op je beste vriend

20 tekenen dat je verliefd wordt (of het stiekem al bent)

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy