6 tips voor de eerste keer sex met je nieuwe lover

door Lotte

Heb je een nieuwe vlam aan de haak geslagen? Heerlijk hè, verliefd zijn? Jullie eerste dates, eerste zoen en… eerste keer! Maakt dit idee je een beetje zenuwachtig of onzeker? No worries! Wij delen de ultieme tips voor de eerste keer sex met je nieuwe vriend(in). De vonken zullen er vanaf spatten!

1. Heb geen verwachtingen

Verwachtingen leiden vaak tot teleurstellingen. Natuurlijk fantaseer je over ‘hoe het zal zijn’. Je kunt je er wel een beetje een voorstelling bij maken. Maar de details kun je beter aan het moment suprême overlaten. Het gebeurt wanneer het gebeurt.

2. Talk dirty

Door sexy praatjes kan je al veel achterhalen. Vraag bijvoorbeeld (via de app) naar zijn of haar favoriete standje, van wat voor soort lingerie hij of zij houdt en wat zijn of haar gevoeligste plekjes zijn. Op deze manier ben je semi-voorbereid en weet je wat je te wachten staat. Je kunt de ander natuurlijk ook hintjes geven!

3. Bereid je voor

Onthaar je waar je wilt, doe een lekker luchtje op en trek een mooi lingerie-setje aan. Wanneer jij je mooi voelt zal je dit ook uitstralen. En zelfverzekerdheid is de beste tool die je kunt hebben tijdens de sex! Deze 10 tips helpen je zelfverzekerd te worden in bed.

eerste keer nieuwe vriend

4. Weg met de zenuwen!

Een beetje nerveus zijn is natuurlijk niet erg. Maar als je te gespannen bent, kan sex zelfs pijnlijk zijn. Als je weet dat het ‘vanavond’ gaat gebeuren is het een idee om eerst een filmpje te kijken, een drankje te doen of even lekker te knuffelen samen.

5. Niet nadenken, maar doen

“Is mijn vetrolletje te zien?”, “Ben ik wel beter dan zijn/haar ex?”, “Knapt hij/zij nu niet op mij af?”… laat al deze nare gedachtes alsjeblieft achterwege! Op deze manier kun je toch helemaal niet van jullie eerste seksuele ervaring samen genieten? Jij bent vast niet de enige die een tikkeltje onzeker is, dus richt je lekker op dit speciale moment!

6. No judgement

Niet klaargekomen of verliep het allemaal een beetje stroef? Laat je niet kisten door jullie eerste keer. Het is allemaal nieuw, omdat jullie elkaars lichaam en voorkeuren in de slaapkamer nog niet zo goed kennen. Oefening baart kunst! Binnen no time je nieuwe vlam jouw beste minnaar ooit…

Meer over sex:

Intiem zonder sex: 6 manieren

Au! Zo voorkom je pijn tijdens sex

Waarom anale sex ook fijn is voor vrouwen

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy