De meest sexy lingerie voor deze zomer

door Saar

Sexy lingerie, we krijgen er geen genoeg van. Gelukkig is er voor deze zomer genoeg aanbod om je op en top sexy te voelen. We hebben de mooiste sexy lingerie items uitgezocht!

Dé body: sexy lingerie #1

Het ultieme gevoel van sexy en sensueel voelen komt wel door het dragen van een body. Alleen al het dragen kan je opwinden. Laat staan als je summerlove jou ziet staan in één van deze items:

Vrolijk en naadloos

Het is zomer, daarom mag sexy lingerie vrolijk en gekleurd zijn! De leukste zomershirtjes-proof lingerie hebben we voor je uitgezocht!

Sexy lingerie met een voorsluitinkje

Geen zin in een mood killer zoals een man die je bh sluiting niet openkrijgt in the heat of the moment? Het idee dat zijn hand wegglijdt over jouw bezwete rug klinkt ook niet heel sexy. Doe het eens anders en koop een sexy lingerie setje met een voorsluiting. Ideaal voor hook-ups! Free the boobies!

De mooiste huidkleurige exemplaren

Huidskleurige lingerie lelijk en saai? Absoluut niet! Deze items zijn ideaal voor onder witte zomerkleding en allang niet meer gevalletje vleeskleurige lap stof.

Sexy lingerie trends van de zomer van 2019

Volg jij graag de laatste modetrends? Op het gebied van zintuigprikkelende lingerie hebben we de leukste items van de zomer van 2019 geselecteerd.

Sensational strapless

Onder een mooie zomertop heb je vaak geen zin in prominente bh bandjes. Deze strapless exemplaren zijn naast enorm praktisch ook sexy!

Wat vind jij de leukste sexy lingerie om te dragen in de zomer?

sexy lingerie

Meer lezen over sexy lingerie?

De 18 mooiste beha's uit de Hunkemöller supersale

Porna: zij verleidt hem met sexy lingerie

Laat je verbazen door de wondere wereld van high end lingerie

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy