Laat je verbazen door de wondere wereld van high end lingerie

door Roxan

Over lingerie valt veel te schrijven of eigenlijk, er valt liever wat te zien. Een mooie set verhoogt je sexiness vaak meteen. Je zit lekkerder in je vel, het maakt je zelfbewuster en je bent alerter voor je omgeving. Ook al zien anderen niet wat je onder je kleding aanhebt, het feit dat jij je daar wel van bewust bent maakt al een verschil in je uitstraling. High class erotische lingerie gaat hierin nog een stapje verder…

Als het gaat om erotische lingerie denken we vaak aan de wat meer trashy items die we het liefst online bestellen en in een discrete verpakking laten bezorgen. Maar het kan ook anders. Graag nemen we jullie mee om kennis te maken met een andere beleving op dit gebied. Waarbij luxe en verfijndheid de boventoon voeren zodat je jezelf op een hele andere manier kan ontdekken.

Verfijnde lingerie

Wij namen een kijkje in de lingerie boutique Pleasurements in Amsterdam. Zij bieden een breed scala aan luxe (erotische) lingerie, kleding en spannende accessoires. Het merk Bordelle trok onze aandacht vanwege de unieke combinatie van bondage belijning, vergulde elementen en de prachtige op maat gemaakte satijnen banden. Zo is elk item een waar kunststuk. Het hoofdatelier zit in Londen en brengt diverse collecties uit waaronder een Bridal, een Lace Edit en elk seizoen een Exclusive.

Voor de heerlijke nazomerdagen is nu de Amaya collectie beschikbaar. Deze kenmerkt zich door de typerende straps gecombineerd met een romantische kanten bloemenprint geïnspireerd vanuit de Spaanse Flamenco. Hieronder laten we je de drie kleurenthema’s zien.

1. Amaya rood

Spanning en romantiek komen samen door de combinatie van de straps en het verfijnde kant in de rode bloemenprint. Ook de accessoires zoals de halsbanden zijn afgestemd op de collecties.

2. Amaya black

In het zwart doet ze een beroep op de mysterieuze vrouw in jou. Erotiek op een prachtige manier vertaald en geheel naar eigen wens in te vullen. Stijlvol en ook mooi te combineren onder een body.

3. Amaya karamel

Bij dit item zijn de ritssluiting en details verguld met 24K. In combinatie met het mooie kant en satijnen banden in de zachte karamel- en blauwtinten kun je dit een waar masterpiece noemen.

Geprikkeld door al dit moois? Neem een kijkje bij The house of Pleasurements, Herenstraat 29 te Amsterdam of op de website van Pleasurements.

Meer over lingerie:

Mooi rood is niet lelijk: de top 10 rode lingerie-setjes van nu

Toffe lingeriecampagne met modellen van alle maten, leeftijden en huidskleuren

You or no: sexy Disney lingerie

Beeld: Pleasurements

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy