Hebben! De unicorn penis legging

door Julia

De unicorn trend voor volwassenen zet nog even door, na de unicorn dildo is er nu ook een unicorn penis legging op de markt! En hij is super cute.

 

Unicorns zijn ontzettend populair en daar spelen meerdere mensen op in, zo ook Sarah Morningstar, beeldhouwend kunstenaar afkomstig uit Texas.

 

Regenboog penis

Sarah kwam met het idee voor een bijzonder ontwerp, gebaseerd op een schilderij dat ze ooit had gemaakt. Op het schilderij was een combinatie te zien van unicorns en piemels. Dit resulteerde in de zogenaamde Peen-i-corn legging; een turquoise broek met alles wat je je ook maar kunt voorstellen bij het woord unicorn, en dat verenigd met een vrolijk uitziende rechtopstaande penis. Zoals te zien is op de afbeelding hieronder.

legging

Unieke aankoop

Zoals ook op de afbeelding te zien is, is de legging niet alleen voor Amerikanen te koop. Wij kunnen ook zo’n prachtige broek in huis halen, en dat voor de prijs van 42 euro! Niet heel goedkoop voor een legging, maar dan heb je natuurlijk wel een one of a kind kledingstuk die je aan je garderobe kan toevoegen. Valt ook wel wat voor te zeggen toch?

 

legging

Het schilderij van Sarah

 

Fashion-forward

Wij vinden hem in ieder geval super cute, het valt ook niet direct op dat het piemels zijn. Behalve als je hem echt van dichtbij gaat bekijken. Waar je zoiets dan kan dragen vraag je je af? Nou, we raden het niet aan om in deze legging op maandagochtend op je werk te verschijnen. Tenzij je natuurlijk in een kledingwinkel werkt, of bij een taboedoorbrekend merk als LotteLust. De Peen-i-corn legging is perfect om te dragen naar een hip feestje, of naar een van de toffe festivals deze zomer. Als je het hebt over fashion-forward, is dit wel hét kledingstuk wat je in je kast moet hebben hangen.

 

Wil je de Peen-i-corn legging bestellen? Dat kan via deze link.

 

Bron: Redbubble, Sarah Morningstar
Beeld: Pinterest, Sarah Morningstar

Meer over bijzondere trends:

Oh so horny: de unicorn dildo

Nieuw: de vaginaketting

Nieuwe hype: de penis eyeliner

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy