Nieuwe hype: de penis-eyeliner

door Lotte

Baking, clowncontouring, oormake-up, rainbowhighlighters, piemelvormige lipsticks… Het is wel even genoeg geweest met al die gekke make-up trends. Dat vond 19-jarige Asia Brautigam nou ook. De Amerikaanse wilde de draak steken met de crazy make-up hypes van tegenwoordig en creëerde er per ongeluk zelf eentje. De penis-eyeliner – a.k.a. dickliner – was geboren. 

Asia neemt de make-up #goals allemaal niet zo serieus. Aan Buzzfeed vertelde ze dat ze een grapje wilde maken over de “artistieke oogmake-up” die ze overal op het internet ziet.

penis-eyeliner dickliner0

“Penis-eyeliner voor de feestdagen”

Binnen vijf minuten had ze de dickliner op haar oog getekend. Sinds ze de foto op Twitter plaatste, heeft ze al meer dan 20.000 retweets en 50.000 likes gekregen.

Heerlijk zo’n meid met zelfspot! Wel wil Asia duidelijk maken dat ze geen visagisten wil beledigen. “Jullie hebben echt talent. Mijn dickliner is er niets bij.”

penis-eyeliner dickliner 0

Dickliner gaat viral

Veel Twitteraars doen ook een duit in het zakje met hun funny commentaar. “We hebben NU een tutorial nodig. Want ze heeft deze look nodig voor… de feestdagen”. En dat niet alleen, heel veel meiden kopiëren ook de ‘look’!

https://twitter.com/jasmin_c_/status/799829500804534272?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/motelbaby/status/800403189988290562?ref_src=twsrc%5Etfw

 

En… Zie je jezelf al zitten bij het kerstdiner?

 

Bron: Buzzfeed / Beeld: Instagram

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy