5 standjes om 2021 seksend mee in te luiden

door Chiara

Het is bijna tijd voor het allerlaatste knalfeest van het jaar: Oud en nieuw! We krijgen allemaal terug op een rotjaar, maar misschien heeft 2020 je juist ook mooie herinneringen opgeleverd. Hoe dan ook biedt 2021 nieuwe hoop! Een dik NYE-feestje wordt ‘m dit jaar niet. Doe als wij en ga seksend het nieuwe jaar in. Dit zijn de 5 meest spetterende, spectaculaire en vurige standjes om 2021 goed mee te beginnen! 

Staande ovatie

Staande sex vraagt om snelle handelingen. Want A) je houdt dit – vooral met een alcoholische versnaperingen achter de kiezen – niet lang vol en B) jullie hebben amper de mogelijkheid om uitgebreid te zoenen, strelen en knuffelen. Een kwestie van je rokje/jurkje omhoog en gaan! Vooral wanneer je je op een enorme hoogte begeeft is het een aanrader om een raam als steun te gebruiken. Uitzicht op het vuurwerk maakt dit avontuur nog spectaculairder!

Legs in the air

In de auto, op de eettafel, relaxed op de bank of simpelweg in bed: dit standje werkt altijd en overal! Ga lekker op je rug liggen, laat je lover tussen je benen komen en drapeer je sexy legs op zijn schouders of borstkas. Je kunt je feesthakken aanhouden voor een extra zelfverzekerd gevoel. Jullie kijken elkaar misschien niet direct in de ogen aan, maar juist omdat jij je helemaal overgeeft aan je lover, is dit standje onwijs intens. Daarnaast staat dit standje staat garant voor ongekende G-spotstimulatie! Wanneer je dit niet meteen ervaart, kun je je bekken een beetje kantelen. Diepe penetratie is uiteraard ook toegankelijk met dit standje!

Soixante neuf

Als jullie al kreunend het nieuwe jaar in willen luiden, is niets zo sexy als tegelijkertijd tot jullie hoogtepunt komen. Maar weinig vrouwen komt tot een orgasme via penetratie. Wanneer het op klaarkomen aankomt focussen veel dames zich liever op hun clit. Nu kun je er natuurlijk een speeltje bijpakken, maar dan is het nog maar de vraag of je lief zich in kan houden tijdens het stoten. Een slippertje zit in een klein hoekje! Daarom is het geen gek idee om elkaar tegelijk oraal te bevredigen! Op deze manier kunnen jullie elkaar seintjes geven als jullie tenen beginnen te krommen… Een nieuwjaarskus was nooit eerder zo lekker!

(Reversed) Cowgirl

Wanneer er (flink wat) alcohol door ons bloed stroomt is onze schaamte ver te zoeken. En al drink je niet, tijdens feestjes laat je je remmen sowieso al (wat meer) los. Daarom is NYE de perfecte gelegenheid om de stoute schoenen aan te trekken en de touwtjes volledig in handen te nemen. Lok je lief naar een geheim plekje, wind elkaar op en neem plaats op zijn schoot. Of je nu met je gezicht naar hem toezit – wel zo romantisch – of je hem van je achterwerk laat geniet – wel zo sexy -, JIJ hebt de volledige controle! Jij bepaalt de diepte, de snelheid en de bewegingen. Zoals Ginuwine het zou zeggen: “Ride it, my pony”. Well girl, ride it!

Doggystyle

Oké, dit is misschien een cliché standje om te benoemen, maar… hij behoort toch echt thuis in dit rijtje, want OH MY! Laten we ’t erbij houden dat dit niet voor niets een van de meest populaire standjes uit de Kamasutra is. Mannen hebben nu eenmaal een daverend uitzicht en wij vrouwen… Een daverende G-spotstimulatie! Voor de kinky ladies onder ons: dit standje gaat goed gepaard met een stel handboeien, paddle of zweepje. Je kunt je haren ook naar achteren gooien in de hoop dat je lover de hint begrijpt. Hoe dan ook staat deze klassieker garant voor… FIREWORKS BABY! 

LotteLust wenst je een sexy jaarwisseling & een sprankelend 2019! 

Meer lekkere standjes:

De 4 lekkerste standjes om je G-spot te stimuleren

De heetste onderdanige sexstandjes

Beste standjes voor sex onder de dekens

Beeld: Giphy.com & Pinterest 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy