By 

De heetste onderdanige sexstandjes


Vindt je lover het fijn om de touwtjes in handen te nemen en ben je er zelf ook niet vies van om jezelf volledig aan hem over te geven? Of willen jullie een keertje experimenteren met 50 Shades taferelen? Dan zijn de volgende sexstandjes een leuke manier om jullie machtsspelletje uit te oefenen. Dit zijn de meest onderdanige sexstandjes, inclusief bijpassende sextoys! 

 

De matroos

Wanneer je je benen in de lucht gooit staat je vagina ietsjes meer open dan gewoonlijk. Hierdoor kan hij je dieper penetreren en dit is niet alleen puur genot voor hem… Jouw G-spot komt ook fijn aan haar trekken! Omdat jullie face-to-face liggen is dit standje erg intiem en intimiderend. Dirty talk is een mogelijkheid… Maar een intense blik doet ook wonderen! Voor dubbel plezier pak je een clitverwenner uit je nachtkastje. Tenzij hij jouw polsen liever aan je enkels vastbindt en zijn handen voor andere doeleinden gebruikt dan jouw benen op de juiste plek houden. Knipoog!

onderdanige standjes

Organ grinder

Op het moment dat jullie de missionaris positie aannemen, klemmen je bekkenbodemspieren zich zodanig vast dat je lief je heel diep kan penetreren. Wanneer hij je tot aan zijn schoot omhoog tilt, kan hij zich nog dieper in je laten glijden. Laat je gewicht steunen op je bovenlichaam om dit te bewerkstelligen. Toe aan de 50 shades-versie? Grijp naar een stuk touw waarmee hij jouw polsen aan je benen vastbindt. Je kunt geen kant meer op, waardoor hij over alle macht bezit. Submissive much?

 

 

The prison style

De naam van dit onderdanige standje verklapt een heleboel… Hang er een spannend rollenspel aan vast en jullie hebben de perfecte scene voor jullie liefdesspel. How to do it? Buk voorover, laat je handen op je rug binden met handboeien of een stuk touw en geef jezelf helemaal over aan harde, diepe stoten. Omdat de slaapkamertools ervoor zorgen dat hij zijn handen vrij heeft kan hij je clit verwennen met een vibrator. Een ding is zeker: deze politieagent zal je niet snel laten ontsnappen!

 

onderdanige standjes

Doggystyle

Deze klassieker mag absoluut niet aan dit lijstje ontbreken! Ruw, dierlijk en ontzettend onderdanig. Naast het feit dat je lover een geweldig uitzicht zal hebben, biedt dit standje ook veel BDSM mogelijkheden. Zo kan hij jouw achterwerk bewerken met zijn handen of een zweepje. Gooi je haren achterover, zodat hij hieraan kan trekken. Mag het nog kinkier? Met een setje handboeien of een sterk touw kan hij je handen stevig achter je rug vastbinden. Een ding is zeker: dit standje staat garant voor volledige overgave en diepe penetratie!

doggystyle

 

Meer kinky sextips lees je hier:

15 ideeën voor kinky sex

BDSM voor beginners

Sexmoves uit porna die je eens moet proberen

Beeld: Tumblr / Badgirlsbible
Chiara
About me

Opgegroeid in de modernste stad van Nederland, fashionista in hart en nieren, niet vies van een Cosmopolitan (of wijntje), een hechte vriendinnengroep, een voorliefde voor schrijven, (vooral over haar liefdeservaringen), een tikkeltje nieuwsgierig, reuze open minded en above all een hopeloze romanticus. Kortom: de Rotterdamse Carrie Bradshaw. Inclusief 'Mr. Big' die keer op keer opduikt in haar leven.

YOU MIGHT ALSO LIKE

Sexting dossier: de do’s en don’ts
February 23, 2019
solosex geweldig-
10 redenen waarom solosex geweldig is
February 13, 2019
luie-sex-standjes-moe
5 sex standjes perfect voor lazy days
February 07, 2019
standjes g-spot stimuleren
De 4 lekkerste standjes om je G-spot te stimuleren
February 04, 2019
hoeveelheid sex
Terug naar de tienertijd: bizarre sexvragen uit tijdschriften #4
January 29, 2019
sexrubrieken kaars
Terug naar de tienertijd: bizarre sexvragen uit tijdschriften #3
January 25, 2019
wijsheden over sex
28 wijsheden over sex die elke vrouw zou moeten weten
January 22, 2019
Pikstraf: wanneer je sex als machtsmiddel gebruikt
January 20, 2019
Van Barbie-bordeel tot zadelwrijven: 7 vrouwen over hun eerste ervaring met ‘sex’
January 16, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *