By 

De heetste onderdanige sexstandjes


Vindt je lover het fijn om de touwtjes in handen te nemen en ben je er zelf ook niet vies van om jezelf volledig aan hem over te geven? Of willen jullie een keertje experimenteren met 50 Shades taferelen? Dan zijn de volgende sexstandjes een leuke manier om jullie machtsspelletje uit te oefenen. Dit zijn de meest onderdanige sexstandjes, inclusief bijpassende sextoys! 

 

De matroos

Wanneer je je benen in de lucht gooit staat je vagina ietsjes meer open dan gewoonlijk. Hierdoor kan hij je dieper penetreren en dit is niet alleen puur genot voor hem… Jouw G-spot komt ook fijn aan haar trekken! Omdat jullie face-to-face liggen is dit standje erg intiem en intimiderend. Dirty talk is een mogelijkheid… Maar een intense blik doet ook wonderen! Voor dubbel plezier pak je een clitverwenner uit je nachtkastje. Tenzij hij jouw polsen liever aan je enkels vastbindt en zijn handen voor andere doeleinden gebruikt dan jouw benen op de juiste plek houden. Knipoog!

onderdanige standjes

Organ grinder

Op het moment dat jullie de missionaris positie aannemen, klemmen je bekkenbodemspieren zich zodanig vast dat je lief je heel diep kan penetreren. Wanneer hij je tot aan zijn schoot omhoog tilt, kan hij zich nog dieper in je laten glijden. Laat je gewicht steunen op je bovenlichaam om dit te bewerkstelligen. Toe aan de 50 shades-versie? Grijp naar een stuk touw waarmee hij jouw polsen aan je benen vastbindt. Je kunt geen kant meer op, waardoor hij over alle macht bezit. Submissive much?

 

 

The prison style

De naam van dit onderdanige standje verklapt een heleboel… Hang er een spannend rollenspel aan vast en jullie hebben de perfecte scene voor jullie liefdesspel. How to do it? Buk voorover, laat je handen op je rug binden met handboeien of een stuk touw en geef jezelf helemaal over aan harde, diepe stoten. Omdat de slaapkamertools ervoor zorgen dat hij zijn handen vrij heeft kan hij je clit verwennen met een vibrator. Een ding is zeker: deze politieagent zal je niet snel laten ontsnappen!

 

onderdanige standjes

Doggystyle

Deze klassieker mag absoluut niet aan dit lijstje ontbreken! Ruw, dierlijk en ontzettend onderdanig. Naast het feit dat je lover een geweldig uitzicht zal hebben, biedt dit standje ook veel BDSM mogelijkheden. Zo kan hij jouw achterwerk bewerken met zijn handen of een zweepje. Gooi je haren achterover, zodat hij hieraan kan trekken. Mag het nog kinkier? Met een setje handboeien of een sterk touw kan hij je handen stevig achter je rug vastbinden. Een ding is zeker: dit standje staat garant voor volledige overgave en diepe penetratie!

doggystyle

 

Meer kinky sextips lees je hier:

15 ideeën voor kinky sex

BDSM voor beginners

Sexmoves uit porna die je eens moet proberen

Beeld: Tumblr / Badgirlsbible
Chiara
About me

Opgegroeid in de modernste stad van Nederland, fashionista in hart en nieren, niet vies van een Cosmopolitan (of wijntje), een hechte vriendinnengroep, een voorliefde voor schrijven, (vooral over haar liefdeservaringen), een tikkeltje nieuwsgierig, reuze open minded en above all een hopeloze romanticus. Kortom: de Rotterdamse Carrie Bradshaw. Inclusief 'Mr. Big' die keer op keer opduikt in haar leven.

YOU MIGHT ALSO LIKE

cat-standje
Bye missionaris: waarom het CAT-standje véél lekkerder is
October 11, 2018
standjes g-spot stimuleren
De 4 lekkerste standjes om je G-spot te stimuleren
September 20, 2018
Sekstherapie
Slaapkamerproblemen? Dit moet je weten over sextherapie
August 28, 2018
Hoe weet je of hij je leuk vindt?
Waarom het zo moeilijk is om te zien of iemand je echt leuk vindt
August 21, 2018
standjes voor lesbiennes
10 hete standjes voor lesbiennes
August 04, 2018
LHBTQIA+: wat betekent het?
August 02, 2018
bizarre sexuele praktijken
10 bizarre sexuele praktijken van overal in de wereld
July 30, 2018
Heeft je menstruatiecyclus invloed op je orgasme?
July 29, 2018
De eerste keer met je nieuwe liefde eng? Niet met deze tips!
July 16, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *