De heetste onderdanige sexstandjes

door Redactie

Vindt je lover het fijn om de touwtjes in handen te nemen en ben je er zelf ook niet vies van om jezelf volledig over te geven? Of willen jullie een keertje experimenteren met blinddoeken en zweepjes? Dan zijn de volgende sexstandjes een leuke manier om jullie machtsspelletje uit te oefenen. Dit zijn de meest onderdanige sexstandjes, inclusief bijpassende sextoys! 

De matroos

Wanneer je je benen in de lucht gooit staat je vagina ietsjes meer open dan gewoonlijk. Hierdoor je dieper gepenetreerd worden. Ook jouw G-spot komt fijn aan haar trekken! Omdat jullie face-to-face liggen is dit standje erg intiem en intimiderend. Dirty talk is een mogelijkheid… Maar een intense blik doet ook wonderen! Voor dubbel plezier pak je een clitverwenner uit je nachtkastje. Tenzij de partner jouw polsen liever aan je enkels vastbindt en diens handen voor andere doeleinden gebruikt dan jouw benen op de juiste plek houden. Op EasyToys.nl vind je de beste bondage-sets.

onderdanige standjes

Organ grinder

Op het moment dat jullie de missionaris positie aannemen, klemmen je bekkenbodemspieren zich zodanig vast dat je lief je heel diep naar binnen kan gaan. Als hij je omhoog tilt, kan hij zich nog dieper in je laten glijden. Laat je gewicht steunen op je bovenlichaam om dit te bewerkstelligen. Toe aan de SM-versie? Gebruik speciaal BDSM-touw waarmee hij jouw polsen aan je benen vastbindt. Je kunt geen kant meer op, waardoor hij over alle macht bezit. Hot, right?

The prison style

De naam van dit onderdanige standje verklapt een heleboel… Hang er een spannend rollenspel aan vast en jullie hebben de perfecte scene voor jullie liefdesspel. How to do it? Buk voorover, laat je handen op je rug binden met handboeien of een stuk touw en geef jezelf helemaal over aan harde, diepe stoten. Omdat de slaapkamertools ervoor zorgen dat hij zijn handen vrij heeft kan hij je clit verwennen met een vibrator. Een ding is zeker: deze politieagent zal je niet snel laten ontsnappen!

onderdanige standjes

Doggystyle

Deze klassieker mag absoluut niet aan dit lijstje ontbreken! Ruw, dierlijk en ontzettend onderdanig. Naast het feit dat je lover een geweldig uitzicht zal hebben, biedt dit standje ook veel BDSM-mogelijkheden. Zo kan hij jouw achterwerk bewerken met zijn handen of een zweepje. Gooi je haren achterover, zodat hij hieraan kan trekken. Mag het nog kinkier? Met een setje handboeien of een sterk touw kan hij je handen stevig achter je rug vastbinden. Een ding is zeker: dit standje staat garant voor volledige overgave en diepe penetratie!

doggystyle

Meer kinky sextips:

15 ideeën voor kinky sex

BDSM voor beginners

Sexmoves uit porna die je eens moet proberen

Beeld: Tumblr, Badgirlsbible

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met EasyToys.nl

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy