Beste standjes voor sex onder de dekens

door Nikki

Hoewel het zonnetje zich laat zien, houdt de winterse kou nog wel eventjes aan. Met alle gevolgen van dien. De kachels staan op standje sambal, de waterkoker draait overuren en we lopen erbij als een pinguïn dankzij al die dikke lagen. Zelfs binnenshuis houden we onze kleren het liefst aan. Erg opwindend zijn gebreide truien en geitenwollen sokken helaas niet. Een potje sexen bóven de dekens? No thanks! Gelukkig hebben wij de beste standjes voor onder de dekens voor je verzameld. Op deze manier geef je jezelf bloot zonder onderkoeld te raken!

Magische missionaris

Dit low-key standje is misschien een beetje simpel, maar wordt over het algemeen zwaar onderschat. Juist omdat de positie zo makkelijk uitvoerbaar is, kun je er alle kanten mee op. Zo kun je je benen om je lover heen slaan of in de lucht gooien voor diepere penetratie. Ook kun je gemakkelijk een speeltje gebruiken om je clitoris tegelijkertijd te verwennen. Voor extra stimulatie leg je een paar kussens onder je billen. Op deze manier is de kans groot dat hij je G-spot raakt. Dus laat je lover vanavond bovenop je klimmen en trek de lakens over hem heen voor een hete sessie!

sex standjes voor onder de dekens 3

The Lazy Sunday

Zondag, een dag dat je (het liefst) relaxt. Tijdens de koude dagen is het vaak wat drukker. Sex kan dan helpen om jezelf wat ontspanning te gunnen. In plaats van douchesex kan je ook gaan voor een bad. Neem plaats tussen de benen van je partner en leun tegen zijn/haar torso. Zeep elkaar in en warm jezelf op in het warme bad. Alleen voorspel in deze positie is ook spannend. Geef je partner de kans om je clitoris te bevredigen tot je orgasme door je lichaam heen vloeit. Ruil daarna van positie. Niet onder de dekens dus, maar het warme water zal voelen als een warme deken om je heen #stayhot

Lekker lepelen

Dit is de meest voor de hand liggende positie voor een stevige knuffelpartij. En wie wil er niet stevig geknuffeld worden als het buiten vriest? Als het buiten steenkoud is, ga dan lekker op je zij liggen en laat je partner achter je liggen. Trek de dekens tot onder je kin voor een extra warm en knus gevoel. Wanneer je benen gesloten zijn is het erg lastig om je clitoris bij de liefdesdaad te betrekken. Voor een variatie op dit standje drapeer je je benen over zijn zij. Op deze manier heb je optimale toegang tot je gevoelige plekje. Het kwik in de slaapkamer zal zeker vanzelf stijgen!

sex standjes voor onder de dekens 2

Snooze Alarm

Dit is definitely het enige alarm dat je wél fijn vindt in zowel de ochtend als avond. In de ochtend kan je warm onder de dekens blijven liggen en kan je jouw partners bad breathe vermijden. Ga op je buik liggen met je hoofd op het kussen. Je partner komt vervolgens van achter op je liggen. Houd je benen recht tegen elkaar, zodat je partner zijn benen buiten jouw benen kan leggen.  Voor een intensere penetratie kan jij je heupen wat naar voren optillen en je benen strak tegen elkaar aan duwen.  Kantel dan een beetje achterover voor een diepere penetratie. Met dit standje hoop je dat dit alarm door blijft snoozen tot de laatste trilling in je lichaam.

Dalende doggy

De welbekende doggy is razend populair, maar niet bepaald ideaal om warm te blijven. Op handen en knieën is het aardig lastig om de dekens op de juiste plek te houden. Probeer daarom de aangepaste variant van dit standje. In plaats van op je handen en knieën steunen kun je beter lekker plat gaan liggen. Terwijl je lover over je heen gaat liggen is het de bedoeling dat hij de dekens met zich mee trekt.

sex standjes voor onder de dekens 1

Meer beste standjes voor…

Must try voor dit weekend: Vigoureuze sexstandjes

De 7 meest geweldige standjes voor een vluggertje

3 hartstochtelijke sexstandjes om het vuur weer aan te wakkeren

Beeld: Women’s Health Mag / The Big Book Of Sex 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy