Standjes voor op een boot

door Lissa

De zomer komt er weer aan en dat betekent heerlijke dagjes weg. We zoeken met het warme weer graag de verkoeling op, en met de boot weg is ideaal. Het biedt ook mogelijkheden voor spannende buitenseks. Welke standjes zijn geschikt als je even een snelle wip op het water wil?


1. Lepeltje-lepeltje

Als je onopvallend wil genieten van elkaar is het handig om laag op bij grond te gaan. Spoonen is hier zeer geschikt voor. Bij heterostellen ligt de man achter de vrouw en breng zijn penis in je vagina. Bij vrouw-vrouwstellen liggen ze in dezelfde positie en kan de ‘grote lepel’ de ‘kleine lepel’ voor- of achterlangs vingeren.

Ook is dit standje geschikt voor anale sex. Vergeet niet om glijmiddel mee te nemen en verwar deze niet met de anti-zonnebrandcrème, woops!

2. Missionaris

Oké, op het eerste gezicht lijkt dit een heel erg boring standje, maar je hebt al een fantastische plek en uitzicht dus een beetje safe spelen is helemaal niet erg. Bij dit standje ligt je partner bovenop jou. Het voordeel van het standje is dat je elkaar in de ogen kijkt, romantisch!

3. Titanic

Laten we in de ‘boot sfeer’ blijven, de Titanic. Het standje lijkt heel erg op de reverse cowgirl wat voor vele een echte fav is. Bij de Titanic leun jij iets meer naar voren waardoor er diepere penetratie kan zijn. Je partner kan genieten van het mooie uitzicht van jou, het water en als het even mee zit de zonsondergang. Wat wil je nog meer?


4. Stijltang

Dit standje heeft iets weg van doggy style, maar is iets intiemer. Het standje is ideaal voor op de boot omdat je weer wat lager bij de grond bent. Hierdoor val je minder op en beweegt je boot minder, want we moeten natuurlijk niet zeeziek worden! Jij ligt op je buik en spreid je benen een beetje uit elkaar, je onderbenen klem je tegen de benen van je partner, hij zit achter je. Door je benen aan te spannen heb jij een beetje de controle over het tempo. Tip: slow-sex is ideaal met dit standje.

5. Oraal

Nu we alle degelijke standjes hebben gehad, gaan we door met de meer ‘spannende’ opties. Als we heel hitsig zijn, dan maakt het ons niet uit dat we betrapt worden. Orale bevrediging kan je natuurlijk in verschillende posities doen, maar hoe sexy is het als jij op de bootrand gaat zitten en je gelikt wordt? Houd je wel goed vast, want anders plons je zo het water in!

6. Zittend

Zitten jullie lekker in jullie bootje te dobberen op het meer? Waarom doen jullie dat niet op elkaar? Mocht jij een jurkje aanhebben hoeft dit niet eens erg op te vallen. Wij zeggen: doen! Bij dit standje kun je elkaar aankijken of juist niet, wat jullie lekker vinden. En tot slot nog één tip: zorg ervoor dat jullie het anker laten zakken, anders raken jullie de weg kwijt!


Meer over standjes:

16 Standjes voor op je bucketlist

Borsten in de spotlight: De vier beste borsten standjes

Trio sex: De 6 beste sex standjes voor bij een trio

Beeld: Pexels, Giphy.com

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy