Belangrijk: afspraken maken over waar hij klaarkomt

door Lissa

Als heterovrouw heb je het misschien weleens meegemaakt. Je bedpartner komt ergens klaar waar jij het niet verwachtte en helemaal niet wilde. Dit kan helaas gebeuren, maar we voorkomen het liever, toch?

Voordat je dit onderwerp met je lover of hook-up kunt bespreken is het goed om te weten wat jezelf wil.

Gesprek over waar hij klaarkomt

Je moet natuurlijk voor jezelf beslissen wat jij het fijnst vindt. Vind jij slikken geen enkel probleem of heb je het liever op je lichaam? Alles is fine! Daarnaast is het natuurlijk een optie dat hij in een condoom klaarkomt. Dat is niet alleen safe, maar ook clean.

Wanneer je dat duidelijk hebt, moet je dat nog even delen met je bedpartner. Dit kan je doen op 3 manieren:

1. Recht voor de raap

Het is jouw lichaam, jouw keuze. Dus voel je vooral niet bezwaard om duidelijk aan te geven wat je wel en niet wilt. Ga voordat je met elkaar in bed duikt een gesprek aan dat je het bijvoorbeeld nooit daar wil of altijd op je lichaam wil et cetera. Dan voorkom je dat het een keer misgaat en is het voor iedereen duidelijk.

2. Tijdens de daad

Tijdens de seks kun je het ook zeggen. Meestal kun je wel inschatten of je partner op het point of no return is. Dan is het goed om even zwoel te zeggen waar hij moet klaarkomen. Bijvoorbeeld: ‘wil je in m’n mond komen, ik wil je proeven’. Of: ‘Kom in mij/kom over me heen’!

3. In de heat of the moment

Je kunt natuurlijk ook zelf de touwtjes in handen pakken! Wanneer hij bijna klaarkomt en je wil bijvoorbeeld niet dat hij in je mond of vagina komt, kan je verder gaan met handwerk. Zo komt hij precies waar je wil, you got it girl!

Meer over klaarkomen:

Klaarkomen in je slaap het bestaat!

Klaarkomen moeilijk? 7 tips om sneller een orgasme te krijgen

Waarom je never nooit moet faken

Beeld: Pinterest, Giphy.com

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy