By 

De lekkerste masturbatie standjes voor vrouwen


Als single lady heb jij geen man (of andere vrouw) nodig voor sex. Dat kun je prima alleen. Vandaag is het Singlesday: een ode aan het vrijgezel* zijn! Daarom verzamelden wij de lekkerste masturbatie standjes voor vrouwen. Lig je meestal gewoon op je rug in bed tijdens een solosessie? Dat kan wel wat creatiever en spannender. Er zijn zoveel meer fijne posities om jezelf naar een hoogtepunt te brengen.

*Wij willen ladies die wel een relatie hebben natuurlijk niet buitensluiten, deze masturbatie standjes zijn voor elke vrouw fantastisch!

Standje 1: de lotus

Het bekende yoga-standje leent zich perfect voor masturberen. Doordat je benen ver uit elkaar liggen, kun je overal goed bij en ontdek je eventueel nieuwe plekje of technieken die je fijn vindt. Als je nog niet zo lenig bent dat je je benen helemaal naar je toe kunt buigen, kun je ook beginnen door de onderkant van je voeten tegen elkaar te leggen en je knieën op het bed te laten rusten.

masturbatie-standjes-voor-vrouwen-ltous (1)

Standje 2: de superster

Ga op je knieën zitten op bed of kleed en houd je rug recht. Zorg dat je je knieën iets buiten je heupen plaatst. Wat is nu zo fijn aan dit masturbeer standje? Nou, omdat je je bovenlichaam recht houdt in plaats van horizontaal, stroomt het bloed sneller naar beneden waardoor je clitoris en vagina veel gevoeliger zullen worden. Dat orgasme heb je dus in no time bereikt!

masturbatie standjes

Standje 3: douchekop

Als jong meisje heb je de magische effect van douche-stralen op je private parts vast (per toeval) ontdekt. De stralen van de meeste douchekoppen zijn sterk genoeg om je naar een hoogtepunt te brengen. Een hete douche is nu eenmaal de ideale setting voor een vlugge solosexsessie. Warm water, een momentje voor jezelf en naakt ben je al. Bovendien brengt staand klaarkomen weer heel nieuwe sensaties met zich mee. Is dat jou too much, dan kun je ook altijd op de vloer zitten. Masseer je tepels en borsten met je vrije hand.

masturbatie standjes vrouwen

Standje 4: plat op je buik

Ga op je buik op kussen liggen, zodat je er gemakkelijk bij kan. Lift je billen zodat je er goed bij kan met je vingers of met een speeltje. Door je bekken gekanteld worden en je benen meer spanning voelen, wordt je ervaring veel intenser. Variatie-tip: doe het eens met je ander hand of masturbeer achterlangs (via je billen in plaats van je buik). Door je routine aan te passen, maakt je solosex spannender voor jezelf.

masturbatie standjes voor vrouwen

Standje 5: de onzichtbare man

Heb je geen man (in de buurt), maar wel zin? Daar zijn natuurlijk tal van sexspeeltje voor. Gebruik een dildo met combinatie met een vibrator. Je hebt ze van groot tot klein, dus er zit altijd wat bij wat jij fijn vindt. Voor een vibo kunnen wij een luchtdruk stimulator aanbevelen, zoals de Womanizer. Dit zijn speeltje dat 100% orgasme garantie geeft – en deze belofte waarmaakt. Het is een investering, maar het is elke cent waard. Maak er echt een vrijpartij van door verschillende masturbatie standjes te proberen.

masturbatie standjes voor vrouwen

Standje 6: couchsurfen

Home alone? Verwen jezelf dan op de bank. Alleen al de verandering van locatie zal je meer opwinden. Zorg dat je helemaal comfy zit. Doe kaarsjes aan en lees een sexy verhaal of zet een sexy serie of porna-filmpje op. Neem lekker de tijd en maak er een ontspannen avondje aan. Variatie-tip: draai jezelf eens om en gooi je benen over de bankleuning en je hoofd over de rand van het zitgedeelte.

masturbatie standjes voor vrouwen

Meer over masturberen:

11 grappige feiten over masturberen

Solosex dagboek: een week lang, elke dag solosex

10 tips voor betere solosex

Beeld: Tumblr, Pinterest
  • 11 November 2017
  • 4
Lotte
About me

Lotte is jouw sexy vriendin die helemaal in touch is met haar sexualiteit.

YOU MIGHT ALSO LIKE

beste standjes voor onder de dekens
Beste standjes voor sex onder de dekens
February 20, 2018
beste sextoys
De beste sextoys voor vrouwen van dit moment
February 16, 2018
gehate standje
Onderzoek: dit is het meest gehate standje ooit
January 22, 2018
de eerste date 5
De Eerste Date #5: “Hij was zelfs knapper in het echt!”
January 19, 2018
eerste date
De Eerste Date #4: “Vanaf de eerste blik waren de zenuwen weg!”
January 12, 2018
eerste-date--3
De Eerste Date #3: “Ik wist gelijk: met hem wil ik weer op date!”
January 05, 2018
eerste date lexa
De Eerste Date #1: “Yes! Eindelijk een man die het initiatief neemt”
December 18, 2017
masturbators mannen
Alles over masturbators
December 15, 2017
mymagicwand review
Review: MyMagicWand, het populairste sexspeeltje ooit
December 13, 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *