Masturberen zonder handen: 5 verschillende technieken

door Maud

Het klinkt misschien ongeloofwaardig, maar dat is het niet. Masturberen zonder je handen te gebruiken kan écht. Je bent misschien gewend om het met je vingers te doen, maar er zijn ook andere opties.

1. De douchekop

Douchen wordt spannender als je de douchekop op andere manieren kan gebruiken. Het is een hele bekende manier van masturberen, alleen heb je er echt wel eens goed de tijd voor genomen? Ga lekker op de grond of in bad zitten en breng het water op een temperatuur die jij fijn vindt. Breng de straal naar je clitoris en speel met de druk van de straal (als dat mogelijk is). Je kunt de kop ook een beetje heen en weer bewegen. Dit geeft je een lekker gevoel en je ervaart je orgasme anders dan normaal. Let’s shower!

masturberen zonder handen

2. Een kussen

Ja ja, je kussen waar je altijd zo vredig op slaapt is ook te gebruiken tijdens het masturberen! Het is heel makkelijk en je hebt het bijna altijd wel binnen handbereik. Doe het als volgt: je gaat op het kussen zitten en beweegt een beetje heen en weer. Beweeg daarna je heupen in cirkel bewegingen voor extra gevoel. Je orgasme is nog intenser, omdat je bloed naar beneden stroomt. Dit komt omdat je in een zittende positie zit. Try it out en kom er achter wat voor jou de juiste bewegingen en posities zijn.

3. Mentaal orgasme

Klinkt onwerkelijk, maar je kan zonder ook maar een voorwerp te gebruiken ook klaarkomen! Zorg er bij deze techniek wel voor dat je lekker alleen in een fijne ruimte bent. Het is de bedoeling dat je je volledig concentreert op je poes. Dit zorgt ervoor dat er meer bloed stroomt naar je vagina. Als het je nog niet helemaal lukt om te focussen, kun je kegeloefeningen gaan doen.

Blijf gefocust op je vagina en blijf goed doorademen. Adem via je neus in en adem rustig via je mond weer uit. Adem zo diep mogelijk in, dit zal meer succes leveren.

Wanneer je helemaal gefocust ben, denk je aan iets wat je heel erg opwindt. Denk aan je geile crush of aan die hete sexscène uit een film. Herhaal alle stappen die hiervoor zijn uitgelegd en ervaar zo je orgasme. Deze zal in het begin niet overdonderdend, maar oefening baart kunst. Focus and relaxation is the key.

masturberen zonder hande

4. Vibrator

Een heel normale en toegankelijke manier, maar het hoort zeker in het rijtje thuis! Technisch gezien gebruik je je handen niet. Een oplegvibrator, vibrerend slipje of duovibrator hoef je enkel op je clit te leggen en hoef je daarna niet meer aan te raken. Fijn, toch?!

Kijk op EasyToys.nl voor een mega-aanbod van allerlei fantastisch trillend speelgoed. Bekijk welke vibrator het beste voor jou is en experimenteer ermee. De trilling van de vibrator zal je een enorm intens orgasme geven. Omdat je je handen vrij hebt, kun je bijvoorbeeld je borsten masseren of een sexy verhaal lezen. Het is ook leuk om met je lover te proberen!

5. Het bed

Je eigen bed kan ook voor genot zorgen. Ga lekker op je buik liggen en beweeg je lichaam heen en weer. Dit is een soort van schuurbeweging. Stimuleert dit niet genoeg? Leg dan je kussen of je deken tussen je benen voor meer sensatie. Patience makes perfect.

Meer over masturberen:

De lekkerste masturbatie standjes voor vrouwen

Masturbatie voor gevorderden: zo wordt het nóg lekkerder

De lekkerste manieren om te masturberen

Beeld: Pinterest

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy