Zo houd je de spark alive tijdens de corona-crisis

door Lotte

Een romantisch avondje uiteten, een ontspannende vakantie en zelfs een filmpje pakken is in deze tijd niet meer vanzelfsprekend. Door de coronamaatregelen zitten we massaal thuis. Hé, eindelijk quality met je moppie? Omdat je op elkaar lip zit, kan het vuurtje nogal doven. Je raakt sneller geïrriteerd, hebt elkaar niks interessants meer te vertellen en jullie sexdrive zit in de put. Volg onze tips om weer zin in elkaar te krijgen.

1. Sex op de agenda

Als je samenwoont en kinderen hebt, verdwijnt het concept spontane sex. Als jullie allebei vinden dat er te weinig gesext worden, doe er dan wat aan. ‘We doen het morgen wel’, hoe vaak heb je die al gehoord? Door sex op de agenda te zetten, maak je tijd voor elkaar vrij. Agendasex boring? Welnee! Zie het als een extra spannende date night waar je naar uit kan kijken.

2. 24 dagen elke dag een cadeau

Het speeltje van deze maand is de Adventskalender van EasyToys. Met deze goedgevulde box kun je 24 dagen aftellen tot kerst. De kalender bevat 24 sexy goodies voor jou en je partner. Van sexspeeltjes tot blinddoeken. We verklappen verder niet de precieze inhoud, dat wil je natuurlijk zelf allemaal ontdekken.

Je kunt ook in één keer alle vakjes openen, maar voor een sexy december adviseren we geduldig af te tellen. Zo kun je de hele maand december nieuwe toys met elkaar ontdekken. Hoe leuk!

easytoys adventskalender

3. Weekendje weg

We zijn dan wel in een semi-lockdown, maar we mogen nog wel naar buiten. Met zijn tweeën in een romantisch hutje op de hei mag nog steeds. Even weg uit het huis waar je tegenwoordig bijna 24/7 bent, kan een heerlijke opluchting zijn.

Het liefst wordt er ook nog gesext natuurlijk. Verras je partner met een geil lingerie-setje. Of go all out en trek een leuk kostuum aan voor een spannend rollenspel. Het is heerlijk om even te ontsnappen aan alle spanningen en te genieten van elkaar. Corona, who?

Enne… als je klachten hebt, blijf je natuurlijk thuis.

4. Even een break

Rustaaaag, we bedoelen niet ‘ga uit elkaar’. Je weet wat de Engelsen zeggen: absence makes the heart go fonder. Het is niet gezond voor je relatie om altijd maar op elkaars lip te zitten. Vooral als je aan huis gekluisterd bent en weinig andere contacten hebt, kunnen de irritaties opspelen. Ga eens een paar daagjes bij een vriendin of je ouders logeren. Het is soms nodig om elkaar te missen.

Wat zijn jouw beste tips om een interessant sexleven?

Meer tips die je wilt lezen:

Geen zin in sex: dit kun je doen

Dit gebeurt er met je lichaam als je geen seks meer hebt

Hoe kan ik zorgen dat ik spontaan zin krijg in sex? – VrijVraag #86

Beeld: Unsplash

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met EasyToys.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy