Sexy Verhaal: Hete herfstavond met Strapless Strap-On (+podcast)

door Saskia
Sexy Verhaal via SoundCloud

Sexy Verhaal via Spotify

Buiten klettert de regen naar beneden en raast de wind als een dolle door de straten. Maar binnen is het lekker warm. Jamie en Hanna zitten knus op de bank tegen elkaar aan. Onder een warm dekentje met kaarslicht en zwoele muziek. Alles lijkt in dat moment even perfect.

Met zo min mogelijk beweging pakt Hanna de fles rode wijn van de salontafel en schenkt beide glazen nog een keer bij. Voor de derde keer die avond proosten ze voordat ze een slok nemen. “Hmm, wat is deze toch lekker.” Jamie laat het glas in haar hand zachtjes ronddraaien. “Hmhm…bijna net zo lekker als jij.” Reageert Hanna plagerig. Ze kijkt op naar Jamie en langzaam bewegen ze naar elkaar toe. Hun lippen raken elkaar en blijven een beetje aan elkaar plakken. Reden voor Hanna om nog een kus te geven, dit keer een iets vollere. Met het puntje van haar tong klopt ze bij Jamie aan, likkend, vragend of ze naar binnen mag. Jamie haar tong begroet die van Hanna en ze mag naar binnen glijden. Allebei zijn ze een beetje licht in hun hoofd, wat de zoen extra intens maakt. Ze vergeten adem te halen en na wat een eeuwigheid lijkt worstelt Hanna zich dan ook los om naar zuurstof te happen.

Ze pakt het glas uit Jamie haar hand en zet beide glazen op tafel. Dan draait ze zich opnieuw om naar Jamie. Uit haar ogen leest ze dat ze net zo geil is als zijzelf. Uit gretigheid bijt ze even op haar lip. Dan duwt ze Jamie zachtjes naar achter en klimt ze boven op haar. Jamie haar badjas valt een beetje open en Hanna laat haar vingers over de zachte blootgestelde huid gaan. Langs haar hals en decolleté, speels rondjes draaiend om haar tepels totdat ze stijf naar voren pronken. Hmm, ze ziet eruit om op te eten. Voor ze het zelf doorheeft bijt Hanna dan ook zachtjes met haar tanden in Jamie haar hals. Een kleine grom ontsnapt uit haar mond.

Ze zakt af naar Jamie haar borsten en duwt haar gezicht tussen die heerlijke ronde vormen. Met haar handen grijpt ze ze vast, en kneed ze ze stevig. Jamie geniet hoorbaar en drukt haar borsten nog verder omhoog. Met haar handen duwt ze het hoofd van Hanna in haar borsten. Alsof ze wil zeggen; ‘neem ze, grijp ze, doe ermee wat je wil’. Dat doet Hanna dan ook. Met één been aan elke kant van Jamie komt ze overeind. Ze pakt met haar duim en wijsvinger de tepels van Jamie vast en begint ze tussen haar vingers heen en weer te rollen. Jamie kreunt het uit van genot. Hanna weet dat ze Jamie zo helemaal gek kan maken en begint er zachtjes aan te trekken. Ze geniet ervan hoe Jamie naar adem hapt en smeekt om meer. “Dit vind je lekker he. Laat me horen hoe lekker je het vindt.” Spreekt ze Jamie toe. Die doet op haar beurt alles in haar macht om Hanna door te laten gaan. Na een laatste speels trekje komt Hanna overeind. Ze steekt haar arm uit naar Jamie. “Kom, we gaan naar boven.” Moeizaam komt Jamie overeind en volgt Hanna naar de slaapkamer.

Tegen de tijd dat ze daar zijn aangekomen is Jamie weer bij zinnen. Ze duwt Hanna op bed en dit keer is het haar beurt om – inmiddels volledig naakt – op Hanna te kruipen. Ze trekt de ceintuur van Hanna haar badjas open en geniet van het uitzicht. Dan zakt ze naar beneden. Ze plaatst zachte kusjes op haar dijen. Een speelse bijt in Hanna haar lies en dan duwt ze haar benen wijdt open en duikt ze ertussen. Hanna voelt de warme adem van Jamie op haar kut en drukt deze vragend om meer omhoog. Speels raakt Jamie met het puntje van haar tong Hanna haar clit aan. En nog eens. En nog eens. Hanna wordt gek en duwt Jamie haar hoofd brutaal tegen haar kut. Die laat zich gewillig duwen. Haar hele tong likt Hanna van voor naar achter. Langs haar anus waar ze even rondjes blijft draaien, door naar voren waar ze Hanna met lange halen zeiknat maakt.

Hanna houdt het bijna niet meer. Ze graait naast zich, pakt de Strapless Strap-On en maakt beide kanten nat door ze één voor één in haar mond te laten glijden. Jamie komt overeind en brengt het korte deel voorzichtig bij Hanna naar binnen. Het andere uiteinde laat ze bij zichzelf naar binnen glijden. Met de afstandsbediening drukt ze het speeltje aan en Hanna hapt gelijk naar adem. Langzaam begint Jamie haar te berijden. Ze grijpt Hanna haar borsten terwijl ze haar heupen heen en weer beweegt. Hanna gooit haar handen omhoog en laat zich nemen. Steeds sneller kletsen Jamie haar billen tegen Hanna aan, die onder haar steeds wilder ligt te kronkelen. “Ah, ja, ik ga komen. Ik kom.” Kreunt Hanna uit. “Ik ook. Kom maar. We komen samen.” Hijgt Jamie. En terwijl Jamie houvast zoekt bij Hanna haar polsen beginnen ze beide ongecontroleerd te trillen. Ze kreunen het uit, het lijkt niet op te houden. Totdat Jamie uiteindelijk tussen Hanna haar borsten ter aarde stoot en ze beide ontspannen. Enkele seconden liggen ze daar, totdat Hanna fluistert: “Ik wil nog een keer…”

Jamie bijt in Hanna haar borst. “Godverdomme ik ook geil meisje van me.” Kreunt ze terug terwijl ze met haar tanden Hanna haar tepel te pakken heeft. Ronde twee kan beginnen…

Dit verhaal wordt mede mogelijk gemaakt door Easy Toys

Over de Strapless Strap-On van Fantasy for her

Hou je van seks met een strap-on maar wil je het graag proberen zonder harnas? Deze strapless strap-on van Fantasy for Her zorgt ervoor dat je niet hoeft te stuntelen met een harnas én jij en je partner plezier hebben van de penetratie. Dat komt omdat je deze strap-on inbrengt bij jezelf om de ander te kunnen ‘nemen’. En hij vibreert ook nog, aan beide kanten! Perfect voor een spannende nieuwe ervaring. Smelt samen tot een heerlijk orgasme.

Fantasy for her: Strapless Strap-On

Meer lezen

Het grensverleggende spel deel 5 (+podcast)

Een Halloween hoogtepunt

Nieuwe dingen met neukmaatje (+podcast)

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy