Sexy verhaal: Angstaanjagend lekker

door Saskia

Halloween. Vroeger deden we er überhaupt niet aan, maar inmiddels is het met dank aan een vriend van mij een legendarisch feest geworden. Elk jaar geeft Joris, diegene uit de vriendengroep met een kast van een huis (het is letterlijk een kasteel), een gigantisch Halloween-feest met alles erop en eraan. Hysterische versiering is door het hele huis en tuin te vinden. Enge spookachtige poppen, draden als spinnenwebben en natuurlijk uitgesneden en lichtgevende pompoenen. Ook is het verplicht om verkleed te komen.

Dit jaar ben ik als Cruella De Vil. Na de nieuwe film gezien te hebben, wist ik gelijk dat dit mijn outfit van dit jaar moest worden. Met mijn zwartwitte pruik en leren pakje ben ik onderweg naar ‘De Mansion’, zoals we het huis van Joris en Marie altijd noemen. Marie, zijn vriendin, was in het begin nog niet zo enthousiast over het hele Halloween-festijn, maar nu, na zoveel jaar, heeft ze de strijd opgegeven en doet ze ook altijd gezellig mee.

Ik word hartelijk ontvangen en krijg gelijk een glas aangereikt waarin een groen drankje inzit dat meer op vergif lijkt dan een lekkere cocktail. Maar na de eerste slok besef ik maar weer eens dat de dingen niet altijd zijn wat ze lijken. Wat een heerlijkheid.

De groene drank vloeit rijkelijk, de muziek staat hard en de rookmachine blaast op volle kracht. Ik sta de hele avond met een stuk of dertig vrienden van Joris en Marie te dansen, lachen en dollen. Totdat de combinatie van de drank, rook en harde muziek mij een beetje benauwd maakt en ik de feestruimte beneden even ontvlucht. Ik dwaal door de gang en loop de massieve trap op naar boven. Ze zijn duidelijk gek op kunst. Ik bewonder de verschillende werken die aan de muur hangen en op sokkels gepresenteerd staan. Voor ik het weet duw ik de op een kier staande deur naar hun slaapkamer open. Wauw. Het lijkt wel een soort boudoir kamer. Ik doe het licht aan en zie hoge ramen, lange gedrapeerde gordijnen, een zithoek met grote klassieke stoelen en in het midden van de kamer een gigantisch hemelbed. Alles in lichte rustige beige tinten. Een schril contrast met hoe het er buiten uitziet. Het is aardedonker. De regen klettert tegen de ramen en een donder doet me opschrikken.

Mijn nieuwsgierigheid heeft vrij spel doordat mijn manieren met de alcohol zijn weggespoeld. Ik loop naar het nachtkastje naast het bed. Een nieuwe donder met direct opvolgende bliksem laat met even opveren wanneer ik op het bed ga zitten en de la opentrek. Mijn mond valt open. De zo keurige en timide ogende Marie is eigenaresse van een uitgebreide collectie seksspeeltjes en accessoires. Ik pak er een prachtige wit met blauwe rabbit vibrator uit en laat hem even in mijn hand draaien. Ik duw op de aan knop en voel de trillingen en draaiingen op de palm van mijn hand. Dan opeens een harde donder, een verblindende flits en dan… complete duisternis. Ik slaak een kreetje van schrik.

Even is het doodstil, maar dan lijkt een noodaggregaat of iets dergelijks zijn werk te doen, want er klinkt weer muziek van beneden en het sfeerlichtje aan de muur flikkert weer aan. De grote plafondlamp blijft echter uit. Ik wil de vibrator net weer terugleggen als de deur opengaat. Door het schemer kan ik niet zien wie het is, maar als hij zijn mond opendoet, hoor ik gelijk dat het Joris is.

“Nieuwsgierig?” Vraagt hij plagerig. Hij doet de deur achter zich dicht en komt dichterbij. “Ah, de Ina Wave 2. Goede keuze.” Hij pakt het speeltje van mij over en laat het op zijn beurt even in zijn hand trillen. “Al eens geprobeerd?” Hij komt naast me zitten.

“Nee… Nog nooit.” Zeg ik uitdagend. Ik weet niet of het de alcohol, de onheilspellende sfeer of het onweer buiten is, maar ik voel het opeens tintelen tussen mijn benen. Ik bijt op mijn lip en kijk hem zwoel aan. Hij heeft niet veel nodig om overtuigd te worden. “Hmm, zonde… je mist echt wat.” Mompelt hij nog voordat zijn lippen die van mij vinden.

We zoenen heftig, ongecontroleerd… gretig en geil. Hij duwt me naar achter en met een vloeiende beweging trekt hij mijn met klittenband dichtzittende jasje los. Hij graaft zijn gezicht tussen mijn borsten, trekt de cups hardhandig naar beneden en begint aan mijn tepels te zuigen. Ik grijp de latten van het board boven me vast als houvast en laat me overvallen. Even komt hij overeind. Hij kijkt hoe ik erbij lig. Half ontbloot, klaar om genomen te worden. Dan duikt hij naar de nog openstaande la en voor ik het weet zitten mijn handen vast geboeid aan het bed. “Wat doe je?” Vraag ik geschrokken en opgewonden tegelijk.

“Ik geef je wat je verdient. Vertrouw je me?” Hij bungelt de Ina Wave boven mijn hoofd. Ik knik instemmend.

“Mond open”, commandeert hij. Braaf open ik mijn mond zo ver als ik kan. Hij laat het speeltje er langzaam inzakken en zakt vervolgens zelf naar beneden. Hij duwt mijn rok omhoog, mijn slip naar beneden en kust zichzelf een weg naar mijn kut. Hij duwt mijn benen uit elkaar en laat zijn tong langzaam over mijn clit glijden. Een door het speeltje gedempte kreun ontsnapt uit mijn mond. Hij likt me zo nat dat ik het bijna niet meer houd. Ik begin al te kronkelen als hij stopt en weer overeind komt.

Hij trekt het speeltje uit mijn mond: “Klaar voor?” Vraagt hij me.

“Ja, alsjeblieft.” Smeek ik hem. Ik voel hoe hij de vibrator bij me naar binnen laat glijden en de top tegen mijn clit zet. Als hij hem aanzet voel ik de intense golvende bewegingen door mijn lichaam gaan. Ik weet niet wat me overkomt. Dit heb ik nog nooit gevoeld. Het lijkt alsof hij precies op de juiste plekjes de juiste bewegingen maakt.

Als hij de vibrator nog harder laat trillen en bewegen kreun en piep ik het uit. Mijn adem zit hoog en laten mijn borsten snel op en neer gaan. Al snel houd ik het niet meer. Hier ben ik niet tegen bestand. Ik roep uit dat ik ga komen en druk mijn kut zo mogelijk nog dieper tegen de vibo aan. Ik voel Joris zijn ogen op mij prikken en hij moedigt me aan me te laten gaan. “Kom maar. Kom maar hard.” Fluistert hij mij toe.

Voor ik nog iets kan doen of zeggen trekken mijn billen samen en begin ik te schokken. Tenen krommen, handen zoeken houvast. Mijn orgasme blijft maar door mijn lichaam razen en lijkt wel opnieuw en opnieuw te beginnen. Totdat ik niet meer kan en mijn lichaam ontspant. Hij laat het speeltje uit me glijden, pakt een doekje en iets om het schoon te maken uit de la en legt alles weer netjes op zijn plek. Hij geeft mij nog een kus tussen mijn benen en maakt mijn handen los. “Ik moet denk ik weer even naar beneden”, zegt hij bijna verontschuldigend. Waarna hij opstaat en de kamer uitloopt. Ik blijf alleen achter, me afvragend wat er zojuist is gebeurd. Ik staar naar het plafond en schiet in de lach. Met recht een nieuw Halloween-hoogtepunt denk ik bij mezelf.


ina wave 2 gspot vibrator

Over Ina Wave 2

Smaakt dit Halloween-verhaal naar meer? De Ina Wave 2 maakt de beloften meer dan waar. Vooral als je een liefhebber bent van G-spot stimulatie, dan laat deze toy van sexual wellnessmerk LELO je dromen uitkomen. De Ina Wave 2 is voorzien van speciale WaveMotion-technologie die de welbekende ‘kom-hierbeweging’ nabootst. De externe motor zorgt voor een zachte massage op je clitoris. Zo heb jij dus geen partner nodig om jou dat sensationele gevoel te geven.

De LELO Ina Wave 2 G-spotvibrator is waterproof, oplaadbaar, gemaakt van body safe siliconen en verschijnt in drie mooie kleuren: roze, blauw en paars.

lelo gspot vibrator

Beeld: Pexels

Dit artikel is in samenwerking met LELO tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy