Masturbatie voor gevorderden: zo wordt het nóg lekkerder

door Lotte

Hello there! Wist je al dat mei de masturbatiemaand is? De perfecte tijd om je masturbatie skills bij te spijkeren dus. Ook sex met jezelf kan altijd beter en lekkerder. ‘Hoe dan?’ vraag je je natuurlijk af. Wij geven de 6 gouden tips om een master in masturberen te worden.

Masturbatie tip 1: Ontdek je sweet spots

Het meest gevoelige plekje van een vrouw is natuurlijk de clitoris, maar er zijn meer van deze erogene zones. Elke vrouw heeft er meer dan eentje. Denk ook aan je oorlelletjes, dijbenen, billen, anus, G-spot (binnenkant van je clitoris) et cetera, et cetera.

Tijdens sex met een persoon worden deze plekjes vaak wel geprikkeld, maar dat kan ook als je alleen bent! Hoe meer pleasure spots jij onder handen neemt, hoe groter je seksuele spanning en hoe groter je ontlading: je orgasme.

Deze plekken kun je natuurlijk – letterlijk – onder handen nemen met je vingers, maar er zijn ook allerlei speeltjes die je kunt gebruiken terwijl je je clitoris stimuleert. Denk aan een dildo, een G-spot vibrator, tepelklemmen of buttplug. Proberen kan nooit kwaad! Duik eens in het uitgebreide assortiment van sexshop EasyToys: voor ieder wat wil(d)s.

masturbatie tips

Masturbatie tip 2: Kijk een porna

Vertrouw je meestal op je fantasie tijdens masturbatie om opgewonden te raken? Vergroot je visuele prikkels door eens een porna (vrouwvriendelijke porno) te kijken voor en/of tijdens de solosex. Oordeel niet te snel, want veel porna’s zijn zo stijlvol dat lijkt alsof je naar een romantische film kijkt. Doordat je iets ‘nieuws’ probeert maakt je lichaam endorfine aan en dan stijgt vervolgens je lichamelijke en mentale opwinding. En door de opwinding te vergroten, wordt je lichaam gevoeliger en dan kun je een snelle en/of heviger orgasme bereiken!

Masturbatie tip 3: Praat erover

Uit onderzoek blijkt dat 55 procent van de vrouwen niet over masturbatie durft te praten. Zonde, toch? Als je honderduit over sex met een partner durft te praten, waarom dan niet over sex met jezelf? Als je je over eventuele schaamte zet, dan zul je er zelf meer van kunnen genieten! Zeg vaarwel tegen het schaamte- en schuldgevoel. Zet het eerste stapje door het onderwerp masturberen met je geliefde(s) aan te snijden. Zo kun je ook weer van elkaar leren en dat toepassen als je samen tussen de lakens duikt. Ook leuk: je kunt samen masturberen. Erg opwindend én leerzaam.

Masturbatie tip 4: Andere positie

Masturbeer je altijd op je rug op je bed? Tijd om wat nieuws te proberen!
Verandering van spijs doet eten, nietwaar? Je masturbatiemaand is bij uitstek de tijd om andere masturbatie standjes te proberen. Masturbeer eens terwijl je op je buik ligt, op je knieën rust of gooi je hoofd van de rand van het bed/de bank af. Zo wordt masturberen niet alleen leuker, maar ook lekkerder!

Masturbatie tip 5: Het randje opzoeken

De meeste vrouwen komen sneller klaar tijdens de solosex, maar vaak is het orgasme korter en minder intens. Het hoogtepunt is prima, maar niet ge-wel-dig. Dat kan beter. Met de techniek ‘randje fietsen’ wordt je climax veel heftiger. Het is simpel: stop vlak voordat je klaarkomt, wacht even en ga weer door… herhaal dit zo’n drie tot vijf keer en laat jezelf dan helemaal gaan. Het resultaat? Fireworks!

Masturbatie tip 6: Doe de masturbatiechallenge

EasyToys pakt groot uit met deze masturbatiemaand. Je vindt er alles, maar dan ook álles, voor een heerlijke masturbatiemaand. Naast extra kortingen van speeltjes en nuttige artikelen heeft de sexshop een heuse masturbatiechallenge in het leven geroepen: 31 dagen lang moet je dagelijks een solosex-opdracht uitvoeren. Als dat geen ‘echte’ masturbatiemaand is…

masturbatie tips gif

Meer over masturberen:

Wat is de orgasmekloof eigenlijk?

Het lukt mij niet om een orgasme te krijgen, wat nu?

Review: vibrerend eitje LUV EGG

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met EasyToys.
Beeld: Unsplash, Giphy

2 reacties

Pieter 11 mei 2019 - 12:57

Waar is tip 4?? ;-)

Beantwoord
Lotte 15 mei 2019 - 12:12

Goede Pieter, we hebben het aangepast!

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy