Speeltje van de maand: vibrerend eitje LUV EGG

door Lotte

Laat je niet voor de gek houden door het kleine formaat: een vibrerend eitje is een genot tussen de lakens. Maar ook daarbuiten: want zo’n mini-vibo is ideaal om mee op stap te nemen. Daarom is de LUV EGG het Speeltje van de maand bij LotteLust.

Waarom een vibrerend eitje?

Waar een vibrator vaak voor solo gebruik wordt aangeschaft, is het vibratie eitje juist leuk om samen te gebruiken. Als vrouw stop je het ei-vormige speeltje in je vagina en geef de afstandsbediening uit handen. Je lover heeft nu de touwtjes in handen. Dat betekent dus dat je opeens verrast kan worden door een heftige trilling. Spannend!

Dit tease and please-spelletje kun je doen als voorspel in je eigen huis, maar wil je het pas echt spannend maken… dan ga je op pad mét het vibrerende eitje in. Je vriend(in) is dan gewapend met de afstandsbediening. Denk aan een locatie aan het park, de bioscoop, een etentje… Laat je fantasie de vrije loop.

Kortom: zo’n trileitje is dus een topidee als je de sleur wilt doorbreken.

Over de LUV EGG

De LUV EGG is omhuld door zacht siliconen: veilig voor het lichaam dus. De afstandsbediening en het eitje zijn beide erg compact. Dit maakt het fijn om te dragen en geschikt voor iedereen. Ook heeft het een lusje zodat je ‘m er gemakkelijk uit kan halen. Het trilei heeft een extra krachtige motor met 10 vibratiestanden. Het speeltje is waterproof en is veilig te gebruiken in combinatie met glijmiddel op waterbasis. Wat dit eitje extra bijzonder maakt ten opzichte van veel andere varianten is dat de LUV EGG oplaadbaar is, handig dus! 

  • Perfect voor partners
  • Oplaadbaar
  • Met draadloze afstandsbediening
  • Krachtige vibraties
  • 10 vibratiestanden
  • Waterproof
  • Ook voor beginners

Onze review over de LUV EGG

LotteLusts eigen huisseksuoloog Marjolein heeft de LUV EGG getest. Dit is haar oordeel…

Eerste indruk

“De LUV EGG trok meteen mijn aandacht! Ik werd meteen blij toen ik het speeltje voor het eerst zag. Echt liefde op het eerste gezicht. Ik vind hem er ook spannend uitzien en het idee dat mijn partner de controle kan hebben over mij maakt het af. Hij ligt goed in de hand en de vorm lijkt mij ook perfect om soepel in te brengen.”

De uitstraling

“Het eitje trekt mijn nieuwsgierigheid door de kleur en vorm. Ik heb altijd al zo een vibrerend ei willen hebben, maar de meeste trileitjes die ik heb gezien vond ik vrij fout en goedkoop eruit zien. De kleur is zacht en warm tegelijk, niet zo schreeuwerig als andere versies. Daar houd ik van! Hij voelt ook nog eens zacht aan. Ik kan niet wachten om hem te proberen.”

De trillingen en standen

“Een groot pluspunt voor mij vind ik dat ik kan variëren in de sterkte van de trillingen en de frequentie van deze trillingen. Ik heb de LUV EGG zowel uitwendig als inwendig gebruikt. Hij is klein en ligt goed in de hand waardoor ik hem tegen mijn clitoris kan houden. Hierbij gebruik ik liever een lichtere stand, gelukkig kan dit dus ook. De trillingen zijn als je ‘m inbrengt ook duidelijk voelbaar, dat voelt echt heerlijk! Je kan hem dus heel goed doseren naar eigen wens van dat moment.”

Het gebruik

“Ik moest wel uitvogelen hoe ik hem moest opladen: er zit een mini-gaatje in voor de oplader. Je bent bang dat je het speeltje stuk maakt door in het gaatje te duwen, dat is dus niet zo. Het is ook heel fijn dat de afstandbediening zo duidelijk is wat betreft het doseren van de trillingen. Ook het lusje is makkelijk in gebruik en goed zichtbaar. Ik was bang dat ik het eitje misschien ‘kwijt’ zou raken, maar het is echt heel simpel om eruit te halen dankzij het lusje. Het leukste van de LUV EGG is dat het sexspel van mij en mijn partner nog spannender wordt doordat hij bepaalt wat ik mag voelen. Je bent niet gebonden aan de privékamer. Doordat je het speeltje kunt ‘verbergen’, kan hij overal mee naar toe. En ja, het paasontbijt was wel even anders dit jaar…”

Musthave?

“Een ei is zeker een musthave, maar LUV EGG maakt het hem helemaal. Speels en aantrekkelijk tegelijk. Kan niet ontbreken in je speeltjescollectie. Lekker alleen of met zijn tweeën, uitwendig of inwendig, variatie in trillingen en standen. Thuis of uit. Veel variatie wat hem ideaal en het geld zeker waard maakt!”

De LUV Egg is nu van €49,95 voor €42,95 te koop bij EasyToys in drie prachtige pastelkleuren: roze, blauw en groen. Heb je al een vibratie eitje en wil je toch nog iets spannends kopen? Het is nu masturbatiemaand bij EasyToys.nl met allerlei leuke acties en informatie over masturberen.

Dit artikel is ontstaan in samenwerking met EasyToys

3 reacties

Fenna 3 mei 2019 - 19:39

Ik vraag me af of een buitenstaander het ook kan horen?

Beantwoord
Lotte 4 mei 2019 - 00:03

Hi Fenna,
Bij gewoon omgevingsgeluid zijn de vibraties van de egg (als-ie ingebracht is natuurlijk) niet te horen voor omstaanders.

Beantwoord
Anne 4 mei 2019 - 22:41

Hoe is het bereik van de afstandbediening en het eitje? Soms moet je bijna bij het kruis bedienen om een eitje aan te zetten.

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy