Waarom je een luchtdruk vibrator wilt en hoe je ‘m gebruikt

door Lotte

Diamonds are a girl’s best friend? Please! Een goede vibe is je best friend én best lover. Bij bijna elke vrouw ligt er wel eentje in haar nachtkastje. Snappen wij wel. Als je het ons vraagt kan de mens in dit geval echt niet op tegen een krachtig speeltje. De populairste toys voor vrouwen van dit moment zijn luchtdruk vibrators. Hoe die werken en waarom jij er ook een wilt, leggen we je uit!

Luchtdruk vibrator

Er zijn allerlei soorten vibrators voor vrouwen. Zo heb je de ‘standaard’ staafvibrator, een Tarzan, duovibrator, bulletvibrator, wand vibrator, vibrerende eitjes… en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Een van de nieuwste innovaties van de laatste jaren is de luchtdruk vibrator. Ook wel bekend onder de naam sonic vibrator of ‘clitoris massager’.

Het grote verschil tussen gewone vibrators en de luchtdruk massagers als de LELO SILA is de manier waarop het stimuleert. Een vibrator trilt oppervlakkig waardoor het vooral de glansclitoris (het topje van de ijsberg). Een luchtdruk vibrator maakt gebruikt met luchtdruk. Deze ‘golven’ reiken dieper in je lichaam door en voel je tot diep in je onderbuik.

luchtdruk vibrator lelo sila
Sonic vibrator LELO SILA

Hoe gebruik je de sonic vibrator?

Een sonische vibrator heeft een ander gebruiksaanwijzing dan bijvoorbeeld een staafvibrator. Sommigen vinden het lekker om een vibrator heen en weer te bewegen. Dat kan niet met een luchtdruk vibrator. Voor optimaal genot is het belangrijk om een soort vacuüm te creëren. De vibe heeft een mondstuk met een ondiep gat, deze zet je over je clitoris. Tip: Breng een beetje glijmiddel aan voor meer comfort.

Begin met de zachtste stand, vaak is deze al intens genoeg om in no time een hoogtepunt te krijgen. Voor intensere trillingen kun je ook extra druk zetten op de toy, dan voel je de luchtdruk vibraties nóg dieper. Verder hoef je weinig te doen. Lay back, relax and enjoy!

Na gebruik kun je de toy gewoon afspoelen onder de kraan, gezien het volledig waterproof is.

LELO SILA

Eén van de beste en nieuwste sonic massagers van dit moment is de SILA van sexual wellnessmerk LELO. Dit pareltje dat in drie mooie pastelkleurtjes verkrijgbaar is, lijkt op de wereldwijd populaire SONA, maar is new and improved. Het ‘mondje’ is groter, zodat je ‘m gemakkelijker over je clitoris kan plaatsen. Het is fluisterstil, waterproof en heeft 8 vibratiestanden om uit te proberen.

Niet bekend met LELO? Dit is hét sextoymerk van dit moment. Modern, vooruitstrevend en inclusief: pleasure is toegankelijk voor iedereen. Met hun sex positive boodschap zetten ze zich in voor gender gelijkheid en het dichten van de orgasmekloof. En dat laatste wordt easy peasy met de fantastische toys. Vrouwen van over de hele wereld hebben het over hun “best orgasm ever”.

SHOP DE SILA HIER

Lees ook onze couple review over de LELO SILA!

lelo sila

Dit artikel is in samenwerking met LELO tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy