By 

Zo neem je je sextoys veilig mee op reis


Staat er binnenkort een vakantie op de planning? Dan kun je vast niet wachten om je koffer te pakken! Wordt het een romantisch uitje met je lover? Of heb je een libido à la Samantha Jones? Dan mag een sextoys of twee natuurlijk niet aan je inpaklijst ontbreken! Daarom vertellen wij je op welke manier jij je favo vibo’s veilig mee kunt nemen en voyage.

Safety first

De regels op vliegvelden zijn de afgelopen jaren enorm aangescherpt. Daarom is de kans groot dat je vibo een grondige controle moet ondergaan. Vooral mechanisch aangedreven toys trekken de aandacht van de douane. De tip van de dag luidt dan ook dat je je speeltjes het beste kunt opbergen in je grote koffer die in het ruim gaat. Handbagage wordt doorgaans met de hand gecontroleerd. En hierdoor vermijd je de awkward situatie waarbij je, met een knalrood hoofd, uit mag leggen dat je echt geen wapens in je badeendje hebt verstopt. “Nee meneer, dat zijn batterijen. Het badeendje trilt, snapt u?” Om nog maar te zwijgen over de rij medepassagiers die achter je rug mee kan genieten van deze tenenkrommende situatie.

De kans dat je ‘speelgoed’ tevoorschijnt wordt gehaald, bestaat sowieso. Denk er dus goed over na of je het waard vindt om ze mee te nemen. Tip: koop een discreet speeltje, dan is de kans kleiner dat je de grap van de dag wordt.

En glijmiddel?

Het is al vreselijk irritant dat je je grote fles conditioner of haarspray thuis moet laten. Je mag 10 flesjes van maximaal 100 milliliter in je handbagage kwijt. Kieskeurig zijn is hierbij een vereiste! Zorg er in ieder geval voor dat je naast je andere essentials ook een flesje glijmiddel inpakt. En ja, die ga je waarschijnlijk nodig hebben.

Reizen gaat vaak gepaard met gezonde zenuwen, klimaatverandering (hallo zon!), dieetaanpassingen (hallo liters ijs) en soms ook vermoeidheid. Deze veranderingen hebben een effect op je lichaam. Het kan ervoor zorgen dat je minder snel nat wordt. Glijmiddel is dan onmisbaar! Als je het helemaal slim aan (of in) wil pakken, ga dan voor een wegwerpverpakking! Check hier welk type glijmiddel je het beste kunt kiezen.

sextoys veilig op reis

Wat blijft thuis?

Had jij al een erotisch koffertje klaarliggen? Think twice! Peperdure sexspeeltjes kun je beter in je nachtkastje laten liggen. Zoals deze duurste speeltjes ooit. Er bestaat een kans dat deze worden geplet tijdens het in- en uitladen van de bagage. Grote vibo’s kunnen zelfs worden ingenomen bij de douane. Oops! De metalen deeltjes worden namelijk gedetecteerd en niet iedere airport medewerker heeft de nodige kennis van toys. Ook heftige SM-tools belanden zonder pardon in de vuilnisbak. De regels omtrent batterijen zijn ietsjes vaag. Ga dus voor oplaadbare speeltjes om te voorkomen dat jouw favo genotsstaaf niet verder komt dan het vliegveld. Happy holiday!

Meer over sextoys:

De beste sextoys voor vrouwen van dit moment

Samen een sexspeeltje gebruiken? Dé 5 beste koppeltoys

Deze vakantiestandjes moét je uitproberen

Beeld: Pinterest, Unsplash
Chiara
About me

Opgegroeid in de modernste stad van Nederland, fashionista in hart en nieren, niet vies van een Cosmopolitan (of wijntje), een hechte vriendinnengroep, een voorliefde voor schrijven, (vooral over haar liefdeservaringen), een tikkeltje nieuwsgierig, reuze open minded en above all een hopeloze romanticus. Kortom: de Rotterdamse Carrie Bradshaw. Inclusief 'Mr. Big' die keer op keer opduikt in haar leven.

YOU MIGHT ALSO LIKE

anale kralen
Zo gebruik je anale kralen: tips and tricks
October 18, 2018
groep-ladiesnight-uitgelicht
Een heerlijke vriendinnenavond met Ladies Night
August 04, 2018
Zumio-hoofdbeeld
Review: 3 vrouwen testen de krachtige Zumio Spiro-tip vibrator
July 21, 2018
vakantie vagina
Zo zorg je voor je vajayjay op vacay
July 17, 2018
sextoys samen
Deze sextoys zijn het leukst om samen met een partner te gebruiken
June 22, 2018
masturbatiemaand satisfyer pro review-480 (1)
Masturbatiemaand review: Satisfyer Pro 2 versus Womanizer 2GO
May 01, 2018
duurste sexspeeltjes
Dit zijn de duurste sexspeeltjes ooit
March 10, 2018
geen condoom
De beste reacties als hij geen condoom wil gebruiken
March 04, 2018
siliconen glijmiddel siliconen sexspeeltjes (1)
Waarom je nooit siliconen glijmiddel bij sexspeeltjes moet gebruiken
February 23, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *