Speeltje van de maand: het badspeeltje Iroha Ukidama

door Lotte

De temperaturen buiten gaan weer dalen dus laat de temperatuur binnen maar weer stijgen. Binnen zitten doen we nu toch wel dus tijd voor een nieuw speeltje van de maand om jezelf, of een ander mee te trakteren. Met deze maand: Ukidama van het merk Iroha.

Waarom Ukidama massagebol?

Ukidama is een toy die niet alleen gebruikt kan worden voor een heerlijke ontspannende massage maar ook een sfeerverhogende functie heeft. Deze zachte siliconen bol drijft in het water en verspreidt een zacht licht. Je kunt kiezen uit vier standen. Als de temperaturen tussen jullie letterlijk wat beginnen te stijgen, kun je Ukidama ook gebruiken als een massagebal voor het lichaam en de intieme plekjes.

Waterproof

Ukidama is volledig waterproof (tot 50cm diepte). De bol is daarom erg geschikt voor in bad, hottub of onder de douche. Na gebruik is het heel makkelijk te reinigen met water en een toycleaner of een milde, antibacteriële zeep. De massagebol laadt je op met de bijgeleverde USB-kabel. Je kunt ‘m gewoon laten slingeren in de badkamer, niemand die ziet dat het een vibrator is.

Ukidama op een rijtje:

  • Massage bol met licht
  • Geschikt voor partners
  • Sfeerverhogend
  • Drijft in water
  • Zacht siliconen
  • 4 Lichtstanden
  • 3 Vibratiestanden
  • 1 Vibratiepatroon
  • Oplaadbaar met USB-kabel
  • Bijzonder cadeau om te geven

Prijskaartje: € 89,95 € 67,46 bij EasyToys.nl

iroha ukidama

Onze mening over Ukidama massagebol en badlicht

Eerste indruk

Cute but sexy! De massagebol zit stijlvol verpakt in een doorzichtig doosje. Hierdoor is de bol gelijk goed zichtbaar. Verder staat Ukidama op een stevige roze houder waardoor de lichtbol ook nog een leuk accessoire kan zijn voor in je badkamer. De oplader en de gebruiksaanwijzing zijn onder in het doosje verborgen. Nou moet ik toevoegen dat ik niet zo van de gebruiksaanwijzingen ben dus hier heb ik dan ook snel doorheen gebladerd.

Standen en trillingen

“Op Ukidama zitten twee knopjes. Om de bol aan te zetten houd je de knopjes ingedrukt. De vier verschillende lichtstanden zorgen ervoor dat je zelf de sfeer kunt bepalen. Laat de bol in het water drijven of zet het neer als sfeerlampje op de badrand. Verder heeft de bol stimulerende nopjes, 3 verschillende vibratiestanden en 1 patroon. Of je het nou rustig wil opbouwen of in een keer naar de finish wil, het kan allebei.”

Gebruik

“Ik wist in eerste instantie niet zo goed wat ik ervan moest verwachten en had daarom de lichtbol op het randje van mijn bad gezet. Toen mijn bad was volgelopen en ik het warme water op mijn lichaam voelde, greep ik al snel Ukidama erbij.

Ik zette de massagebol aan op de eerste trilstand en begon de bal eerst te bewegen in mijn nek. Een prettig gevoel. Ik voelde na een tijdje dat mijn hele lichaam ontspannen werd en zette de bol op mijn clitoris. Door de verschillende trilstanden bouwde ik mijn orgasme op. Eenmaal aangekomen bij de laatste stand voelde ik mijn lichaam samentrekken en kwam ik klaar. Na mijn nogal intense orgasme wilde ik Ukidama niet gelijk wegleggen en rolde ik nog even rustig over mijn lichaam heen.”

Musthave?

“Yes! Een multifunctionele toy als je het mij vraagt. Ukidama is ideaal voor een intiem avondje met jezelf of een romantisch avondje met je partner. De bol zorgt voor sfeer, romantiek en fijne orgasmes. Wat ik fijn vind is dat je de bol altijd op de badrand kan bewaren zonder dat je direct ziet dat het een toy is. Zo heb je jouw nieuwe favoriete speeltje altijd bij de hand. Helaas maakt de bol wel wat meer geluid wanneer het in aanraking komt met water, maar wanneer de bol contact maakt met je huid ben je dat al snel weer vergeten. Een aanrader dus!”

iroha ukidama

Dit verhaal wordt mogelijk gemaakt door EasyToys

Beeld: EasyToys

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy