Speeltje van de maand: De adventskalender van EasyToys

door Lotte

Het is pas net november, maar nu al vliegen de adventskalender je om de oren. Ook op erotiek gebied kun je jezelf (of je lover) trakteren om zo’n toffe kalender met 24 dagen sexy cadeaus. In de hectische feestdagen wanneer je altijd tijd te kort komt, is het nou juist zo leuk om elkaar te verrassen. Met deze adventskalender van EasyToys kun je elkaar elke dag, 24 dagen lang, verrassen met iets spannends.

easytoys adventskalender

De EasyToys adventskalender

Koude dagen, hete nachten! Vergeet traditionele adventskalender met chocolade, de feestdagen worden pas echt genieten met deze kalender met erotische goodies.

Wat er precies in de kalender zit, blijft natuurlijk even geheim. Anders is het geen verrassing meer. Wel kunnen we verklappen dat deze type producten in de EasyToys adventskalender zitten:

  • 11 sextoys
  • 4 soft bondage
  • 5 cosmetica-producten
  • 4 accessoires & fun-producten

Wees er vroeg bij: deze limited edition adventskalender raakt snel uitverkocht!

Prijskaartje: van €450,00 voor €119,00

easytoys adventskalender
easytoys adventskalender

Onze mening over de EasyToys adventskalender

Eerste indruk

“Dit is hands down de mooiste adventskalender die ik ooit heb gezien. De box is heel groot, prachtig vormgegeven en ziet er echt uit als een geweldig cadeau… Voor je partner of jezelf. Qua uitstraling zou het zomaar van een megaluxe cosmetica-merk kunnen. Mijn handen jeuken om alle vakjes te openen. Deze EasyToys adventskalender is alleen al een genot om naar te kíjken. Dus ik ben héél benieuwd wat de inhoud is. Hoe lang nog tot december?”

De producten

“Natuurlijk moet je officieel wachten om de vakjes open te maken. Voor deze review heb ik wel een paar vakjes geopend. Ik kan je vertellen dat het stuk voor stuk verschillende en spannende verrassingen zijn. Er is voor ieder wat wils. Ik kan wel verklappen dat in het eerste vakje een vibrerend eitje zat (zie foto). Wat ik ook kan verklappen is dat alle items qua stijl helemaal matchen bij elkaar en de uitstraling van de box. De combinatie met goud, zwart en blauw geeft een héél luxe en trendy uitstraling.”

Musthave

Hell yes! Een kalender met chocolaatjes of andere goodies is al geweldig, maar wat mij betreft is deze met toys een must have voor iedereen. Vooral voor stelletjes die wat spanning in hun sexleven kunnen gebruiken, is dit perfect. Het is een laagdrempelige en leuke manier om elke dag sexy te maken. In de drukke decembermaand is dat i-de-aal! Voor die prijs hoef je het niet te laten.”

easytoys adventskalender
easytoys adventskalender

Meer speeltjes van de maand:

Speeltje van de maand: Nouveau Wand massager

Speeltje van de maand: De splinternieuwe We-Vibe Melt

Speeltje van de maand: Sway Vibes vibrerend slipje

Beeld: Eigen fotografie

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met EasyToys.nl

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy