Speeltje van de maand: Lora DiCarlo Pulserende clitoris Vibrator Carezza

door Lotte

Een nieuwe maand, een nieuw speeltje! We zijn alweer aangekomen bij november. Je hebt 2020 bijna overleefd, hoog tijd om jezelf te belonen met een nieuw sexspeeltje. Maak kennis met de Carezza-toy van het merk Lora DiCarlo.

Waarom een pulserende vibrator?

Clitorisstimulatie is the way to go als het om het hoogtepunt van de meeste vrouwen gaat. De laatste jaren is er steeds meer aandacht gekomen voor het vrouwelijk orgasme en daarom zijn clitorisstimulators enorm populair geworden. Vooral vibrators die pulseren (Womanizer en LELO Sona) in plaats van trillen doen het goed bij the ladies, omdat het gevoel lijkt op beffen. Lora DiCarlo doet hier nog een schepje bovenop met de Carezza. Deze toy maakt gebruik van de PercussionTouch™ technologie, waar ze momenteel patent op aanvragen. “Carezza is ontworpen om een pulserende vinger op de clitoris na te bootsen.”

carezza

Over het merk Lora DiCarlo

Ken je Lora DiCarlo al? Dit merk is pas drie lentes jong en door Lora DiCarlo opgericht. Leuk feitje: actrice, model en activiste Cara Delevingne is mede-eigenaar en creative advisor. De toys zijn voorzien van pulserende elementen die de clitoris stuk voor stuk stimuleren. Er is erg goed over het design nagedacht. Dankzij de ergonomische vormgeving en het zachte siliconen liggen ze lekker in de hand. Alle vibrators van dit merk zijn waterproof, een spannende sessie onder de douche of in bad is dan ook geen enkel probleem!

De Lora DiCarlo Carezza op een rijtje:

  • Pulserend element
  • Unieke beleving
  • Fluisterstil
  • Krachtige motor
  • 10 Pulserende standen
  • Ergonomisch design
  • Zacht siliconen
  • Oplaadbaar
  • Waterproof
  • Kleur: Grijs

Prijskaartje: € 155,00 bij EasyToys

lora dicarlo carezza

Onze mening over de Carezza

Eerste indruk

“De toy zit in een heel spannend pakket. Het ziet er niet flashy of heel vrouwelijk uit waardoor ik juist heel nieuwsgierig bent. De verpakking verraadt de inhoud niet, ik denk dat veel mensen dat wel handig vinden. Je maakt het doosje open door aan een lipje te trekken. Aan de ene kant vind je de oplader en de handleiding (who needs it?!) en aan de andere kant ligt de Carezza. Het doet me een beetje denken aan een ei. Zelf vind ik grijs niet opwindende kleur, maar ach: je gaat om wat-ie kan. Door het gestroomlijnde uiterlijk dacht ik eerst dat het een opleg vibrator was. Maar toen ik ‘m aanzette floepte er opeens een ‘tuutje’ uit. Hmmm, interesting…”

Standen en trillingen

“Ik had van te voren verwacht dat de Carezza vanwege de ‘percussie-touch’ zou voelen als de Zumio. Dit speeltje vibreert niet, maar oscilleert. Dat houdt in dat het razendsnel heen en weer beweegt. Het lijkt er een beetje op, maar dit is weer een heel andere beleving. Zoals Lora DiCarlo zelf zegt voelt het echt alsof iemand met zijn of haar vinger op je clitoris tikt. Als je het speeltje aanzet, beweegt-ie heel rustig op en neer. Persoonlijk werd ik hier niet warm of koud van. Door onderop op het +-knopje te drukken gaat-ie sneller. That’s more like it! De hardste stand vind ik persoonlijk niet erg fijn. Ergens middenin vind ik een prettig tempo. Hoe dichter ik bij mijn hoogtepunt kom, kan ik het nog opvoeren. De trilling doet denken aan een combinatie van vibraties van een gewone vibo en oscillaties van de Zumio. Héél lekker dus!”

carezza

Must have?

“Absoluut! Ik heb nog nooit zo’n speeltje als dit ervaren. Ik had verwacht dat het zo’n heftige toy als de LELO Sona of Womanizer zou worden. Alsin: zelfs de zachtste stand is vrij krachtig. Dat viel gelukkig mee. Ik vind het een enorm pluspunt dat je als het ware ‘rustig’ kan beginnen. Conclusie: Ik ben fan. De Carezza ligt voorlopig vooraan in het nachtkastje.”

Shop de Carezza van Lora DiCarlo

Dit verhaal wordt mogelijk gemaakt door EasyToys

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy