Speeltje van de maand: De superkrachtige MyMagicWand

door Lotte

Iedereen dit Sex and the City heeft gezien kent ‘m: de wand massager. Het ziet eruit als een nekmassager, maar het doet wonderen voor het bereiken van een orgasme. Hoog tijd om de MyMagicWand te reviewen in Speeltje van de maand.

Waarom de Magic Wand?

Als er één speeltje al jaren beroemd en eigenlijk ook berucht is, dan is dat de Magic Wand vibrator wel. Het seks positieve personage Samantha Jones in Sex and the City maakte het “massage apparaat” in één klap wereldberoemd. Sindsdien zijn er Magic Wands in alle soorten en maten voor de kleine én grote portemonnees. Eén van de beste op de markt is van het merk MyMagicWand. Of het de verwachtingen waar maakt? Wij mochten het testen van EasyToys. Je leest onze ervaring hier…

De Magic wand op een rijtje:

  • Superkrachtig
  • Zacht materiaal
  • 6 vibratiesnelheden
  • Lang snoer
  • Beweegbare kop
  • Kleuren: roze, paars, blauw en mintgroen

Prijskaartje: € 99,99 € 89,99 bij EasyToys

Onze mening over de MyMagicWand

Eerste indruk

“Ik vond het een indrukwekkend speeltje toen ik hem voor het eerst zag. Hij was groot en zwaar en er hing een groot snoer aan. Om eerlijk te zeggen vond ik het spannend om te gebruiken na het zien omdat hij zo groot en zwaar is. Bij het zien van de wand massager moet ik altijd denken aan porno of porna, het wordt vaak gebruikt om vrouwen enorm te teasen. Dus ik was heel benieuwd.”

Uitstraling

“De verpakking was simpel, maar het speeltje daarentegen uitbundig. Ik snapte meteen waarom dit speeltje van origine een massage tool is en daarna is door geëvalueerd tot seksspeeltje. Het lange snoer aan het speeltje is gek om te zien. Tegenwoordig is eigenlijk alles USB-oplaadbaar en zijn we dit niet meer gewend, maar ik zag ook meteen door voordelen. Nooit meer een leeg speeltje op het moment suprême!”

Standen en trillingen

Een ding is zeker dit speeltje kan trillen, heel hard! Er zijn meerdere standen en je kan zelf kiezen of je de trilling heel hard of iets minder hard wilt. Je kan kiezen uit verschillende programma’s maar mijn persoonlijke voorkeur gaat toch uit naar een constante trilling. De constante trilling heeft ook drie gradaties zacht, iets harder en heel hard. Als je het speeltje wilt gebruiken als massage tool zijn de andere standen wel heel fijn.

Het gebruik

“Het snoer van de MyMagicWand is heel lang, erg fijn want hierdoor heb je niet het gevoel dat je vast ligt aan het snoer. Ik heb het speeltje eerst gebruikt als massage staaf. Toen mijn partner en ik eenmaal naar bed gingen was het dan echt zover. Om eerlijk te zijn was ik eerst wat sceptisch over het snoer. Het is niet echt sexy natuurlijk, maar je hebt dit totaal niet door. Het had eigenlijk alleen maar voordelen want van tevoren opladen is niet mijn sterkste kant. De trilling is hard en was even wennen om op mijn clitoris te gebruiken maar nadat ik gewend was was het echt geweldig. Omdat de kop voor een clitoris toy zo groot is neemt hij niet alleen de clitoris mee maar ook de schaamlippen. Een plek waar bij mij ook erg veel gevoel zit. Een orgasme was er dan ook echt binnen no time.”

Must have?

“ABSOLUUT. De MyMagicWand neemt veel plek in je nachtkastje in maar dit is het meer dan waard. Ik was eerst echt heel sceptisch over dit speeltje omdat hij toch een wat seksloze uitstraling heeft maar dat heb je onder de dekens echt niet meer door. Als je van een stevige trilling houd is dit speeltje op je lijf geschreven. Ik heb al een goed gevuld nachtkastje maar ik pak dit speeltje er vaak bij. Dit komt ook omdat ik niet over het opladen hoef na te denken. De wand massager staat namelijk altijd voor je klaar!”

SHOP DE MYMAGICWAND HIER BIJ EASYTOYS MET KORTING

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy