5 x de leukste outfits voor een geslaagd rollenspel

door Yentl

Een rollenspel is sexy, spannend en een leuke toevoeging aan je seksleven! Het is misschien even wennen en helemaal oké als je tijdens je eerste rollenspel soms in de lach schiet. Wanneer je ervoor openstaat zal je merken dat het een geslaagde en naughty manier is om je fantasie tot leven te laten komen. Uiteraard is een leuke outfit hierbij een must! Daarom hebben wij de spannendste outfits op een rij gezet. Je scoort deze leukerds bij EasyToys.

Verpleegster

Oftewel, het zusterspakje. Misschien wel het bekendste rollenspel. Met deze outfit is een doktersbezoek nog nooit zo leuk geweest! Meet elkaars temperatuur op en onderzoek elkaar van top tot teen.

rollenspelzuster

Schoolmeisje

Terug in de schoolbanken en oh oh.. je bent stout geweest! Het schoolmeisje is een leuk rollenspel voor een beetje onderdanigheid.

rollenspel

Politieagent(e)

A little roughness goes a long way! Laat je in de boeien slaan of wees juist de agent(e) en arresteer je lover op de meest opwindende manier.

rollenspel

Serveerster

Serveer de favoriete maaltijd van je lover in deze spannende outfit. Wedden dat er meer wordt gedaan met het eten dan enkel opeten. Tip voor de heren: Draai de rollen in dit rollenspel eens om en verras je partner door in enkel een schort te koken. Aubergines for dinner!

rollenspel

Schoonmaakster

De rollenspellen kostuums winnen geen originaliteitsprijs, maar dat betekent niet dat niet opwindend kan zijn. Zoals het schoonmaaksters outfitje. Oops, I missed a spot


Rollenspel 2.0

Ben je er klaar voor om je rollenspel naar een next level te tillen? Beperk jezelf en je lover niet tot de slaapkamer. Bedenkt een sexy alter ego en trek beide iets aan wat je normaal gesproken niet zou dragen zonder specifieke reden. Bijvoorbeeld een mooi pak of een sexy jurk. Tref elkaar op een openbare locatie en doe of je vreemde van elkaar bent. Leer het alterego van je partner kennen en flirt er op los! Get in the mood met het sexy verhaal ‘Een bekende onbekende’.

Ook interessant wanneer je spanning zoekt:

Zo zoek je de spanning op in deze donkere dagen

Lange relatie? Met deze 5 tips vergoot je de seksuele spanning

Wat te doen als jullie en dipje in je seksleven hebben?

Beeld: Easytoys

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy