WIN: EasyToys geeft 1.000 orgasmes weg!

door Lotte

Er zijn twee dingen waar je nooit genoeg van kunt hebben. Schoenen en orgasmes. De Louboutins onder de orgasmes zijn zonder twijfel de Womanizer-toys. Over de hele wereld zijn vrouwen laaiend enthousiast over deze bijzondere clitorisstimulators. Dankzij deze te gekke winactie van Womanizer in samenwerking met EasyToys kun jij ook kans maken op zo’n mind blowing Womanizer-hoogtepunt.

1.000 uitverkorenen

Bij erotiekwebshop EasyToys kun je van 24 mei t/m 17 juni 2019 kansmaken om een Womanizer ONE te winnen. De Womanizer ONE is een clitorisstimulator die 30 minuten lang werkt. De stimulators werken met dezelfde soort stimulatie als de andere populaire producten van Womanizer, die bekend staan om hun orgasmegarantie. Met behulp van dit revolutionaire product dat gebruik maakt van pulserende luchtdrukgolven, hoopt de webshop 1.000 vrouwen in heel Nederland tot een orgasme te laten komen.

Orgasmegarantie

Klinkt te mooi om waar te zijn? De cijfers van de gebruikers liegen er niet om. 97% beveelt de Womanizer aan, 98% beleeft een orgasme met de Womanizer en 80% krijgt een orgasme binnen 1 en 6 minuten. Ook op de redactie zijn we al jaren groot fan!

“Heleen van Royen bedankte de bedenker van de Womanizer al eens in haar seksdagboek. Na haar ontdekking is het speeltje enorm in populariteit gestegen en we zien ook in alle reviews terug dat mensen lyrisch zijn over het overweldigende effect van de Womanizer. Het is prachtig dat we met Womanizer ONE dat gevoel nu cadeau kunnen doen”, zegt seksuoloog Talitha Rodenhuis.

Volgens Womanizer heeft 1 miljard vrouwen nog nooit een orgasme gehad. Zonde, want elke vrouw zou het ultieme genotsgevoel mogen ervaren. Veel vrouwen die met andere stimulatie niet kunnen klaarkomen, bereiken soms wel een hoogtepunt dankzij de intense stimulatie van de Womanizer-vibrators. Met de winactie van EasyToys kun je kennismaken met deze bijzondere sensatie!

Schrijf je in om kans te maken

Probeer ook deze toys:

Review: vibrerend eitje LUV EGG

Hoe gebruik je een cockring/penisring?

Waarom elke vrouw een Tarzan vibrator in haar nachtkastje moet hebben

Beeld: Unsplash

6 reacties

Wilma 6 juni 2019 - 12:06

Ik wil heel graag een womanizer winnen maar mijn emailadres (sen) worden niet geaccepteerd. Hoe kan dat nou ?of wat moet ik doen ?

Beantwoord
Lotte 6 juni 2019 - 12:22

Hi Wilma, heb je alle vragen van het formulier wel ingevuld?

Beantwoord
Loverxxxx 7 juni 2019 - 13:48

Wanneer worden de winnaars bekend gemaakt?

Beantwoord
Lotte 7 juni 2019 - 14:20

De winnaars worden op 17 juni via e-mail op de hoogte gebracht.

Beantwoord
Helena 20 juni 2019 - 23:28

Ik heb geen mail gehad dat ik had gewonnen, maar kreeg tot mijn verrassing ineens een Track&Trace en de volgende dag werd het pakketje bezorgd. Die avond uitgeprobeerd en mijn hemel, de Womanizer doet absoluut wat het belooft!

Beantwoord
Lotte 21 juni 2019 - 10:06

Hi Helena,

Yes, wat leuk om te horen. Veel plezier ermee!

Groetjes, Lotte

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy