5 x sexy spelletjes voor een hete date

door Lissa

Geen zin in de zoveelste Netflix-bingesessie? Het kan altijd spannender natuurlijk. Met deze erotische spelletjes loop je helemaal warm voor elkaar. Have fun!

Truth or dare

Dit spel heb je waarschijnlijk ook weleens met vrienden gespeeld, dus je weet hoe het gaat! Je kiest of ‘truth’ of ‘dare’, en jullie mogen voor elkaar vragen en opdrachten verzinnen. Ben je klaar voor een extra spannende versie, dan shop je dit Truth or Dare spel erbij.

Het spel is eenvoudig: de munt bepaalt wie welke kaart moet pakken. Heb jij 'truth'? Dan stelt je lover een vraag die je alleen met de waarheid mag beantwoorden. Is het een 'dare' kaart? Dan krijg je een uitdaging van je partner die je succesvol uit moet voeren. Je krijgt punten als je de waarheid vertelt of de opdracht goed uitvoert. Degene met de meeste punten wint het spel. Je kunt dit spel ook met meerdere leuke stellen spelen… als je het aandurft.KamaSutra pokergame

Ben je hier niet zo goed in, dan kan je je beter warm aankleden (of juist niet)! Bij het KamaSutra pokergame speel je niet met geld, maar met spannende opdrachtjes. De stripfase in het begin van het spel is de eerste stap en daarna volgen er seksuele handelingen. Door op het juiste moment te passen, de inzet te verhogen of te bluffen heb je direct invloed op het seksuele verloop van het spel. Dit spel is ideaal voor twee personen, maar misschien kunnen extra spelers zorgen voor nog meer sensatie. Nog nooit was pokeren zo opwindend!

Never Have I Ever

Je hebt dit spelletje vast wel eens gedaan op een feestje. Je bedenkt of pakt een stelling en dan is de vraag; heb je dit weleens gedaan? Bijvoorbeeld; ‘seks gehad buiten’. Als je dan ‘nee’ zegt, moet je drinken. Door het spel leer je elkaar kennen en door de drank wordt het wat speelser!


Blinddoeken

Spannend en sexy; elkaar blinddoeken. Je kan beginnen met je date geblinddoekt lekkere hapjes te laten proeven en langzaam kan je hem kusjes gaan geven! Zo geef je elkaar helemaal aan elkaar over. Check van te voren wel even goed hoe ver jullie willen gaan. Deze satijnen blinddoek is lekker zacht aan de huid en is gemakkelijk weer te verwijderen. Je kunt ‘m overigens ook gebruiken om de handen vast te binden. Opties genoeg!

Liever een andere blinddoek? Op EasyToys vind je honderden seks- en fun speeltjes, dus voor ieder is er wat opwindends.


Strip twister

En laten we weer wat kleding uittrekken! Je hebt meerdere manieren om dit spel te spellen en dit is er één van; elke keer wanneer je op ‘rood’ belandt moet je een kledingstuk uittrekken. Om het moeilijker te maken kun je ook straffen toepassen; zo moet je wanneer je valt een extra kledingstuk verwijderen. Have fun!


*Mocht je tijdens een spel willen stoppen, mag dat altijd. Ken je eigen grenzen!

Meer over dates:

10 Leuke coronaproof dates tijdens de lockdown

Zo overleef je het eerste date-leed

Dit is het perfecte drankje voor tijdens een date, volgens de wetenschap

Beeld: Pinterest

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy