Een lesje vingeren: dit zijn de lekkerste manieren

door Yentl

Op het internet staan onwijs veel artikelen die je uitleg geven over je pijpskills, een lekkere aftrekbeurt en de manieren waarop je een vrouw oraal kunt bevredigen. Maar laten we het even hebben over vingeren. Er mag namelijk ook zeker gevingerd worden! En dan hebben we het niet over het simpelweg erin en uit bewegen van de vingers mensen. Vingeren is een kunst en met onze tips, draai jij je hand er niet meer voor om! (pun intended)

Voorbereiding

Net als bij iedere sexy handeling is het van belang om enige voorbereiding te treffen. Zo zijn lange nagels niet aan te raden en is het ook niet handig om met vieze handen te werk te gaan. Want wie zit er nou op een infectie te wachten? Precies, niemand. Natuurlijk ga je niet pats boem naar binnen, maar warm je de boel eerst een beetje op. Wat erg fijn kan zijn tijdens het vingeren is om gebruik te maken van een glijmiddel. Die scoor je volledig discreet bij onze vrienden van EasyToys. Met ons code ‘lottelust’ scoor je 15% korting

Technieken

Na een opwarming is het tijd om kennis te maken met verschillende technieken om te vingeren. Zo kun je voor de G-spotstimulatie gaan. De G-spot vind je zodra je twee vingers ongeveer 3 tot 5 cm de vagina inbrengt. Dat soort sponzige stukje dat je daar voelt is the place to be. Met je vingers maak je een ‘kom hier-beweging’. Deze techniek is voornamelijk bekend omdat het een van de bekendste manieren is om te squirten. Een andere techniek is om niet tot penetratie over te gaan, maar de top van je duim en wijsvinger langs de clit te plaatsen en speels van boven naar beneden te bewegen.

Tempo

De clitoris is de meest gevoelige plek, maar toch is het prettig als je er niet direct op afgaat. Bouw de spanning en het tempo liever op. Ga niet van hot naar her en van wild naar rustig. Keep it simple, het hoeft echt niet zo heftig allemaal. Vingeren is juist een stuk intenser wanneer er niet continu van tempo wordt gewisseld. En mocht je twijfelen, wees dan niet bang om te communiceren!

Speeltjes

Ben je eraan toe om je vingersessies naar een next level te tillen? Kijk dan eens naar deze lijst met lekkere speeltjes. Bij EasyToys vind je verschillende toys die je zowel solo als samen kunt gebruiken tijdens het vingeren. Met de code ‘lottelust’ ontvang je bij EasyToys 15% korting op je speeltje! De korting geldt alleen bij niet-afgeprijsde producten.

Voor de nodige inspiratie hebben alvast wat lekkere vingerspeeltjes voor je op een rij gezet:

Zwarte Vinger vibrator / Vibrerende penisring

Abbott Vinger Vibrator

Roze G-Spot vingervibrator

roze g spot vibrator

Beeld: Pexels.com / EasyToys

Dit artikel wordt gesponsord door EasyToys.nl

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy