Sexy verhaal: Samen spelen

door Yentl

Voorzichtig ga ik hem naast hem liggen. Ik ben naakt, maar bovenal ben ik opgewonden.

Helaas heeft hij niets door. Hij ligt al minstens een half uur te slapen. Even probeer ik om hem wakker te maken en leg mijn hand op zijn bovenbeen. Er gebeurt niets, zelfs niet wanneer ik hem een natte zoen op zijn mond geef, laat hij amper iets opmerken.

Pfff. Het was te verwachten, maar het is toch een lichte teleurstelling.

Mijn gedachten dwalen af. Ik plant mijn naakte lijf naast dat van hem en begin voorzichtig met mijn vingertop over mijn tepel te strelen. Hmm. Hij weet niet wat hij mist.

Bij iedere aanraking wordt mijn tepel harder. Ik ga net zolang door tot het een prikkend knopje is geworden. Dan tik ik er zacht op. Als elektrische schokken trillen de zachte tikken door mijn lijf.

Naast mij hoor ik een zucht.

De kleine schokken hebben een weg naar beneden gevonden, naar de plek tussen mijn benen. Het voelt alsof mijn binnenste zacht klopt van pure verlangen. Ik laat een vingertop via mijn borst naar beneden glijden. Langs mijn navel in die richting van mijn verlangende lippen. Moeiteloos glijdt mijn vinger erdoorheen.

Onder de lakens kijk ik naar beneden. Ik hou mijn vinger iets omhoog en zie een sliert van vocht glinsteren. Fuck, hoe kan ik dit nu weerstaan?!

Langzaam en zorgvuldig verdeel ik het vocht tussen mijn lippen door, net langs mijn binnenste en verder door naar achteren. Het gaat zo gemakkelijk. Het lijkt wel of mijn vingertop bijna naar binnen gezogen wordt.

Zacht kreun ik en van schrik kijk ik naast me. Jammer, maar hij heeft nog steeds niets door. Ik druk mijn vinger dieper naar binnen en laat er dan nog een verdwijnen. Om de beurt beweeg ik ze heen en weer, ik weet niet meer hoe ik stil moet liggen. Mijn benen beginnen als vanzelf te kronkelen en mijn ademhaling neemt een ander niveau aan.

Naast mij voel ik beweging.

‘Wat ben je aan het doen?’

Zijn stem klinkt schor en slaperig.

Zonder aarzeling pak ik met mijn vrije hand zijn hand vast en begeleid hem tussen mijn benen. Er zijn geen woorden nodig, hij weet nu precies wat ik aan het doen ben.

‘Jezus wat lekker.’

Op mijn gezicht verschijnt een glimlach. Ik heb beet. Het lukt me toch.

Subtiel duwt hij met zijn hand mijn vingers uit me en neemt het van me over. Mijn hand verdwijnt in zijn richting en vind zijn half stijve piemel. Het is te merken dat hij nog slaperig is, maar zeker geïntrigeerd. Zacht begint hij te kreunen onder mijn aanraking. Eerst pak ik zijn ballen en masseer ze zachtjes. Daarna laat ik mijn duim over zijn bevochtigde eikel glijden en oefen speels druk uit.

‘Dit is zo lekker en gevoelig.’

Terwijl mijn hand over zijn inmiddels knetterharde pik schuift, vingert hij me steeds dieper. Ik ben kletsnat. Het is te horen en te ruiken. Er hangt seks in de lucht. Verlangen en pure lust. Geiligheid, dat is wat het is.

Ik pak zijn pik vast en begin hem af te trekken. Zacht en met beleid. Ik voer het tempo steeds iets verder op en let op zijn ademhaling.

Naast elkaar in bed liggen we te spelen. Hij met mij en ik met hem. Het voelt stiekem.

Hij plaatst zijn vingers nog verder naar achteren. Er bevinden zich nu twee in mijn binnenste en er drukt er een speels tegen mijn achterste aan.

‘Ja doe maar’ kreun ik zacht.

Daar gaat hij, zijn vingertop verdwijnt naar binnen tussen mijn billen. Een golf van hitte overvalt me. Om en om bewegen zijn vingers heen en weer terwijl ik mijn best doe om mijn ritme aan te houden en te blijven bewegen. Ik heb het heet. Dit is heet.

Verleidelijk trekt hij zijn vingers terug en verdeelt al het vocht langs mijn opgewonden huid.

‘Ik ga je zo hard laten komen.’ Hij fluistert in mijn oor.

Zijn adem voelt warm aan tegen mijn nek.

‘Laat me maar even los, jij bent eerst aan de beurt.’

Zuchtend laat ik zijn pik los en begraaf mijn hand diep in de lakens. Alsof ik mij probeer schrap te zetten voor wat er komen gaat.

‘Zijn duim draait stevige rondes langs mijn clit. Een immens groot verlangen neemt het van mij over en ik bevind mij in no time op het randje van smeken.

‘Alles op z’n tijd.’

Fuck!

Onder zijn aanraking beweeg ik mijn heupen heen en weer. Ik probeer mee te gaan op zijn ritme, maar hij lijkt continu te veranderen. Het is amper bij te houden. Het maakt me knettergek en botergeil.

Dan drukt hij opnieuw twee vingers bij me naar binnen en begint me opnieuw zorgvuldig te vingeren.

Ja, dit is wat ik wil. Zijn vingers hebben mijn sponzige warme plekje gevonden en hij streelt erlangs alsof zijn leven ervan afhangt. Ik kreun luid, steeds luider en net wanneer ik denk dat ik niet meer kan trekt hij zijn vingers terug.

‘Shit’ hijg ik.

‘Je hebt nog meer plezier te bieden.’

Opnieuw dat gefluister in mijn oor, ik sta in vuur en vlam.

Zijn vinger verdwijnt weer vochtig verder naar beneden en drukt opnieuw tegen mijn achterste aan. Deze keer drukt hij zichzelf sneller naar binnen en begint hij m’n kont te vingeren. Met zijn vrije hand vindt hij mijn clit, waar hij drie vingers tegenaan drukt. Het voelt alsof mijn opgezwollen clit gevangen zit tussen zijn vingertoppen.

Ik plaats mijn handen achter mijn hoofd onder mijn kussen en laat het allemaal gebeuren.

Ik hijg, ik kronkel en jammer. Net zolang tot mijn orgasme zich aanmeldt. En hij heeft er geen woord over gelogen. Hij laat me keihard klaarkomen. Mijn benen trillen, mijn lichaam schokt over zijn vingers en ik voel hoe er vocht uit me naar buiten spat.

‘Fuck, fuck, fuck!’ Hijg ik wild.

Hij lacht trots en trekt zijn vingers terug om mijn lichaam de ruimte te geven om bij te komen. Ontspannen gaat hij naast me liggen op zijn rug en aan zijn handeling zie ik hoe hij onder de lakens zijn pik vastpakt.

‘Maak je geen zorgen, nu ben jij aan de beurt.’

Ik plaats mijn mond dicht in de buurt van zijn oor en begin te vertellen en vertel hem wat hij moet inbeelden. Ik vertel hem wat ik met hem ga doen en hoe het voor me voelt. Maar bovenal vertel ik hem hoe lekker zijn pik is. Ik trek hem af tot hij het niet meer kan houden en net zo hard als ik heb gedaan uit elkaar knalt.

Ik neem terug wat ik eerder zei. Dit is geen lichte teleurstelling. Het is een bloedhete verrassing!

Beeld: Pexels.com

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy