Weekendtip: Het duikersstandje

door Phlox

Zin om het weekend in te luiden met een standje waar je misschien nog niet eerder van hebt gehoord? Met deze positie ben je gegarandeerd van een spannende avond én als je ‘m goed doet, is het behoorlijk indrukwekkend! Wij leggen uit hoe je de twee variaties van het duikersstandje perfect kunt uitvoeren.

FYI: dit standje is geschikt voor man-vrouw, man-man en vrouw-vrouwstellen (met strap-on).

1. Dive

Met dit standje kun je compleet in elkaar op gaan en zo diep mogelijk gepenetreerd worden. Als je daarvan houdt, dan is een beetje spierpijn achteraf het wel waard!

standje

De man (of degene met de strap-on) gaat op de rand van het bed zitten en spreidt zijn benen zo ver mogelijk uit elkaar met zijn tenen op de grond. Hij buigt voorover met zijn gezicht naar de grond en gebruikt zijn handen als ondersteuning. Zijn partner kan onder hem gaan liggen met de billen tegen het bed aan en de benen om zijn schouders. Een kussentje onder de rug is bij dit standje een dikke aanrader!

Deze positie zorgt voor een intense G-spotstimulatie en degene onderop heeft de handen vrij voor eventuele nipple play. Genoeg opties dus!

2. Nosedive

Deze tweede vorm van het duikersstandje is écht alleen voor gevorderden. Maar als dit standje lukt, heb je onze eeuwige respect. Dit is hoe je ‘m doet: de ontvanger gaat op het randje van een stoel zitten en steunt met haar rug tegen de leuning. Haar benen houdt ze omhoog en zo ver mogelijk gespreid.

standje

Nu komt het tricky gedeelte: de man (of degene met de strap-on) neemt een soort snoekduik-positie aan en leunt zijn benen op haar schouders terwijl hij zichzelf met de handen omhoog houdt. Het lichaam moet helemaal gestrekt blijven! Zijn partner ondersteunt hem met handen en dijen terwijl hij z’n onderlichaam gebruikt om haar te penetreren.

Dus mocht je je een keer vervelen in het weekend en behoefte hebben aan even nét iets anders? Doe wat rek- en strekoefeningen en kom erachter of één van deze duikersstandjes iets voor jullie is! Het is misschien even puzzelen maar met een beetje teamwork moet je al een heel eind kunnen komen. Hi weekend plans!

Meer over standjes:

5 standjes voor intieme (hetero)seks

Borsten in de spotlight: het standje voor je borsten

16 standjes voor op je bucketlist

Beeld: sexpositions.club / Pexels

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy