Samira (20): “Snakkend naar adem zei hij: ‘Ik krijg geen lucht meer’”

door Rosanne

In onze nieuwe serie Loslippig lees je verschillende seksverhalen, waardoor je ziet dat seks soms ook awkward of grappig is. Want seks verloopt niet altijd even soepel. Iedereen maakt z’n eigen spannende, gekke, leuke of grappige dingen mee. De komende weken verschijnt daarom iedere vrijdag een nieuw ‘Loslippig’ verhaal. Zo leer je van anderen, maar kun je soms ook even lachen. Vandaag het verhaal van Samira, een 20-jarige studente uit Breda.

Goddelijke lichaam

“Het is zondag en mijn vriend komt terug van bootcamp. Als Liam thuiskomt, heeft hij zijn sportkleding vaak nog aan en is die altijd een beetje vies. Ze hebben vandaag parcours gedaan dus hij ruikt naar zweet en ziet er versloft en vies uit. Iets wat ik altijd heel erg aantrekkelijk vind. Ik denk dan altijd echt wauw wat een man! Daarna gaan we altijd even douchen, want je moet je natuurlijk wel even goed schoonmaken en dan kan ik gelijk z’n goddelijke lichaam even aanraken *knipoog*.

‘Ik kan niet meer’

We stapten de douche in en het werd steeds warmer. In die douche werd het ook steeds warmer, maar dat kwam natuurlijk niet door de temperatuur van het water. We werden beiden steeds meer opgewonden en besloten om het te verplaatsen naar de slaapkamer. Liam gaf aan dat hij tijdens het parcours zichzelf pijn had gedaan en waarschijnlijk een spiertje had verrekt, dus we zouden het rustig aan doen. Maar Liam en ik waren allebei bloedje geil, dus hij pakte me vast en gooide me op bed. Het werd steeds heter en op een gegeven moment hadden we seks. Ik merkte dat Liam steeds meer begon te hijgen. Uiteindelijk zei die ‘ik kan niet meer’. Nou dat had ik echt nog nooit met hem meegemaakt, die jongen heeft een topconditie daar zeg je u tegen. Normaal gesproken kunnen we uren doorgaan, maar nu was hij al helemaal buiten adem. Ik zocht er verder niks achter en maakte gebruik van de situatie om hem maar eens lekker te gaan verwennen. Ik zei ‘schat, ik neem het wel van je over’ en ging bovenop hem zitten.

Weinig lucht

Ik was er zelf helemaal van aan het genieten en ging helemaal los. Liam begon meer te hijgen, maar ging wel door want hij vond het erg lekker. We gaan steeds harder en sneller en uiteindelijk komen we beiden klaar. Helemaal buitenadem plof ik naast hem neer. Wat was dit goede seks zeg! Ik kijk naast me en merk dat Liam wel heel erg buitenadem is. ‘Ik krijg bijna geen lucht meer, pff’, zegt Liam terwijl hij snakt naar adem. Ik schrok er een beetje van want normaal gesproken was hij nooit zo buiten adem.

Een paar dagen gaan voorbij en hij heeft nog steeds last van z’n borst en moeite met ademen dus hij ging toch maar naar de dokter. Bij de dokter hebben ze naar z’n longen geluisterd en hoorden ze meteen dat er iets niet goed zat. Ze hebben een foto gemaakt en zagen dat er iets totaal niet goed was. Dus werd die doorgestuurd naar de eerste hulp.

Ziekenhuis

Ik zat gewoon op school toen dit allemaal gebeurde en dacht dat hij gewoon snel weer thuis zou zijn. Maar ineens kreeg ik een appje dat hij op de eerste hulp zat. Hij had een klaplong en ze gingen een ingreep doen. Ze hebben zijn longen weer uitgeklapt en ervoor gezorgd dat het longvlies en de long weer aan elkaar zaten. Uiteindelijk moest die zelfs een paar dagen blijven. Toen ik in het ziekenhuis kwam, voelde ik me zo schuldig. Hij lag daar met allemaal draden om zich heen en zag er ernstig ziek uit. Ik was enorm geschrokken, want ik dacht namelijk dat ik hem een klaplong gegeven had. In het begin wisten we nog niet wat de oorzaak was, maar uiteindelijk bleek dat die tijdens het klimmen een klaplong had opgelopen. Hij had een bepaalde beweging gemaakt met zijn rug naar achteren waardoor de long op spanning kwam te staan en klapte.

Herstel

Een paar weken lang mocht hij niks tillen. Hij moest heel erg rustig aan doen en mocht maar weinig inspanning hebben. Na aan aantal weken ging het beter en werd het sporten rustig weer opgepakt. Het is nu al een jaar geleden en het gaat heel erg goed.

Sekstest

Als je eenmaal een keer een klaplong hebt gehad, is de kans groot dat het vaker gebeurt. Liam heeft een litteken op z’n borst en soms heeft die daar heel erg veel last van. Waardoor het voelt alsof die weer een klaplong heeft. Dan kan die helemaal in paniek zijn. Laatst was hij weer in paniek en dacht dat hij weer een klaplong had. Ik zei als grapje: ‘nou, zullen we het uittesten’. Dus ik sprong bovenop hem en we hebben hele goede seks gehad. We waren allebei wel buiten adem, maar niet zo erg als toen. We hebben het negatieve van de angst van een klaplong omgezet naar iets positiefs. We gebruiken het als een soort test en het is een goede reden om seks te hebben!’’

Heb jij nou ook een grappig, awkward, leuk of gênant seksverhaal? Mail ons dan op redactie@lottelust.nl!

Vrijdag 26 november volgt een nieuw verhaal.

Meer Loslippig verhalen:

Amy (22): "Hij wist zeker dat ik een soa had"

Emmy (23): ‘Hij bleef gewoon lekker liggen toen ik over hem heen kotste’

Sarah (49): ‘Ze kwam binnen toen hij tussen mijn benen lag’

Beeld: Rawpixel

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy