Sexy verhaal: Gesmolten chocolade

door Kim

Ik weet het nog goed… het was een warme zomerdag in Rotterdam. Een dag waarop de zon lang aan de lucht stond en over het kabbelende water van de Maas scheen. De omgeving was groen en verlaten en rook zoet. Bloeiende bloemen sierden het grasveld waarop we als jonge tortelduifjes naast elkaar lagen. Ik keek langs mijn aangedikte wimpers naar de avondlucht die over ons heen viel. Oranje, geel, roze, rood… warme kleuren. Kleuren van liefde en passie en sex.

Wij lagen hand in hand, pratend over alles en nog wat. Smoorverliefd en volledig verloren in de roes van het moment. Het was perfect. De klok tikte de tijd weg en liet ons compleet verlaten achter op dat stukje gras, daar verborgen aan het eind van de boulevard. En opeens rook ik de o zo herkenbare geur die meestal ontmoet wordt door ongenoegen… warme, natte, zomerregen. De druppels daalden zachtjes neer en glibberden over mijn blote huid. Ik begon te lachen. Het was alles behalve vervelend, het was juist heerlijk. Het paste precies bij de sfeer van dat moment. Niets kon ons tegenhouden om samen te zijn. Niets kon ons er van weerhouden van elkaar te genieten op die prachtige plek.

Het enige wat ik tot me kon nemen was de smaak van zijn kus.

Hij rolde op zijn zij en klom over me heen. Zijn diepbruine ogen staarden me intens aan. Hij was mysterieus en ik kon volledig in hem verdrinken. In zijn woorden, in zijn blik, maar vooral in zijn kus. Met zachte lippen drukte hij zichzelf stevig tegen mijn mond. Ik voelde de natheid van zijn tong het moment dat deze over de mijne gleed… en heel even vergat ik alles om ons heen. De regen, de wind, het wilde gekletter van de Maas. Het enige wat ik tot me kon nemen was de smaak van zijn kus. Verslavend, als suikerwerk.

Ik greep hem bij zijn billen en duwde hem stevig tegen me aan. Hij trok zijn gezicht weg en grijnsde naar me. “Rustig aan stoeipoes, ik heb een verrassing voor je”, zei hij terwijl hij met zijn rechterhand in zijn rugtas graaide. Hij trok een reep chocolade tevoorschijn. Van die heerlijk donkere, écht pure chocolade. The good stuff. The expensive stuff. Mijn hart vulde met genoegen, want de combinatie lust en cacao… oef! Dat is een match made in heaven.

Hij brak een blokje af. Hij legde het blokje op zijn tong. Hij keek me zwoel aan en bracht zijn hoofd steeds iets dichterbij. Toen hij met zijn open mond recht voor mijn lippen hing rook ik de chocolade. En ik rook hem. En de warme zomerregen. Hij zoende me. Het blokje half gesmolten chocolade vloeide over in mijn mond en zorgde voor een overdaad aan prikkels. Het was als het moment waarop je de eerste hap van een decadent stuk pure chocoladetaart neemt… verrukkelijk! Zijn lippen waren bruin van de choco. Het zat overal… ik likte het van hem af. Ik at hem op. Elk stukje. Elk blokje dat hij afbrak, dat hij aan me overgaf, dat hij van me overnam. Alle chocolade smolt en vervulde verlangen en bracht driedubbel meer genot dan waar ik op had kunnen hopen die avond.

Toen stond ik op. Ik rende over het grasveld, door de regen, en raakte compleet doorweekt. Mijn kleding plakte aan mijn lichaam, mijn haar droop langs mijn gezicht, mijn mascara liep over mijn wangen. Hij rende achter me aan totdat hij me te pakken had. Hij tackelde me. We vielen samen voorover en landden achter een bankje, achter een boom. Ondertussen speelde de zon verstoppertje achter de oever aan de overkant. De lucht was donker en gevuld met sterren. Het was laat, maar buiten was het nog heerlijk warm en heerlijk zomers. Verleiding hing in de lucht zoals de restjes chocolade nog vastgeplakt zaten in onze mondhoeken.

Ik knoopte zijn broek open en streelde hem zachtjes.

Ik ging bovenop hem zitten. Hij was hard, ik voelde het door zijn spijkerbroek heen. Ik zoende hem en liet zonder woorden weten dat ik naar hem verlangde. Opgewonden en gewillig liet hij zijn handen over mijn natte lichaam heen glijden. Mijn kleding liet al niets meer aan de verbeelding over, het enige wat hem te doen stond was ervoor gaan. Ik knoopte zijn broek open en streelde hem zachtjes. Hij kreunde. Hij keek me strak aan. Intens, zoals alleen hij dat kon. “Just sit back and relax baby”, fluisterde ik op speelse wijze. Op mijn knieën kroop ik lager en lager, tot mijn lippen een warme adem over zijn harde lid konden blazen. Zijn benen trilden. Rillingen… door alle prikkels, door al die geuren en smaken en kleuren. Ik nam hem in mijn mond. Ik zoog en likte hem nog harder. Hij greep mijn natte haren tussen zijn vingers en duwde mijn hoofd omhoog en omlaag. Ik liet mijn tong over zijn stijve glijden. Ik voelde hem steeds dichterbij zijn hoogtepunt komen. Hij kreunde, hij schreeuwde het uit. En ik kon zweren dat ik, toen hij spoot, de smaak van gesmolten chocolade proefde.

 

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Beeld: YouTube

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy