Tong oefeningen voor orale seks

door Lissa

Een flexibele tong voor het orale werk is superhandig, maar soms moet je er wel wat voor doen en daar zijn deze oefeningen voor! Je kan ze doen waar je wil: op het werk, tijdens het bingewatchen, voor het tandenpoetsen (handig als je in de spiegel wil kijken) of wanneer je in bed ligt en niet kan slapen!

Oefening 1: Open je mond

Druk je tong tegen je gehemelte en open de mond in een vloeiende beweging. Probeer de mond steeds iets verder te openen. Dit traint niet alleen je tong, maar ook je kaakspieren, dubbel zo goed dus!

Oefening 2: Balanseer een dropje

Deze oefening richt zich helemaal op je tongspieren en het uithoudingsvermogen van je tong. Leg een klein dropje of een klein stukje kauwgom op het puntje van je tong en plaats je tong op een manier dat je goed balans hebt. Wil je het wat moeilijker maken? Steek dan je tong uit. Nu is het de kunst om dit zo lang mogelijk vol te houden!


Oefening 3: Zing een liedje

Een liedje zingen, klinkt hartstikke normaal, maar toch gaat deze oefening iets anders. Je mag namelijk alleen de letters ‘lalalala’ gebruiken. Je kan er een leuk spelletje met vrienden van maken. Dan kan er een persoon zingen en de rest van de groep kan raden welk nummer het is, have fun!

Oefening 4: Tik je neus of kin aan

Je hebt dit vast weleens geprobeerd! Je neus of kin aanraken. Weinig mensen kunnen dit, maar met wat oefening kom je er wel! Steek je tong zo ver mogelijk uit en probeer je neus of kin aan te tikken. Wanneer je dat hebt gehaald, laat je de punt van je tong op en neer wippen.


Oefening 5: Van links naar rechts

Een simpele oefening, maar zeker niet eentje om te vergeten! Beweeg je tong van links naar rechts en doe dit steeds sneller. Dit kan binnen of buiten de mond.

Oefening 6: Klak met je tong

Klakken met je tong is een zeer goede oefening. Het puntje van je tong moet tegen het ‘klak-plekje’ staan en de rest van de tong zuig je omhoog tegen het gehemelte. Probeer nu langzaam te klakken, zodat je tong een paar tellen plat tegen het gehemelte blijft.

Oefening 7: Poets je tanden met je tong

Je tanden met je tong poetsen klinkt wat gek, maar vaak doe je dit soms al onbewust, na het eten bijvoorbeeld. Je gaat met je tong over je tanden, voor en achter!


Oefening 8: Rol je tong tot een buis

Je tong tot een buis rollen is een trucje wat je als kind vast hebt gedaan. Je doet het door de buitenranden van je tong omhoog en naar binnen oprollen zodat de randen van je tong elkaar raken. Steek je tong uit je mond om de buisvorm te behouden. 65-81% van de mensen kunnen dit doen, ben jij er één van?

Oefening 9: Orale seks

Wanneer je al deze oefeningen een paar keer herhaald en onder de knie hebt is het natuurlijk de bedoeling om het in praktijk te brengen, dus veel bef-, rim- of pijpplezier!

Meer over orale seks:

Orale seks: Rimmen voor beginners

Heet: 6 Orale sex standjes

Shocking orale sex weetjes

Beeld: Pexels, Giphy.com

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy