8 bizarre sex wereldrecords

door Lotte

Vind jij het al een hele prestatie om drie keer klaar te komen achter elkaar? Of drie uur lang te rollebollen? Inderdaad, iets waar je trots op mag zijn. Maar het bed delen met honderden mannen, urenlange orgasmes of sex met 249 andere stellen… Deze 8 bizarre wereldrecords op het gebied van sex bewijzen weer dat ieder zo zijn ding heeft.

 

Grootste penis

Laten we maar beginnen met het record dat jullie allemaal willen weten. De grootste penis hoort bij Jonah Falcon. Het levende bewijs dat groter niet altijd beter is. In slappe toestand is zijn manhood al 14 centimeter. In stijve status is maar liefst 34 centimeter. Volgens hem ongeveer zo groot als zijn onderarm. Wauw.

Kleinste penis

Van het ene uiterste naar het andere. Een extreem kleine penis is een aandoening, genaamd Micropenis, die wordt veroorzaakt een tekort (no pun intended) aan hormonen of testosteron. De kleinste fluit ooit gemeten was slechts 0,9 centimeter.

Grootste échte borsten

Klaag jij over rugklachten door je grote boezem? Dan ken je Annie Hawkins-Turner nog niet. Deze Amerikaanse dame is bekend onder artiestennaam ‘Norma Stitz’. See what she did there? Norma heeft namelijk de grootste natuurlijke borsten ter wereld. Een cup 102ZZZ! Kan dat? Voor haar plekje in het Guinness World Records-boek is het gecheckt met een mammogram. En ja hoor: it’s all natural.

sex wereldrecords borsten

Grootste neppe borsten

Zelfs borstenmannen zullen hun wenkbrauwen optrekken bij het zien van de voorgevel van model Mayra Hills. Zij is de vrouw die momenteel het wereldrecord voor de grootste neppe borsten heeft. Shocking: elke borst weegt bijna 10 kilo en in totaal bevatten ze 10.000cc aan zoutoplossing saline.

sex wereldrecords borsten (1)

Grootste orgie

In Japans werd het record voor de grootste orgie ooit bevestigd. Een échte orgie, waarbij je van sexpartner wisselt, was het niet. Het ging namelijk om 250 koppels die tegelijkertijd met elkaar sex hadden.

Grootste gangbang

919 mannen in minder dan 24 uur. Laat dat even bezinken…

Dat is dus 94 seconden per kerel. Lisa Sparks flikte het tijdens de 2004 World Gangbang Championship.

Meeste orgasmes in één uur

Orgasme na orgasme krijgen klinkt niet verkeerd, maar 134 in één uur is toch iets te veel van het goede. Dat is het huidige wereldrecord voor de meeste orgasmes achter elkaar. Yes, dat is twee keer klaarkomen binnen één minuut. Het record werd door een anonieme dame gehaald onder toeziend oog van wetenschappers van de Center for Sexual Studies in Californië. Opvallend: het wereldrecord bij mannen is slechts 16 keer. Ach, ja. Op is op, denk ik.

sex-wereldrecords-orgasmes

Het langste orgasme

Het orgasme van een vrouw duurt gemiddeld 20 seconden, dat van een man zo’n 7 seconden. Het állerlangste orgasme dat ooit is gemeten, was maar liefst 8 uur lang. Dit was niet van een vrijpartij met Jonah Falcon. Nee, de vrouw in kwestie had de aandoening Permanent Sexual Arousal Disorder waardoor ze ongeveer elke 30 seconden een orgasme kreeg.

Het langste ‘natuurlijke’ orgasme ooit gemeten was in de jaren 60 en duurde 43 seconden. Fun fact: dit onderzoek werd gedaan door baan- én taboedoorbrekende sexonderzoekers Masters and Johnson (bekend door tv-serie Masters of Sex).

sex wereldrecords

Weet jij nog een opvallend  wereldrecord? Laat het me weten in een reactie.

 Meer bizarre sexfeitjes:

Onderzoek bewijst: Mollige koppels zijn het gelukkigst

Bizar! Deze sex fabels zijn wél waar

10 fun feiten over het lichaam van de man

 

Bron: TheRichest, Lelo / Beeld: Pinterest, Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy