Speeltje van de maand: Oron Clitoris Stimulator

door Saskia

Een nieuwe maand betekent een nieuw speeltje om te proberen. Geef jezelf a little love deze maand met deze hartvormige Oron Clitoris Stimulator.

Waarom de Oron vibrator?

De Oron Clitoris Stimulator geeft jouw clitoris letterlijk liefde. De hartvormige stimulator is niet alleen te gebruiken voor stimulatie van de clitoris, maar bijvoorbeeld ook voor de balzak. Met de 10 verschillende vibratiestanden ga je voor maximaal genot. De waterdichtheid van de Oron is een fijn extraatje, omdat je de Oron stimulator onder de douche én in bad kunt gebruiken.

Aan de voorkant van de stimulator zit een aan-/uitknopje die je een paar seconden ingedrukt moet houden om de toy aan te zetten. Bij elke druk op de knop daarna ga je naar de volgende vibratie stand. Om de Oron uit te schakelen hou je de knop weer een paar seconden ingedrukt. De clitoris stimulator is op te laden met de bijgeleverde USB-kabel.

Oron Clitoris Stimulator op een rijtje:

  • Waterdicht
  • 10 vibratiestanden
  • USB-oplaadbaar
  • Makkelijk te bedienen
  • Zacht siliconen

Prijskaartje: € 54,95 € 24,98 bij EasyToys.nl


Onze mening over de Oron clitoris stimulator

Eerste indruk

Op het eerste gezicht ziet de Oron clitoris stimulator er heel schattig uit. In de vrolijke, kleurrijke verpakking zit een schattig hartvormig speeltje. Als je niet weet dat dit een seksspeeltje is zou je het nooit raden. Waar sommige vibrators er soms best heftig uit kunnen zien, lonkt dit hartje je echt om eens te gebruiken.

Standen en trillingen

Als ik de Oron uit de verpakking haal laat ik haar eerst even in mijn hand trillen. En hoewel deze vibo er misschien schattig uitziet, maakt het indruk op mij hoe hard ze kan trillen! Met maar één knop is ze makkelijk te bedienen en er zitten genoeg vibratie standen op om leuk mee te spelen.

Must have

Dit speeltje is echt een must have voor vrouwen die nog niet heel veel ervaring met verschillende speeltjes hebben. Omdat je zelf kan bepalen of je hem echt op je clit houdt, of misschien alleen tegen je lippen aan, kan je de intensiteit ervan heel makkelijk bepalen. Daarnaast is ze klein, handzaam en ziet ze er vriendelijk uit waardoor je haar met een gerust hart (pun intended ;)) op je nachtkastje laat liggen.


Beeld: EasyToys/eigen beeld

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy