How to: Hangover sex

door Julia

Of je was vannacht naar dat hippe NYE-feestje in de club, of je bent te lang blijven hangen op dat gezellige huisfeestje, één ding is duidelijk: je bent brak! Je hebt het gevoel alsof je hoofd uit elkaar knalt, je ogen gaan niet meer open en door je behoefte naar water lijkt het alsof je al dagen geen vocht binnen hebt gekregen. LotteLust heeft de oplossing voor je: hangover sex.

Nu denk je waarschijnlijk, sex? Terwijl ik me zo voel, heb jij het over sex?! Geloof mij sex hebben tijdens een kater heeft zo z’n voordelen. Door het krijgen van een orgasme komen er namelijk endorfine en oxytocin vrij (het stofje waardoor je je gelukkig voelt) en dat werkt pijnstillend. Dus in plaats van naar de paracetamol te grijpen, kun je beter een natuurlijke pijnstiller gebruiken die je ook nog eens veel plezier oplevert! Win win.

Weinig moeite veel resultaat

Oke, oke, maar Juul hoe doe je dat dan? Want ik heb niet de energie om allerlei ingewikkelde sexstandjes te gaan uitvoeren. Snap ik helemaal, en daarom heb ik voor jou een aantal tips op een rijtje gezet voor de beste hangover sex.

#1 Geen oraal

Is misschien heel erg voor de hand liggend, maar ik zeg het toch maar even. Als je misselijk bent, is orale sex een no-go. Tenzij je juist wil overgeven, maar dan is het ook meteen over wat sex betreft. Ook niet als je niet misselijk bent, want dan wordt je het wel tijdens een blowjob. Geen goed idee dus.

#2 Slow sex

Grote kans dat je lijf wat beurs aanvoelt, logisch je voelt je niet fit, dan is het belangrijk dat jullie de tijd nemen. Dit is niet het moment om even lekker hard te gaan, maar dat had je zelf ook al wel door. Begin dus rustig met uitgebreid voorspel, strelen, knuffelen. Masseer elkaar en maak de spieren een beetje los zodat je helemaal ontspannen bent en optimaal kunt genieten.

hangover sex

#3 Spoon spoon

Spoonen is het perfecte sexstandje voor als je een kater hebt! In opvolging van punt 2, na het uitgebreide voorspel ga je lekker tegen elkaar aan liggen en laat je hem bij je naar binnen gaan. Je kunt zelf het tempo bepalen. Hoe relaxt wil je het hebben?

#4 Take a seat

Ook een heel goed en lekker standje voor hangover sex; de amazon of de lotusbloem. De eerste gaat als volgt; je lover zit op een stoel en jij gaat bij hem op schoot zitten, zorg dat je voeten op de grond rusten zo kun je makkelijk op en neer bewegen. De lotusbloem is heel intiem, maar ook heel relaxt, hij gaat op de grond of op bed zitten in kleermakerszit, jij gaat op zijn schoot zitten met je benen om hem heen. Laat hem in je komen en bepaal het tempo of wissel het af, de ene keer hij de andere keer jij.

#5 Samen solosex

Als je bovenstaande standjes te vermoeiend vindt, of de pijn in je buik weerhoudt je van seksueel genot, dan is er altijd nog solosex! Oftewel masturberen, ik haat dat woord vandaar dat ik het niet gebruik maar voor de duidelijkheid dat is wat ik bedoel. En dan niet in je eentje natuurlijk, maar samen met je lover. Terwijl je naast elkaar ligt, raak je jezelf aan en hij doet hetzelfde bij zichzelf. Kijk elkaar diep in de ogen aan en geniet van je eigen aanrakingen. Je kunt trouwens ook tegenover elkaar zitten voor deze vorm van hangover sex.

Vermijdt dus de paracetamol en de pakken junk food en verleid je lover tot een heerlijke sexsessie! Het is veel beter voor je en het levert ook nog het nodige plezier op tussen de lakens. Enjoy!

Meer lezen over sex en een hangover?

–  Geil en brak… Hoe komt dat eigenlijk?

– 5 sexstandjes perfect voor lazy days

– Waarom dronken sex vaak de beste sex is

Bron: Cosmopolitan Australia, Romper / Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy