6 standjes waarbij je een yogabal kunt gebruiken

door Phlox

Yoga lovers opgelet! Zit jij helemaal in het yogawereldje en ben je op zoek naar iets nieuws om te proberen? Of ben je er ooit een keer mee begonnen en ligt er nu een yogabal in je huis te slingeren? Wij weten precies hoe je daar het beste gebruik van kunt maken!

1. Kolibrie

Dit standje is heel fijn voor diepe penetratie en het is ook nog eens behoorlijk intiem. Dit is hoe je ‘m doet: jij gaat op de yogabal op je rug liggen en de andere persoon plaatst zich tussen je benen. Hou je goed aan elkaar vast voor deze positie! Met het ene been kun je steunen op je partner en het andere been kan worden gestrekt voor betere G-spot stimulatie.

yogabal

2. Pokémon

Bij dit cowgirl-standje is het belangrijk dat je rustig het tempo opbouwt, maar als jullie eenmaal de balans hebben gevonden is het ‘t waard! Laat de man met zijn rug plat op de yogabal leunen terwijl zijn handen en voeten op de grond blijven. Vervolgens kan jij op hem gaan zitten en zelf het tempo bepalen.

yogabal

3. Fantasie

Voor anale seks en intense penetratie is dit standje perfect! Wel is het handig om een goed evenwicht te hebben, want deze kan een beetje tricky zijn. Je gaat op je zij over de yogabal liggen en leunt met hand en voeten op de grond. De man gaat tussen je benen zitten en vervolgens leg jij één been over zijn schouder. Met zijn handen kan je partner jou vasthouden (en wat steun geven!)


4. Holding on

Dit is één van de minder ingewikkelde yogastandjes, en je kunt er als ontvangende partner flink lenig van worden! De man gaat op de yogabal zitten en je positioneert jezelf tussen zijn benen. Vervolgens strek je de benen en buig je zelf zo ver mogelijk voorover zodat hij dieper kan penetreren. Tip: plaats je handen op de enkels voor meer evenwicht!


5. De veroveraar

Oogcontact, vrije handen én misschien een klein beetje spierpijn achteraf: dit standje heeft het allemaal. Jij ligt op je rug over de yogabal met de voeten op de grond terwijl de andere persoon op de knieën tussen je benen komt zitten. Op deze manier kun je elkaar de hele tijd aankijken, wat deze positie vrij persoonlijk maakt.


6. Stilstandje

Over persoonlijk gesproken! Dit standje is vergelijkbaar met de lotus positie, en je kunt het dus ook prima vertalen naar een yogabal standje. Jij gaat op de schoot van je partner zitten met de gezichten naar elkaar toe. Met je voeten op de grond is het makkelijk om steun te krijgen en je kunt zo dicht als maar kan tegen elkaar aan gedrukt zitten. Een echte must try!


Meer over seks en standjes:

5 standjes voor intieme (hetero)seks

Wat is hyperseksualiteit?

Standjes voor wanneer je verlamd bent vanaf je middel

Beeld: sexpositions.club

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy