De meest ongezellige standjes

door Saar

Elk koppel dat al eeuwen bij elkaar is, heeft ze regelmatig: vurige irritaties. Momenten dat je elkaar absoluut niet kunt luchten of zien. Maar wat nou als je allebei wel te porren bent voor een potje sex, maar nog steeds ruzie hebt… Geen probleem. Voor die momenten zijn er deze ‘ongezellige’ standjes.

Omhoogstaande doggy style

Het is een ‘ongezellig’ standje, omdat je elkaar niet in de ogen kunt kijken. Maar oh my… Wat kun je als vrouw genieten van doggy style.

ongezellig standje

Y wing

Bij dit standje hoef je je ook niet zorgen te maken dat je plotselinge genegenheid voelt. Jullie body-to-body contact is minimaal. Jij kunt lekker voor je uit staren en alleen jullie onderstel heeft contact. Ondertussen beeld jij je in dat je op de schoot van Ryan Gosling zit.

ongezellig standje

 

Spiderwoman

Voor wanneer hij je – letterlijk – wel achter het behang kan plakken is de Spiderwoman ideaal. Enig fysiek contact is hier nog wel, aangezien jullie tegen elkaar aan moeten staan. Gelukkig kun je lekker naar de muur kijken in plaats van naar hem. Pluspunt aan dit standje: omdat jij je been omhoog moet doen, doe je ook nog een work-out spieroprekkingen. Sla je yogaklasje deze week maar over.

ongezellig standje

De controller

Heb je zin in ochtendsex en ben je nog lekker slaperig? Laat hem lekker het werk doen en doe het zijwaarts. Jij kunt lekker zen sexend wakker worden, én je hoeft zijn gore ochtendadem niet te ruiken. Twee vliegen in één klap.

ongezellig standje

De USB

Dit standje is perfect als je hem letterlijk echt niet meer kan luchten of zien, maar gewoon wel sex wil hebben. Ongezelliger dan dit kunnen we er niet van maken. Gegarandeerd, no intimacy bij dit standje!

ongezellig standje

Wil je je relatie tóch een nieuw leven in blazen? Lees hier hoe:

Dit zijn de grootste relatiezorgen van mannen

Voel je geen vlinders meer? Deze 6 tips helpen jullie relatie een nieuw leven in te blazen

Toe aan een flinke relatieboost? Dit is het platform voor swingers

Bron: Men’sHealth | Beeld: Unsplash 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy