De eerste keer anaal… Wat je moét weten

door Lotte

De eerste keer anale sex is superspannend. Als je achtertuin voor het eerst wordt geschoffeld, kun je maar beter goed voorbereid zijn. 

Hoe moet je je voorbereiden, wat zijn lekkerste posities en hoe krijg je een orgasme? We vertellen je álles!

Voorbereiding is key

Porno geeft de valse illusie dat een piemel zomaar hoppa in uw achterdeur kan glijden. Nope! Hoewel anale sex voor veel vrouwen (en mannen) heel lekker kan zijn, is je achterkantje is niet gemaakt voor sex. In tegenstelling tot je vagina, maakt de anus namelijk niet uit zichzelf vocht aan. Zet alvast heel groot op je boodschappenlijstje: XL tube siliconen glijmiddel. Lees hier welke glijmiddel je moet hebben.

Timing is alles

Eén van de grootste angsten van vrouwen rondom anaal is dat je daarna moet poepen of erger nog: dat er poep aan zijn piemel blijft hangen. Awkward… Gelukkig gebeurt dit bijna nooit. ‘Bijna’, want het kan wel voorkomen. Maar dan moet je het wel bont maken. Zorg ervoor dat je darmen leeg zijn. Ongeveer een uur nadat je een grote boodschap hebt gedaan, is het safe om te beginnen met de sex. Tenzij, je enorm aan de diarree was. Dan moet je de achterdeur op slot blijven.

Anaal doet geen pijn

Als het wel pijn doet, betekent dat je voorbereiding niet klopt. Je bent te gespannen, je sluitspier is nog te gespannen en/of je hebt niet genoeg liters glijmiddel gebruikt. Nogmaals, koop veel in!

Je moet héél erg opgewonden zijn

Anaal is niet iets wat je ‘ff tussendoor’ doet. Zoals eerder gezegd is er voorbereiding voor nodig. Ook kan het alleen lekker en geil zijn als je heel opgewonden bent. Ga dus nooit ‘op z’n Grieks’ om iemand anders een plezier te doen. En zorg dus voor lang voorspel. Zonder klaar te komen! Want dan spannen je spieren zich weer aan.

Anaal eist aangepaste standjes

Zit-ie er in? Top! Maar wilde standjes zijn – vooral bij je eerste keer anaal – out of the question. Laat jezelf eerst wennen aan het gevoel en focus op het ontspannen. Houd het bij milde standjes. Vooral als het je eerste keer is. Cowgirl is alleen voor gevorderden. Maar missionaris en spoonen zijn prettige standjes om mee te beginnen.

Je kunt klaarkomen door anale sex

Yes! Wat veel vrouwen tegen houdt om anaal uit te proberen, is het idee dat anale sex helemaal niet lekker kan zijn. “Er zit toch geen clitoris?” Maar zeker wel! De clitoris reikt veel verder dan het knopje dat je aan de buitenkant ziet. Het grootste gedeelte loopt rond je vagina en anus. Vandaar dat anaal gaan heel lekker kan zijn.

Wil je écht een intens orgasme? Combineer anale sex dan met een andere soort stimulatie. Gebruik bijvoorbeeld een vibo erbij.

Bekijk hier uitgebreide info over de clitoris.

Ga niet van A naar V

We willen niet het hele concept anale sex voor je verpesten, maar wees wel bewust dat je anus een bron van bacteriën blijft. Van Vagina naar Anus kan wel, maar van anale sex naar vaginale sex is een absolute no go! Op de penis kunnen bacteriën worden meegenomen naar je vagina en daar krijg je spijt van. Wil je toch eindigen met vaginale sex? Gebruik dan een condoom tijdens de anale sex. Doe deze af als je doorgaat naar de V.

Meer vragen over anaal gaan? Stel ze hieronder!

Meer over anaal:

De 6 fijnste standjes voor anale sex

Horrorstories over anale sex

Dit vind je ook leuk

1 reactie

Avatar
seksshop 19 juni 2020 - 10:45

Vreemd toch dat heel veel vrouwen niet weten dat hun clitoris mer is dan dat kleine knopje dat ze zien. De rest is minstens zo lekker te stimuleren.

Beantwoord

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy