Horrorstories over anale sex

door Lotte

Het uitvoeren van anale sex kan best tricky zijn. Maar met de juiste voorbereiding kun je een hoop gênante ellende voorkomen. Als je het ervan neemt en je achterste over laat aan een anale leek kom je voor onprettige verrassingen te staan. Oei! Tip: Leg je lunch even weg.

Flauwgevallen

“Mijn toenmalige vriend had nog nooit anaal gedaan en ik daarvoor wel drie keer. Dus op een dronken avond besloten we het te doen. Ik lag op mijn buik en hij zat bovenop. Alles ging goed tot ik realiseerde dat hij was flauw gevallen… met zijn lul nog in mijn kont. Dronken als hij was kon ik hem niet van me af krijgen. Dus daar lag ik, huilend natuurlijk, wachten tot hij slap werd. Ik kan er nu op lachen, maar op dat moment dacht ik dat ik mijn dieptepunt bereikt had.”

Donutkussen

“Op een avond waren mijn vriend en ik bezig met best agressieve goedmaaksex, wat eindigde in een paar anale scheurtjes. Eerst dacht ik dat het geen big issue was, totdat het bloeden en de pijn niet stopten. Ik moest naar de dokter voor een inwendig onderzoek. Daarna moest ik weken op een raar donutkussen zitten. Op werk vertelde dat ik mijn stuitje had gebroken, want de waarheid was te awkward.”

Champagnefles

“Een paar geleden was ik met mij Franse bf in Parijs om zijn familie te ontmoeten. Zijn moeder was een hautaine Parisienne die haar enige zoon zag als een GOD. Geen enkel meisje was classy genoeg om hem te verdienen. Op een avond na een diner waar de champagne rijkelijk vloeide, vertrok zij naar het theater. Wij verwachtten dat ze meerdere uren weg zou zijn, dus we begonnen met gewone sex en toen anale sex. Op de bank naast de eettafel waar we daarvoor hadden gegeten. Het werd heter en heter… Mijn vriend begon me in mijn kont te neuken met de champagnefles. Het voelde eerst lekker, maar toen voelde iets niet goed. Ik remde hem af in een poging uit te vogelen wat er in godsnaam aan de hand was met mijn lichaam. Toen ik mijn darmen voelde bewegen, realiseerde ik me dat het te laat was. Net op het moment supreme hoorden we een sleutel omdraaien van de voordeur en daar verschijnt zijn moeder in de deuropening. De bitch had haar sjaal vergeten of zoiets. Dus daar lag ik naakt op haar bank terwijl haar zoon, ook naakt, een champagnefles vasthoudt die overduidelijk diep was begraven in mijn kont. We gillen, en hij trekt de fles er snel uit. En gelijk komt er een GROOT, donker bruin, stinkende stuk poep uit… en belandt op haar bank. De Franse boy en ik gingen kort daarna uit elkaar.”

Shit-fontein

“Een meisje vroeg me een keer om anale kralen te gebruiken terwijl we het doggie style deden. Ik ben niet into butt stuff dus ik had geen idee wat ik aan het doen was. Daarom wist ik niet dat je ze er heel langzaam moet uit moet halen. Dus ik rukte ze eruit, alsof ik een motor van een grasmaaier wilde starten. Het resultaat? Een schreeuwende vrouw, een horizontale shit-fontein, een verpest bed en een verbroken relatie.”

Wat kunnen we leren van deze horrorstories:

  • Gebruik glijmiddel, liever liters dan druppels.
  • Dronken sex is top, dronken anale sex is flop.
  • Bloeden en hevig pijn is het stopwoord.
  • Doe het niet op de dure bank van de Franse schoonmoeder.
  • Geef je een anale leek geen anale kralen.

Wees gewaarschuwd, maar wees vooral goed voorbereid voordat je anale sex hebt.

Bronnen: YourTango, Jezebel

2 reacties

Fred 2 november 2020 - 11:55

ik heb die verhalen gelezen, en ik lag compleet dubbel van het lachen. geweldig

Beantwoord
Fred 11 februari 2021 - 12:41

nou ik ben een man, maar ik heb gelachen als een hond

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy