Alles over het krijgen van een keelorgasme

door Phlox

We hebben het al over veel verschillende soorten orgasmes gehad, maar het keelorgasme heb je misschien tot nu toe nog nooit voorbij horen komen. Dit soort orgasme bestaat zeker, en iedereen kan het keelorgasme proberen. Maar hoe werkt dat dan precies? LotteLust legt het uit!

Hoe zit het?

Er zijn 13 soorten orgasmes die je als vrouw kunt ervaren, en het keelorgasme is daar dus één van. Toegegeven, het is wel een uitdaging en je moet er compleet open en relaxt in staan. Maar het kan! Diep in de keel zit er een erogene zone, een zenuw die in verbinding staat met de baarmoederhals. Intens deepthroaten kan dus leiden tot een keelorgasme!

Om tot dit orgasme te komen moet je er volledig voor open staan. Het is ook belangrijk om vertrouwen te hebben in degene met wie je het doet, want zoals bij de meeste pijpbeurten stel je jezelf vrij onderdanig en kwetsbaar op.


Sensatie

De techniek van het keelorgasme is heel tantra en vergt dan ook wat oefening. De keel wordt gezien als het vijfde chakra (een energieveld dat zich altijd in dezelfde plek van ons lichaam bevindt) en is verbonden met onze creativiteit, manier van zelfexpressie en communicatie.

Maar hoe voelt zo’n keelorgasme (oftewel: waar doen we het precies voor?) Volgens de ladies die ons al voor gingen is de sensatie heel intens- de keel begint te gloeien en er gaat een golf van genot door je hele lichaam… doesn’t sound too bad!

De kunst van het keelorgasme

Om op een fijne manier tot een orgasme te komen is het goed om helemaal ontspannen te zijn. Vind je pijpen en/of deepthroaten sowieso al geweldig? Great! Waarschijnlijk zijn keelorgasmes dan helemaal het voor jou.

De beste positie hiervoor is om met je hoofd over de rand van het bed te gaan liggen, zodat je partner dieper in je keel kan gaan en jij minder geneigd bent om te kokhalzen. Laat hem het meeste werk doen door voorzichtige stootbewegingen te maken en kijk zo wat werkt en wat niet. Neem de tijd en blijf wel communiceren (maak van tevoren afspraken!)

Lukt het de eerste keer niet? Geen stress! Probeer het, als je er dan nog steeds voor open staat, gewoon de volgende keer weer en kijk of dat beter gaat. Practice makes perfect!


Meer over orgasmes:

In ons boek Kom je ook? vind je alle ins en outs over het vrouwelijk orgasme!

Alles over een zone-orgasme

De 5 grootste fabels over masturberen

Beeld: Pexels & Giphy

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy