Sexy verhaal: De eerste keer met drie II

door Yentl

Lees hier deel I

Met gezonde schrik in m’n ogen spring ik op. Ze is er echt! Maarten loopt naar de voordeur om deze voor haar te openen terwijl ik wat nonchalant met mijn wijntje bij het aanrecht blijf staan. Wanneer ze binnenkomt loopt ze direct op me af en geeft me een vluchtige kus op mijn wang. Ze heeft haar zwarte broek en shirtje ingeruild voor een donkerrood jurkje en zwarte laarsjes, ze ziet er prachtig uit.

“Wijntje?” vraag ik en ze knikt direct. Terwijl ik een glas voor haar inschenk neemt Maarten haar mee naar de bank. Via de tv speelt een fijn muziekje af en ik zak tussen beide in op de bank. Het voelt bijna gek om haar na al die tijd bij ons thuis te zien.

Wat onwennig kletsen we met z’n drietjes over dagelijkse dingetjes tot ik het niet meer houden kan en mijn hand op Maartens bovenbeen leg. Hij begrijpt gelukkig waar ik heen wil en vraagt ineens: “Dus, Danie… volgens mij vind jij mijn vriendin wel erg leuk of niet?” Ik voel dat ik een kleur krijg. Hij kan zo direct zijn.

“Ja, klopt,” zegt ze en ik voel haar vingertoppen over mijn arm glijden. De spanning vindt zijn weg weer terug en raast door mijn lijf. Maarten kijkt me aan en begint me te zoenen. Wanneer hij stopt duwt hij mijn gezicht subtiel haar kant op, kijkt haar aan en zegt dat het oké is. Haar zachte lippen raken die van mij, onze tongen vinden elkaar en alle spanning maakt plaats voor pure geilheid. Ik kan en wil mij niet meer inhouden en ik laat mijn vingers over haar been glijden. Ik voel haar handen in mijn gezicht en mijn haar en ik merk dat Maarten mijn borsten te pakken heeft en deze zachtjes masseert.

Mijn slipje wordt vochtig en het zoenen is van opwinding overgegaan in kreunen. Ik voel hoe Maarten langzaam mijn slipje onder mijn jurkje vandaan haalt en ik besluit om mijn vingers in die van Danie te laten verdwijnen. Ze is nat en voelt zo zacht, mijn vingers worden bijna naar binnen gezogen. Kreunend kijkt ze me aan wanneer ik haar sponzige binnenste plekje heb gevonden.

“Zullen we naar de slaapkamer gaan?” vraagt Maarten en hij pakt mijn hand. Snel grijp ik Danies jurkje vast en neem haar mee. In de slaapkamer aangekomen gooi ik m’n schoenen in een hoek en trek Maarten aan zijn broek naar me toe. Terwijl hij me vertelt hoe geil hij is geworden, trekt hij mijn jurkje uit. Alsof het niets is tilt hij me op en gooit me op bed om vervolgens bij Danie hetzelfde te doen.

Eventjes bewonder ik haar. Haar zwarte lingerie-setje is prachtig en alles wat er onder zit wil ik graag verkennen. Maarten trekt zijn T-shirt uit en kruipt over het bed onze kant op. Ik laat mijn benen wat uit elkaar vallen en hij begraaft zijn gezicht in mijn poesje. Zijn tong glijdt heen en weer langs mijn clit en ik grijp zijn haar vast. Ondertussen begint Danie mij te zoenen, haar handen bevrijden mijn borsten uit mijn bh en ik kreun luid. Haar tong dwaalt af, via mijn hals naar beneden richting mijn tepels. Zachtjes zuigt en bijt ze een beetje terwijl Maarten geen centimeter tussen mijn benen onbenut laat. Er zijn zoveel handen, zoveel plekjes tegelijk die verlangen en aangeraakt worden. Net op tijd stopt Maarten en pakt Danie aan haar haren vast om haar omhoog te trekken. Ik ga zitten om zijn broek los te maken. Zijn grote stijve pik knalt bijna uit zijn boxer. Hij gooit zijn broek van het bed en trekt zijn boxer tot onder zijn billen en ballen. Ik hoor Danie slikken en ik begrijp het, hij heeft een prachtig formaat en er is geen twijfel over mogelijk dat hij er klaar voor is. Danie gaat achter me zitten zodra ik op mijn knieën voor Maarten ben gesetteld. Stevig pak ik zijn penis vast en laat mijn tong vanaf zijn ballen naar zijn eikel glijden. Een druppeltje vocht bereikt mijn tong en maakt mij hongerig. Ik kijk hem aan en laat mijn lippen om zijn stijve heen zakken, zo ver als kan vul ik mijn mond.

“Jezus wat geil, schat,” zegt Maarten en hij buigt wat voorover om me een harde tik op mijn kont te geven. Danies vingers glijden via mijn rug naar beneden. Ze vinden mijn billen en uiteindelijk mijn poesje. Diep laat ze haar vingers verdwijnen en beweegt ze ritmisch heen en weer. Kreunend blijf ik zuigen en hem aankijken terwijl hij me luid aanmoedigt. Hij pakt mijn hoofd vast en stoot nog twee keer voor ik zijn zoete zaad over mijn tong voel spuiten.

“Je pijpt zo lekker, lieverd,” complimenteert hij me en hij geeft me een kus.

Danie gaat op haar rug liggen en ik trek haar slipje uit. Haar natte lipjes glimmen en ik kan niet wachten om mijn tong er tussendoor te laten glijden. Met een ondeugende lach kijkt ze me aan en jammert bijna dat ik haar mag likken. Ik buig voorover en voel hoe Maarten mij opnieuw een harde tik op mijn kont geeft, en nog één, net zolang tot ik kreun en mijn billen gewillig zijn kant op duw. Mijn tong raakt haar lipjes terwijl Maarten mijn billen iets uit elkaar trekt en zijn tong er tussendoor laat glijden. Ik raak altijd zo opgewonden wanneer hij mijn achterste gaatje bespeeld, ik voel de druppels langs mijn boven benen lopen. Haar vocht voelt aangenaam op mijn tong en haar gekreun vult de slaapkamer.

“Stop,” kreunt ze en ze kijkt me aan. “Vind je het niet lekker?” vraag ik wat geschrokken.

“Jawel,” zegt ze “maar ik wil jou ook graag proeven, kom maar even op mijn gezicht zitten”. Mijn hartslag slaat weer over en ze kruipt onder me, mijn poesje hangend boven haar gezicht. Ze pakt mijn billen stevig vast en terwijl ik Maartens grote harde pik steeds dieper in me voel glijden begint ze te likken. Dit is heftig.

“Fuck, Danie. Wat lekker,” hoor ik Maarten kreunen en ik begrijp dat ze ook zijn ballen laat meegenieten van haar heerlijke lik kunsten. Ik omarm haar boven benen en breng mijn tong weer richting haar clit. Aan de manier waarop ze steeds heftiger likt merk ik dat de spanning in haar lijf oploopt. Terwijl Maarten met beide handen mijn heupen vast grijpt en steeds dieper in me stoot brengt ik een vinger bij Danie naar binnen, het is net genoeg om haar over het randje te trekken. Ik voel haar poesje om mijn vinger pulseren en haar nagels prikken in mijn billen. Dan voel ik het ook opkomen. Ik krijg het warm, mijn benen beginnen te trillen en ik hijg luid dat ze door moeten gaan. Haar tong streelt over mijn clit, Maartens pik glijdt door mijn poesje en zijn duim drukt tegen mijn kontje. Ik kan het niet meer houden, grijp het bed vast en ik laat mij gaan.

Bijgekomen laat ik me op bed zakken en Danie komt naast me liggen. Op onze zij, verstrengeld in elkaar, beginnen we aan een innige zoen. Ik voel hoe Maarten mijn been iets omhoogtrekt en opnieuw bij me naar binnen gaat. Mijn vingers strelen over Danies borsten en trekken speels aan haar tepels, ik hoor haar kreunen wanneer Maarten haar begint te vingeren. Ritmisch dreunt hij op me in en lachend zoenen Danie en ik elkaar. Het is zo lekker, er is geen spanning meer te bekennen het is enkel nog genieten. Maarten raakt precies het juiste plekje en ik voel de hitte weer aankomen, mijn tepels beginnen te tintelen en opnieuw laat ik de golf van lekkernij over me heen spoelen. Maarten begint te grommen terwijl mijn kutje zich nog strakker om hem heen sluit en hij vingert Danie wat heviger. Ze kreunt in mijn mond terwijl Maarten zich terugtrekt en naast me op bed komt liggen. Zonder twijfel klim ik op hem, Danie gaat achter me zitten en terwijl ik wild op zijn pik heen en weer beweeg laat ze een hand via mijn buik naar beneden zakken en bespeelt me. Maarten gooit zijn handen achter zijn hoofd en geniet duidelijk van het uitzicht. Wanneer hij merkt dat ik niet meer kan gaat hij zitten, pakt mijn hoofd en zoent me. Zachtjes vertelt hij me in m’n oor dat ik het goed doe en hoe lekker het voelt. Zachtjes kreun ik terug. Hij streelt Danie door haar haar en zegt: “Ga jij anders vast onder de douche, dan komen wij er zo aan.”

Ze knikt en verlaat de slaapkamer. Zodra we de douche aan horen gaan pakt Maarten mijn heupen stevig vast en stoot zichzelf richting zijn hoogtepunt. Van opwinding kreun ik met hem mee. Even blijven we naast elkaar op bed liggen tot we weer op adem zijn gekomen.

“Ga je mee lieverd? Dan gaan we nog even lekker met haar douchen,” zegt hij en hij reikt zijn hand naar me uit.

“Graag!” zeg ik en ik pak zijn hand vast. “Echt ons favoriete restaurant, hè?!” grap ik voor we de badkamer ingaan.

Meer sexy verhalen:

De eerste keer deel 1

Zomeravonden

Annelies & Koen & Wout deel II

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy