Sexy verhaal: De ober

door Lisette

Tergend langzaam stijgt de lift naar de hoogste verdieping, typisch dat de kamer zich helemaal bovenin bevindt. Zijn handen gaan ondertussen hun gang op mijn lichaam. De mensen voor ons hebben niets in de gaten, ze kijken allemaal naar het getal dat de verdieping van de lift aangeeft terwijl zijn hand onder mijn rokje verdwijnt. Ik bijt op mijn lip om geen geluid te maken. Sta ik nu echt te vozen met de jonge man die me zojuist nog het eten opdiende? Ja.

Nog geen uur geleden zat ik rustig in het restaurant van het hotel op mijn salade te wachten terwijl de ene zakenman na de andere het hotel in en uit liep. Ik ben voor zaken in de stad maar heb vanmiddag een paar uur vrij. Godzijdank, na die slopende vergadering van vanochtend, er leek geen einde aan te komen. Net terwijl ik me afvraag wat ik met mijn vrije uurtjes zal gaan doen, komt de ober op me af met een groot bord salade. Het is echter niet het eten waar mijn blik op valt, maar de knappe jongeman die het komt brengen. Zijn halflange blonde haar zit achterover gekamd en omlijst twee vrolijke blauwe ogen en een brede kaaklijn.

‘Uw salade, mevrouw.’ Hij glimlacht een rij mooie witte tanden bloot als hij het bord voor mijn neus zet. Ik glimlach terug en voel een vonk overspringen.

‘Het ziet er heerlijk uit,’ flirt ik terwijl ik mijn blik niet afwend van de zijne. Ik zie een jongensachtige grijns over zijn gezicht glijden, maar hij trekt het snel weer in de plooi.

Ik laat mijn blik begerig over zijn lichaam glijden tot ik weer in zijn ogen kijk.

‘Eet smakelijk.’ Hij draait zich om en verdwijnt weer richting de bar. Onopgemerkt knoop ik het bovenste knoopje van mijn blouse los om hem een kleine inkijk te geven en bedenk dat ik dadelijk nog wel een thee kan bestellen. Kauwend op mijn salade stel ik me voor dat ik het lef heb om hem mee uit te vragen om vanavond wat te gaan drinken in de stad. Stiekem kijk ik naar hem terwijl hij met borden en glazen langs de tafeltjes loopt.

‘Was alles naar wens?’ Ineens staat hij weer voor mijn neus. ‘Nou…alles…’ floep ik er uit. Ik laat mijn blik begerig over zijn lichaam glijden tot ik weer in zijn ogen kijk. ‘Kan ik nog iets voor u betekenen?’ Een flauwe grijns siert zijn lippen. Ik zie dat hij me doorheeft. Hoor de flirtende ondertoon in zijn stem.

‘Misschien heb je een goede suggestie hoe ik de komende uren kan spenderen? Ik heb namelijk tot vier uur vrij.’ Ik gebaar quasi nonchalant naar de omgeving en leg mijn bestek op mijn inmiddels lege bord. Hij kijkt me even doordringend aan, pakt dan mijn bord en verdwijnt naar de keuken. Shit, ik heb hem weggejaagd. Ik sta op en loop naar de deur die naar de lobby leidt als ik ineens een hand op mijn rug voel.

‘Mijn eerste suggestie is dat we de lift nemen naar de bovenste verdieping,’ klinkt het zachtjes in mijn oor. Ik volg hem de lift in en samen met ons verplaatsen vijf andere gasten zich naar een nieuwe verdieping. Eén voor één verlaten ze de lift tot we bij de bovenste verdieping zijn en hij een kamerdeur voor me opent. Zonder tijd te verspillen druk ik mijn lippen op zijn mond en ruk zijn shirt van zijn bovenlichaam. Zijn handen trekken mijn blouse open en de knoopjes springen door de kamer. Het kan me niets schelen, deze man mag alles met me doen. Zijn handen strelen mijn borsten, glijden over mijn lichaam en strelen mijn gevoeligste plekjes. Mijn handen dwalen zonder schaamte over zijn borstkas, door zijn haar, friemelen aan de riem van zijn broek en laten de kledingstukken één voor één op de grond vallen. Beiden naakt duw ik hem op het bed, laat me op mijn knieën zakken en neem hem in mijn mond. Hij gromt zacht, legt zijn hand op mijn hoofd en voert het tempo op.

‘Fuck, wat ben jij een lekker wijf,’ mompelt hij met diepe stem. Als hij bijna komt duwt hij me van zich af en gebaart dat ik op het bed moet gaan zitten. Ik gehoorzaam, kruip op handen en knieën op het bed en voel een seconde later hoe hij zich bij me naar binnen stoot. Nog eens. En nog eens. Gewillig duw ik mijn heupen omhoog en voel een ferme tik op mijn billen, gevolgd door zoete rillingen als hij met een paar vingers streelt. Zijn tempo wordt sneller en sneller. Zijn vingers bewegen zich schokkerig over mijn gevoeligste plekje terwijl hij zich met zijn andere hand aan me vast houdt en zich in een uit me laat glijden. Ons gehijg vult de kamer tot we ons met een laatste kreun overgeven en uitgeput op bed laten zakken.

Na een paar minuten kijkt hij me grijnzend aan en zegt:

‘Mijn tweede suggestie, is dat jij hier nog vaker zaken komt doen.’

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy