Sexy verhaal: Speeltijd in het bos (+podcast)

door Saskia


Het was vakantie en hoewel het nog vroeg in de ochtend was, was het al prachtig weer buiten. Genoeg reden om de boel de boel te laten thuis. We pakten onze handdoeken, vulde de koelbox en vertrokken naar het bos waar we een rustig plekje uitzochten.

De kids speelden heerlijk met elkaar op het grasveldje voor ons en wij childen hem hard op ons uitgespreide plaid. Ik lag op mijn buik op mijn telefoon te kijken. Met één hand graaide ik af en toe in de bak druiven die naast me stond. Tom had zijn boek erbij gepakt en lag op zijn zij naast me te lezen. Zo was het even volkomen volmaakt.

De zon begon omhoog te klimmen en ons schaduwplekje werd opeens een stuk minder schaduwrijk. Ik kreeg het bloedheet, maar gelukkig had ik mijn bikini onder mijn kleding aangetrokken.

Ik kom overeind en trek mijn jurkje over mijn hoofd uit. Tom duwt zijn zonnebril iets naar beneden en laat zijn ogen over mijn lichaam gaan. “Zoo” grapt hij. “Jij gaat ervoor.” Ik steek mijn tong naar hem uit en antwoord: “ja ik heb me toch niet voor niets al die tijd in de sportschool uitgesloofd. Als het straks wat drukker is doe ik denk nog ff een showtje.”

Ik graai in de tas die we hebben meegenomen en haal er de zonnebrand uit. “Kan je me even insmeren?” Vraag ik hem, terwijl ik de zonnebrand al aan hem aanreik.

Hij komt overeind en pakt de tube van me aan. Ik draai me weer op mijn buik zodat hij bij mijn rug kan. “Ja want dat tere huidje van jou moet wel goed ingesmeerd worden natuurlijk.” Grapt hij. Met zijn donkere huid is hij altijd een stuk minder kwetsbaar dan dat ik dat ben met mijn bijna doorzichtige huid. Iets waar hij me altijd mee plaagt. Hij smeert mijn schouders, rug en armen in en zakt dan naar beneden. Ik heb een klein broekje aan dus ook mijn billen neemt hij onder handen. Maar in plaats van ze even in te smeren en daarna door te gaan naar mijn benen, blijft hij hangen en begint ze te masseren en kneden.

“Schahat…” begin ik aan een slap protest. Want ik vind eigenlijk veel te lekker hoe hij aan me zit. Ik kom een klein beetje overeind om te kijken of het inmiddels al drukker is geworden met andere mensen, maar behalve twee andere stellen helemaal aan de andere kan van de weide is het nog uitgestorven. “Er is niemand in de buurt.” Zegt hij als antwoord op mijn gedachte. Dan kijk ik naar de kindjes, die als twee hondjes die worden uitgelaten lachend en gierend achter een bal aanrennen. “En de kids zijn ook lief aan het spelen.” Reageert hij weer, als hij ziet waar ik naar kijk.

Hij buigt naar me toe en zoent me in mijn nek, steeds verder naar beneden. Als hij bij de sluiting van mijn bikini top is maakt hij deze los en laat zijn handen naar mijn borsten glijden. Ik kom iets overeind zodat hij ze helemaal vast kan pakken en hij begint er stevig in te masseren. Ik raak opgewonden en merk dat ik onder hem begin te kronkelen. Een teken voor hem om een tandje bij te zetten. Hij speelt met mijn tepels en trekt er zachtjes aan. Wetende dat ik daar altijd ontzettend geil van word. Een kreun ontsnapt uit mijn mond. “Ssht.” Fluistert hij in mijn oor. Dan trekt hij mijn broekje over mijn billen naar beneden zodat hij met zijn hand tussen mijn benen kan. Hij voelt hoe nat ik al ben, trekt razendsnel zijn korte broek uit en duikt weer bovenop me. Hij glijdt bij me naar binnen en begint heen en weer te bewegen. Door zijn gewicht op mij lukt het me nog maar net om mijn hand onder mijn lichaam naar beneden te brengen, maar uiteindelijk kan ik met mijn middelvinger bij mijn clit en begin ik mezelf te stimuleren. “Ik ga al komen.” Fluistert hij al snel. “Ik ook.” Hijg ik terug. Dat is wat hij wilde horen. Hij stoot nog iets dieper in me en al snel voel ik hem komen. Ik grijp met mijn vrije hand in de plaid en enkele seconden later kom ook ik heerlijk klaar.

“Jezus wat lekker,” zucht ik terwijl ik mezelf laat zakken in de plaid. Tom trekt snel zijn broek weer aan en ik sjor mijn broekje weer omhoog terwijl ik zo laag mogelijk bij de grond probeer te blijven. Ik knoop net mijn top weer vast als ik in de verte één van de kinderen “Maham!!” hoor roepen. Playtime is duidelijk over voor zowel ons als de kids. “Ik ga wel.” zegt Tom en hij komt overeind om te kijken wat er aan de hand is. Als hij naar de kinderen toeloopt kijk ik hem bewonderend na. ‘Wat een mazzel heb ik toch met die man.’ Denk ik bij mezelf. En ik laat mijn hoofd een beetje schuin hangen, genietend van het uitzicht.

Beeld: Unsplash

1 reactie

Tirza 8 maart 2022 - 19:54

Wow. Zo een vluggertje wil ik ook wel.

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy