Sexy verhaal: Bijzondere start van het nieuwe jaar

door Alicia

Mijn hoofd bonst, ik lig naast de haard op de grond met alleen nog mijn hemdje en slipje aan. De plakkousen die gisteravond nog sexy onder mijn glitterjurkje zaten, hangen nu afgedragen op mijn enkels. Onder de kerstboom zie ik mijn pumps liggen en Spotify speelt nog steeds de beste nummers van 2017 af.

Ron slaapt nog, heel diep. Versuft kijk ik om me heen. De kaarsen zijn afgebrand tot stompjes. Op de statafel staan lege champagne glazen. Het keukenblad is bezaaid met overgebleven hapjes en uitgedroogde oliebollen. De lege flessen wijn verklaren de kloppende pijn in mijn hoofd. Mijn huis is een bende, overal liggen snippers goud en zilver van de confetti kanon. De vloer plakt van de gespoten champagne.

Mijn mond is kurkdroog en mijn slipje nat, ik sta op om een glas water te halen. Op dat moment zie ik mijn vriendin liggen op de bank. Ze ligt naast haar te jonge, maar goddelijke vriend. Ik kijk naar haar lichaam die half naakt op zijn gespierde borst ligt en probeer te begrijpen wat er hier aan de hand is. Ik zet koffie en begin met opruimen, geleidelijk klaart het op in mijn hoofd. langzaam komen er stukjes naar boven van wat er zich vannacht ver na de jaarwisseling heeft afgespeeld.

Het was duidelijk dat ze de aandacht wilde trekken van de mannen.

Het zou een rustig Oud en Nieuw worden, alleen mijn beste vriendin en haar nieuwe vriend kwamen een drankje doen en dat vonden we prettig. Geen wild feestje dit jaar, dat was het plan.

Nadat we al het vuurwerk hadden afgestoken, gingen we naar binnen voor een laatste drankje. We verruilden de statafel voor de bank, de pumps gingen uit, de muziek een tandje harder. We wisten dat het tijd was om over te gaan op thee, maar in plaats daarvan vloeide de zeven jaar gerijpte rum rijkelijk. Uit de box kwamen de sexy klanken van Havanna by Camila Cabello. De mannen waren in gesprek, mijn vriendin pakte mijn hand en trok me van de bank af om met haar te dansen. Het was duidelijk dat ze de aandacht wilde trekken van de mannen.

Het dansen ging van verlegen onhandig geleidelijk over naar sexy. Onze mannen kregen door waar we mee bezig waren en moedigden ons aan om vooral door te gaan. Waar het vandaan kwam wist ik niet maar ineens stonden we daar, midden in mijn woonkamer onder het toeziend oog van onze opgewonden mannen, te zoenen.

Ron, dominant als hij is, liep op ons af en trok me mee naar de bank. Ik ging op hem zitten en voelde zijn pik door zijn broek heen opzwellen. Met mijn hand wreef ik erover en begon hem te zoenen. Ik was me even niet meer bewust van de anderen in de kamer. Vaag herinner ik me dat mijn vriendin en haar vriend ook naar de bank gingen.

In een roes knoopte ik Ron zijn boek los, ik deed mijn jurk omhoog en slip opzij. Met mijn mond nog op de zijne liet ik me langzaam op zijn stijve pik zakken. Dat we toeschouwers hadden leek me niet te boeien. Ik wilde hem. Ik was zo opgewonden van het dansen met mijn vriendin dat ik niets liever wilde dan sex. En gauw.

Sneller en dieper bereed ik hem. Opeens voelde ik handen mijn jurk in gaan, eerst dacht ik dat het Ron was, maar het waren zachte vrouwenhanden die hun weg vonden naar mijn gezwollen borsten. Ik keek achterom recht in de blauwe ogen van mijn vriendin. Ze zoende me terwijl ik nog op Ron zat. Subtiel ging ik van hem af. Er was een nieuw ander verlangen in mij aangewakkerd die werd gevoed door de roes van de alcohol, de muziek en de seksuele spanning. De mannen zaten met hun stijve trots op de bank toe te kijken hoe wij van elkaar genoten.

Als vanzelf kwamen de mannen erbij.

Beelden van mijn mond om haar mooie, ronde borsten flitsen voorbij. Ik herinner me hoe ik genoot van de smaak van haar vrouwelijkheid. Op haar beurt genoot ze van mij. Hoe lang we met elkaar bezig waren weet ik niet meer. Wel weet ik dat ik klaarkwam in haar mond dankzij haar kundige tong. Als vanzelf kwamen de mannen erbij. Er waren geen regels, geen afspraken… Het gebeurde gewoon. Ik genoot van het nieuwe onbekende lichaam van haar vriend en liet hem bij me naar binnen gaan. Zijn pik was dikker dan die van Ron en hij vulde me helemaal op. Ron genoot van de reactie van mijn lijf op zijn stoten, terwijl hij zijn pik in de mond van mijn vriendin liet glijden. Het verwarde me dat ik niet jaloers werd, maar het voelde zo lekker. Ik gaf me over.

 

Om en om werden mijn vriendin en ik geneukt, gelikt, verwend. Overal waren er handen die mijn bezwete lijf begeerde. En mijn gretige handen gingen onderzoekend van mannenlichaam naar vrouwenlichaam. Onze lichaamsgeuren vermengden zich met elkaar. Het was lastig te onderscheiden wie wie was en daar leek niemand moeite mee te hebben.

Het was geil, sexy en sereen.

De mannen genoten intens van deze onverwachte aandacht. Om en om namen we hun pik in onze mond en pijpten ze tot ze niet meer konden. Alsof het de normaalste zaak van de wereld was,  keek ik toe hoe mijn vriendin het zaad van haar vriend doorslikte. Vervolgens herhaalde ik die actie bij Ron. Alsof ik de hoofdrol had in een porna-film zoog ik aan Ron z’n pik als nooit tevoren. Het duurde niet lang tot ik zijn zoete zaad achterin mijn keel voelde spuiten. Met dank aan de rum-cola. Zonder ook maar een druppel te verspillen, slikte ik alles weg. Het was geil, sexy en sereen. Ik denk dat we daarna in slaap zijn gevallen.

Met een kop verse, dampende koffie kijk ik naar de slapende mensen in mijn huis en ik vraag me af of ik het weer zou doen. Het lijkt alsof het een droom was. Onwerkelijk. Een onuitgesproken fantasie. Misschien was dat het ook. Als iedereen wakker is, zal ik het ze vragen.

 

Neem een kijkje op Alicia’s blog Miss Sex & the Suburbs, waar ze schrijft over haar (sex)leven in de woonwijk.

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy