Sexy verhaal: De jongen

door Yentl

“Wat is hij leuk, hè?” Vraag Floris terwijl ik op de rand van het zwembad ga zitten.

Hij wijst naar een jongen een paar meter bij ons vandaan. Lachend bevestig ik dat hij inderdaad een knappe verschijning is.

“Dus? Wat zeg je ervan?”

“Je wilt hem wel heel graag aan onze spelletjes toevoegen. Vind je hem zelf leuk?”

Floris komt naast me zitten op de rand en kijkt me wat gepikeerd aan. Alsof ik het niet precies bij het juiste eind heb.

“Luister” begint hij, “als we al iemand uitnodigen dan vind ik dat hij het moet zijn.”

Even subtiel als altijd heeft hij ergens tijdens zijn antwoord zijn hand op mijn bovenbeen gelegd.

De jongen kijkt ons aan en lacht. Plotseling ben ik mij ervan bewust dat we best hard praten en vraag me af of hij ons gehoord heeft. Speels knijpt Floris in mijn borst. Wat lachend sla ik zijn hand weg.

“Wat is er? Hij vindt het helemaal niet erg hoor, kijk maar!”

Opnieuw knijpt Floris in mijn borst terwijl de jongen toekijkt en met hem meelacht.

“Lekker, hoor!” Roept hij.

“Zie je nou wel, niets ergs aan.” Lacht Floris.

Even kijk ik naar de jongen. Misschien heeft Floris gelijk? Hij lijkt het inderdaad niet erg te vinden. Sterker nog, ik krijg het gevoel dat hij het wel interessant vindt.

Kort dwalen mijn gedachten af. Seks met Floris en deze man erbij… Vind ik dat wat?

In mijn hoofd vormen zich beelden. Ze zijn zeker niet onprettig.

“Zit je nou te fantaseren?”

Met grote ogen kijkt Floris me aan.

“Betrapt,” antwoord ik lachend.

“Lekker, hoor. We kunnen er ook hier iets aan doen?”

Zijn hand schuift via mijn bovenbeen omhoog richting mijn bikini.

“We zijn in een openbaar zwembad, gedraag je!”

Ondertussen heeft de jongen zijn ogen niet van ons afgehouden. Ik kan niet ontkennen dat het me een opgewonden gevoel geeft.

Ik sta op van de rand en kijk naar Floris. Zijn groene ogen glinsteren in de felle plafondlampen.

“Wat ga je doen?”

“Ik ben wel uitgezwommen. Zullen we gaan?”

Wat verbaasd kijkt hij me aan en dan schieten zijn ogen opnieuw naar de jongen. Even lijkt het of hij iets naar hem gebaard. Dan staat hij op en geeft een tik op mijn bil.

“Oké, dan gaan we. Wel eerst even douchen.” Zegt hij overdreven hard.

De douches zijn leeg. Er is niemand te bekennen. Het is sowieso erg rustig voor een donderdagavond. Ik druk op de knop om beide douches aan te zetten en ga onder de warme straal staan.

Even sluit ik mijn ogen en voel dan hoe Floris bij me komt staan. Hij drukt zijn lichaam sterk tegen het mijne en hij zoent me in mijn nek.

“Hmm,” fluistert hij, “ik ben echt een geluksvogel met jou.’

Liefdevol beantwoord ik zijn opmerking met een innige zoen.

“Nu er toch niemand is,” lacht hij en hij duwt zijn hand mijn slipje in. Zonder genade laat hij twee vingers bij me naar binnen schieten.

Van schrik open ik mijn ogen en doe hem wat van me af.

“Wat is er? Niet leuk?” Vraagt hij op plagende toon.

“Je bent een boef!” Antwoord ik.

“Dat is toch net wat je zo leuk aan me vindt?”

Ik pak hem bij zijn zwembroek vast en trek hem weer wat naar me toe.

“Je hebt gelijk.” Fluister ik in zijn oor.

Net wanneer hij me op wil tillen komt er iemand de doucheruimte ingelopen. Het is de jongen waar we zo over hebben gesproken. Doordringend kijkt hij ons beiden aan. Een deel van mij voelt zich betrapt terwijl het andere deel veel te nieuwsgierig is waar dit heen zal gaan.

Grof duwt Floris me naar voren zodat ik voor hem kom te staan. Achter me drukt zijn stijve door zijn zwembroek heen tegen mijn billen aan. Zonder iets te zeggen blijft de jongen me strak aankijken terwijl Floris zijn hand in mijn broekje laat verdwijnen.

Ik sta als aan de grond genageld. Mijn hartslag schiet naar mijn keel en mijn borst gaat wat wilder tekeer.

Geen van ons drieën zegt iets. Ik blijf oogcontact houden terwijl Floris me commandeert om mijn benen iets verder uit elkaar te plaatsen. Gehoorzaam luister ik en voel dan hoe hij nog een vinger naar binnen laat gaan. Zijn vrije hand heeft mijn linkerborst gevonden en door de stof van mijn zwemkleding heeft hij mijn tepel te pakken.

Ongestoord doet de jongen een douche aan en gaat eronder staan. Zijn ogen kijken nog steeds in die van mij.

Alsof er niets gebeurt begint hij zich in te soppen. Wanneer mijn ogen iets naar beneden afdwalen zie ik dat hij hard is geworden. De lijnen van zijn stijve zijn duidelijk in zijn zwembroek te zien.

Met mijn handen verdwijn ik achter mijn billen en grijp de stijve van Floris vast.

“O, ja. Pak maar lekker vast schat.”

Zijn stem klinkt hard door de douches. De jongen doet voorzichtig een stap in onze richting en blijft dan opnieuw staan kijken.

De spanning die in de lucht hangt is ongekend en opwindend. Aangezien deze jongeman het geen probleem lijkt te vinden wat er gebeurt, besluit ik een stap verder te gaan. Gewoon uit nieuwsgierigheid. En geiligheid, zeker ook geiligheid.

Vluchtig haal ik Floris zijn handen uit mijn bikini en draai me dan om. Speels lach ik terwijl ik Floris onder de straal tegen de muur aan druk. Na een korte zoen blijf ik hem aankijken terwijl ik steeds verder door mijn knieën zak.

Voordat ik zijn stijve uit zijn zwembroek bevrijdt kijk ik kort naar de jongen. Hij houdt ons nog steeds nauwlettend in de gaten en geniet aanzienlijk.

Dan trek ik de rand naar beneden. Ik kan de ogen van Floris bijna voelen branden. Nat laat ik mijn tong over zijn pik heen glijden, richting zijn eikel. In mijn ooghoek zie ik hoe de jongen opnieuw een stap in onze richting doet. Zijn zelfverzekerdheid heeft een ongekend opwindend effect.

Even sluit ik mijn ogen en voel dan hoe een vreemde hand mijn hoofd heeft vastgepakt. Hij nestelt zich tussen mijn haren en trekt en knijpt een beetje. Wanneer ik mijn ogen opendoe kijk ik recht in de ogen van de jongen. Hij is naast Floris komen staan en wrijft met zijn vrije hand over zijn stijve door zijn zwembroek heen.

Ondeugend kijkt Floris me aan en kreunt aanmoedigend. Hij gooit zijn handen achter zijn hoofd en geniet zichtbaar.

Vlak voor zijn hoogtepunt pakt Floris me vast en dwingt me omhoog. Dan zoent hij me hevig. De jongen naast hem gaat nog steeds met zijn handen door mijn haren en trekt zich dan naar mij toe. Hij drukt zijn lippen tegen mijn mond aan en voor ik het weet raast zijn tong langs die van mij. Tussen mijn benen voel ik de eikel van Floris tegen me aandrukken. De jongen pakt één van mijn benen vast en trekt ‘m omhoog, dicht tegen zich aan. Op deze manier heeft Floris direct toegang tot mijn poesje en wanneer hij zichzelf gepositioneerd heeft glijdt hij naar binnen.

De jongen lacht en kijkt dan de ruimte door. Er is nog steeds niemand te bekennen. Vol spanning schieten zijn ogen van Floris naar mij. Dan kijkt hij Floris aan en begint hem te zoenen. Ik merk dat Floris in zijn opwinding hem terug zoent. Beide zijn volledig op hun gemak bij deze ontwikkeling. Terwijl Floris zacht begint te stoten plaats ik mijn handen om zijn nek. Dan zoent de jongen mij weer en duwt daarna mijn gezicht richting dat van Floris om hem te zoenen terwijl hij één van mijn borsten in zijn mond neemt.

Luid galmt ons gekreun door de douchecabine terwijl Floris op me in dreunt. Dan laat de jongen mijn been zakken en komt achter me staan. Hij plaatst zijn vingers strak tegen mijn clit en begint erover heen te wrijven. Ik laat mijn hoofd achterover op zijn schouder vallen en geef me over. Ik zit gevangen tussen Floris en de jongen en het is geil. Mijn opwinding bereikt het hoogtepunt. Mijn benen worden slapper en mijn lichaam wordt warm.

“Ik ga komen!” Jammer ik door de douches.

Ik begraaf mijn nagels in de rug van Floris en sluit mijn ogen tot mijn orgasme is uitgeraasd. Floris laat me los en ik doe een stap naar achter. Achter me voel ik hoe de jongen mij de ruimte geeft. Dan draai ik me om en kijk hem aan.

“Lekker. Dank je wel.”

Met een glimlach op zijn gezicht geeft hij aan dat het geen enkele moeite was. Dan kijkt hij naar Floris. Uitgeblust staat hij daar met zijn stijve piemel uit zijn zwembroek. Glimmend van mijn kutvocht.

De jongen pakt zijn stijve vast en zakt dan door zijn knieën. Wat zenuwachtig kijkt Floris me aan.

“Veel plezier, schat. Geniet ervan!” Zeg ik met een goedkeurende lach.

Terwijl ik hoor hoe Floris begint te kreunen loop ik trots de douchecabine uit.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy